Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

Carla Marissa Tothăzan Asociația „Oastea Domnului” Gherla

23% Complete
230 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare!

Numele meu este Carla Chiș și sunt absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport, instructor aerobic Fitness și Kangoo Jumps, activez în cadrul sălii Fit Apples Studio.

De asemenea sunt voluntară în cadrul Asociației Oastea Domnului Gherla care oferă ajutor bunicuților, ei fiind foarte vulnerabili. Am decis ca împreună cu echipa mea să ajutăm prin sport, mai exact ne-am hotărât să parcurgem provocarea plank Challenge în speranța că vom aduna cât mai mulți bani pentru achiziționarea lemnelor de care au nevoie bunicii sprijiniți de noi!

Vă mulțumim anticipat pentru susținere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația „Oastea Domnului” filiala Gherla a fost înființată în anul 2004 desfășurând de-a lungul timpului programe dedicate familiilor nevoiașe, vârstnicilor vulnerabili, persoanelor private de libertate, dar și copiilor din comunitățile marginalizate din Gherla și împrejurimi.

În cadrul proiectului dedicat vârstnicilor, Adoptă un bunic, vizităm 177 de bunici din peste 19 localități din jud. Cluj (incluzând Mun. Cluj-Napoca, Gherla și Dej și satele din împrejurul Gherlei). Majoritatea dintre ei au peste 60 de ani, peste 80% dintre ei fiind văduvi, necăsătoriți sau divorțați. Marea majoritate trăiesc dintr-o pensie minimă, ajutor social sau chiar neavând nici un venit, iar cei cu venituri medii au cheltuieli mari pentru medicamente astfel încât pentru viața de zi cu zi le rămân alocați foarte puțini bani. Condițiile de locuit sunt cel puțin modeste, iar în unele cazuri sunt greu de imaginat pentru anul 2022. În plus, o parte dintre ei sunt complet singuri, nefiind căutați de familiile lor, care fie trăiesc într-o sărăcie asemănătoare, fie sunt plecați departe și nu mai țin legătura cu părinții, fie timpul nu le permite să se îngrijească de aceștia.  O altă parte dintre ei locuiesc în sate mai îndepărtate de oraș, izolate, fiind rupți de evenimente unde pot socializa și împărtăși bucăți din suflet și din viața de zi cu zi. Nevoile bunicilor sunt atât de diverse și uneori atât de impovărătoare încât ne este greu să le acoperim pe toate. Suntem într-o permanent căutare de parteneri cu inima mare și cu dorință de implicare și de ajutorare a acestui segment vulnerabil din mijlocul comunităților noastre. Uneori reușim să oferim medicamente, vitamine, produse de igienă și curățenie, lemne, bani pentru plata facturilor, sobe, mici reparații în casă sau chiar să construim casele dărăpănate ale unora dintre ei de la zero.

În prag de iarnă, la vizitele pe care le facem bunicilor vulnerabili din proiectul „Adoptă un bunic”, găsim de multe ori casele lor reci din cauză că nu își permit achiziționarea de lemne de foc.

Ai o provocare sportivă individuală? Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză c

 

5 Donații

power Carlita
06 Dec 2022

Anonymous

50 RON
💜
25 Nov 2022
24 Nov 2022
24 Nov 2022
♥️
22 Nov 2022
Carla Marissa Tothăzan : Asociația „Oastea Domnului” Gherla
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie