ALex alearga pentru terapia copiilor din centre de plasament

 

Alex Antonica Ajungem Mari

23% Complete
345 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut,

Eu sunt ALex si as vrea sa te invit sa donezi si tu pentru terapia copiilor din centrele de plasament.

Challengeul pe care o sa l completez este sa alerg in 2 saptamani 50 de km. Nu sunt alergator de marathon, nici atlet profesionist, dar iubesc sa fac sport si daca pot face asta concomitent cu a ajuta si pe altcineva, perfectiune.

Totodata, pe langa motivatia de a i ajuta pe copiii defavorizati, sper sa contribui la constientizarea faptului ca din ce in ce mai multi oameni devin si au un stil de viata sedentar, fapt care pe termen lung are numai efecte daunatoare.

Voi sharui parcursul challengelui pe stoyurile de pe instagram @alexantonica si facebook.

Mens sana in corpore sano


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

Ai o provocare sportivă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru viitorul copiilor din centrele de plasament! Psihoterapia este cea care ii poate ajuta pe copiii institutionalizati sa depaseasca incercarile grele prin care

 

7 Donații

great job!
05 Nov 2022
Alex, te apreciez!
03 Nov 2022

Anonymous

30 RON
31 Oct 2022
31 Oct 2022

Remus Petrescu

10 RON
👏
31 Oct 2022
30 Oct 2022

George

30 RON
Felicitari! Spor💪
30 Oct 2022
Alex Antonica : Ajungem Mari
ALex alearga pentru terapia copiilor din centre de plasament