Dăruim amintiri frumoase copiilor cu dor

 

Mihaela Ioanitoaia Asociația "Există viață după doliu!"

12.750263435195% Complete
605 RON
Sumă strânsă
4,745 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anii de dor nu zboară, ei se târăsc. Inimioarele cu dor numără zilele, chiar orele de când încearcă să accepte că mama sau tata a devenit o amintire, o poveste care începe cu "A fost dată".   

Pentru mine, sunt 13 ani x 365 zile = 4.745 zile de când nu am mai vorbit cu tata. 

În amintirea lui, mi-aș dori ca în luna decembrie 2022 să mobilizăm împreună 4.745 lei, cu care să putem oferi copiilor orfani de un părinte locuri gratuite în excursiile organizate în 2023 de Asociația Există viață după doliu! 

Un loc pentru un copil într-o excursie de o zi costă cam 150 lei (masă, transport, intrare la un obiectiv turistic) - nu pare mult, dar pentru un părinte singur cu 1, 2 sau 3 copii, poate părea uneori imposibil. 

Vă invit să donați cât simțiți și să puneți în acel dar multe gânduri frumoase pentru cei care se vor bucura la primăvară de aceste excursii!

Mulțumesc mult!

Mihaela  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Asociația Exista viata dupa doliu" este comunitatea femeilor și bărbaților care și-au pierdut partenerul/a de viață și a copiilor afectați de moartea unui părinte, bunic sau alte persoane dragi.

Derulăm din 2011 programul Planuri de viitor - inspirate de un dor, cu sprijinul Fundației Sensiblu. 

Într-o excursie terapeutică, toți copiii cu dor au voie să râdă, să se relaxeze, să se joace, să învețe lucruri noi și să își facă prieteni care îi înțeleg. Copilăria merge mai departe! 

Un mod potrivit de a comemora memoria cuiva este sa ii sustii pe cei care au nevoie de ajutor si pe care si el sau ea ar fi vrut sa ii ajute. Inspirati de oamenii de bine de pe Galantom, am adaugat aceasta modalitate de a sustine prin strangere de fonduri pe platforma. Poti transforma evenimentele de comemorare ale celor dragi care nu mai sunt printre noi in motive de bucurie pentru cei care au ne

 

4 Donații

MIHAELA CARP

30 RON
18 Nov 2022

Teodora P

75 RON
17 Nov 2022

Anonymous

200 RON
Pentru bucuria copiilor
17 Nov 2022
Îți mulțumim pentru aceasta inițiativa. Keep up the good work!
17 Nov 2022
Mihaela Ioanitoaia : Asociația "Există viață după doliu!"
Dăruim amintiri frumoase copiilor cu dor