Comunicarea emoțiilor - grup de terapie pentru adolescenți

 

Simona Mathe Kiss Asociația Kokoro/ Armonie

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Oare de unde ar avea un adolescent motivația să nu fugă de emoțiile pe care le are și să aibă curajul să recunoască ce simte? 

Lumea este plină de distracții exterioare, care atrag atenția adolescenților. Părinții se preocupa, își bat capul, dar uneori nu este suficient, mai ales când sunt atât de multe emoții rostite sau nu. Și tăcerea poate fi o problemă. "Nu am nimic. Mă simt bine. Lasă-mă în pace." Parcă nimeni nu se mai înțelege cu nimeni.

Centrul Armonia organizează cursul Comunicarea Emoțiilor în data de 5 noiembrie 2022, cu scopul de a susține dezvoltarea emoțională a adolescenților și de a-i învăța cum să-și comunice trăirile.

Poți ajuta și tu un adolescent să participe la acest curs unde va primi ghidarea de care are nevoie să poată avea o viață sănătoasă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Promovarea și practicarea diferitelor metode și practici spirituale orientale, a cursurilor de dezvoltare personală individuale sau de grup pentru copii, adolescenți și adulți de toate vârstele și profesiile.

Scopul nostru este ca 20 de adolescenți și 40 de copii să participe timp de 1 an la cursurile și activitățile Centrului Armonia, pentru a-și forma o rutină sănătoasă. Practicând, cresc adulți responsabili, devenind modele de viață sănătoasă pentru cei din jurul lor.

English:

Our goal is for 20 teenagers and 40 children to participate for 1 year in the courses and activities of the Armonia Center, in order to form a healthy routine. By practicing, they become responsible adults and role models of healthy living for those around them.

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Simona Mathe Kiss : Asociația Kokoro/ Armonie
Comunicarea emoțiilor - grup de terapie pentru adolescenți