Greul devine ușor, ușorul devine normal!

 

Mihaela Lupu Asociatia pentru copii cu dizabilitati Ma Bucur de Viata

1.2% Complete
1,200 RON
Sumă strânsă
100,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Buna! Sunt Andu, copilul – bucurie.

Tu nu mă cunoști încă. Haide să facem cunostința! 

În primul rând, îți mulțumesc că citești aceste rânduri. Știu că ești ocupat/ă și nu vreau să te rețin mult.  

M-am născut pe 1 2017. Din păcate un pic prea devreme. Prematur la 32 de săptămâni. Lucrurile nu au decurs prea bine, astfel că, la naștere, am rămas fără oxigen, iar asta mi-a afectat funcționarea creierului. Am paralizie cerebrală infantilă.  

Acum am 5 ani. Îmi doresc să pot alerga și eu, să joc fotbalul cu frățiorul meu mai mic, să mă pot duce la grădiniță sau să mă pregătesc de școală. Pentru asta muncesc câte 6 ore pe zi în ședințe de terapie pe care fiecare dată când nu le mai suport, simt că nu mai pot! Insă am ambiție să merg mai departe. Sunt puternic. Sunt un luptător. Sunt eroul meu.  

De 4 ani, mama mea, se luptă ca să mă vadă pe mine și pe alții ca mine că suntem bine. A înființat o asociație și 2 centre de recuperare unde nu doar eu muncesc în orele de terapie, ci și alți zeci de copii ca și mine. 

A propos, știi cum se numeste asociatia?  MĂ BUCUR DE VIAȚĂ ! :) Pentru că ea, viața, chiar dacă ne-a adus dizabilități, merită să ne bucurăm de ea. Nu crezi?  

Încă ceva!

Știai că există o zi a noastră?

Pe 3 decembrie este ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI !  

Am o rugaminte: pe 3 decembrie postează pe rețelele de socializare o poză cu tine transmițând mesajul:  ”Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viața, haide să-i susținem împreuna!” #mabucurdeviata #sustincopiiicudizabilitati #greuldevineusorusoruldevinenormal  

Te invit și la mall, te aștept alături de mine, pe 3 decembrie 2022, eu voi sta în scaunul rulant, tu lângă mine, sau poate cine știe, poate vei vrea să incerci o nouă perspectivă, să vezi, pentru 3 minute cum este să stai în scaunul rulant… Ce zici, încerci?  

Mulțumesc pentru tot sprijinul tău! 

Andu, copilul – bucurie !

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Sa oferim sprijin copiilor cu afectiuni neurologice in drumul catre o viata independenta.

MANIFEST PENTRU 3 DECEMBRIE 2022     

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o ca

 

6 Donații

08 Dec 2022
03 Dec 2022
03 Dec 2022
Atat cât putem ajutam , când nu mai putem cerem și noi ajutorul ! SUCCES IN CONTINUARE !
17 Nov 2022

Anonymous

150 RON
17 Nov 2022
17 Nov 2022
Mihaela Lupu : Asociatia pentru copii cu dizabilitati Ma Bucur de Viata
Greul devine ușor, ușorul devine normal!