Particip la Maraton 1 Decembrie 2022 pentru a schimbă viața unui copil

 

Daniel Gurguta Asociația Schimbă Viața Unui Copil

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Schimbă Viața Unui Copil

Toți banii strânși in urma donației, vor ajunge la Asociația SVUC care acordă sprijin copiilor cu afecțiuni neuromotorii prin decontarea cheltuielilor ocazionate de controale medicale, procurarea de alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte, precum și a jocurilor și materialelor necesare în efectuarea diferitelor tipuri de terapii ale fiecărui copil în parte.

Misiunea Asociației SVUC este aceea de a asigura copiilor înscriși în Asociația SVUC drepturi și oportunități reale, în vederea îmbunătățirii calității vieții personale printr-un complex personalizat de terapii, de a contribui la dezvoltarea societății civile, oferindu-le ajutor pentru o viață demnă.

Pentru a putea asigura, copiilor cu afecțiuni neuromotorii, cea mai bună soluție medicală,  Asociația SVUC și-a propus construirea unui Centru Terapeutic Multidisciplinar unde copiii să poată accesa toate terapiile necesare recuperării, evitând astfel deplasarea către locații diferite pentru fiecare modul de terapie în parte: înot, kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice (masaj terapeutic, stretching, elongații, termoterapie).


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Schimbă Viața Unui Copil (SVUC) este înființată în 2021 și și-a propus să acorde sprijin copiilor cu afecțiuni neuromotorii, iar ca obiectiv pe termen lung, construirea unui Centru Terapeutic multidisciplinar în apropiere de București.

Fii alături de Asociația Schimbă Viața unui Copil!

Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice.

În memoria românilor care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918, de Ziua Naţională a României, pasionații de mișcare sunt invitați să participe cu inima la “Maraton 1 Decembrie”. Competiția se adresează pasionaţilor de sport și mișcare în aer liber, a căror stare de sănătate le permite o alergare pe una din distanţele probelor de concurs. Cursele din cadrul evenimentulu

 

2 Donații

30 Nov 2022
Succes!
30 Nov 2022
Daniel Gurguta : Asociația Schimbă Viața Unui Copil
Particip la Maraton 1 Decembrie 2022 pentru a schimbă viața unui copil