Adoptă un copil - oferă-i educație și bucurie în tabăra Comunicarea emotiilor

 

Ioana Marchis Asociația Kokoro/ Armonie

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!
  •  Susține, la fel ca mine, participarea unui copil din familie fără posibilități materiale, la tabăra de educație emoțională Comunicarea Emoțiilor, din perioada 24-26 octombrie:
  • Emoțiile sunt minunate. Senzațiile, stările trăite de noi sunt prietenii care ne însoțesc toată viața. Reprezintă limbajul uman natural. Capacitatea de A SIMȚI este un dar, nu un defect...

    În funcție de interpretarea stimulilor pe care îi percepem din mediu, țâșnesc din noi senzații, emoții, stări.

    Gândurile noastre declanșează din noi emoții, prin care „vorbim” despre noi. Prin limbajul emoțiilor, exprimăm necontenit ce gândim. Dacă nu am fost educați să ne înghițim simțirile. Vorbim cu noi, cu viața, cu tot ceea ce există non-stop, pentru că este firesc să ne exprimăm.

    Cât de ajutător ar fi fost pentru noi, adulții, dacă am fi fost îndrumați de mici să comunicăm bogăția trăirilor umane fără să rănim.

    Reprimarea emoțiilor ne distorsionează, ne urâțește, ne îmbolnăvește, ne îndepărtează chiar și de cei dragi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Promovarea și practicarea diferitelor metode și practici spirituale orientale, a cursurilor de dezvoltare personală individuale sau de grup pentru copii, adolescenți și adulți de toate vârstele și profesiile.

Scopul nostru este ca 20 de adolescenți și 40 de copii să participe timp de 1 an la cursurile și activitățile Centrului Armonia, pentru a-și forma o rutină sănătoasă. Practicând, cresc adulți responsabili, devenind modele de viață sănătoasă pentru cei din jurul lor.

English:

Our goal is for 20 teenagers and 40 children to participate for 1 year in the courses and activities of the Armonia Center, in order to form a healthy routine. By practicing, they become responsible adults and role models of healthy living for those around them.

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Ioana Marchis : Asociația Kokoro/ Armonie
Adoptă un copil - oferă-i educație și bucurie în tabăra Comunicarea emotiilor