Bucuria salvează copilăria

 

George Burcea Salvaţi Copiii Iași

0.3% Complete
30 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Eu cred în ajutorul care produce schimbări, în a-i da omului undița cu care să prindă peștele și în a-l învăța să pescuiască singur. De aceea mă alătur campaniei „Fii un Moș Crăciun realist de bun” de la Salvați Copiii Iași. 70% dintre proiectele acestei asociații înseamnă a duce și a ține, neprecupețind nici un efort, copiii defavorizați la școală. Educația e undița și meșteșugul de a prinde pește, calea prin care copiii de la marginea societății își pot crea singuri un viitor mai bun și mai luminos.

Vă invit să creăm un context de bine prin donații pentru ca împreună să rupem cercul neputinței și al sărăciei. Putem crea schimbări în bine ajutând Salvați Copiii Iași să susțină copiii vulnerabili.

Ca să meargă zi de zi la școală, copiii aceștia au nevoie să mânânce măcar o masă caldă la prânz, au nevoie să poată ajunge până la școală pe ger și vreme rea cu o gheată îmbănită și o geacă groasă, au nevoie de un ghiozdan cu de toate și de ajutor pentru a se integra în clasă și a învăța.

Vă invit alături de mine cu o donație pentru a face toate aceste lucruri posibile și pentru a fi responsabili de bucuria de Sărbători a acestor copii minunați. Sunt niște mici eroi și împreună le putem salva copilăria.

Vă mulțumesc și vă îmbrățișez.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

Bunătate, empatie, compasiune, simplitate, recunoștință, solidaritate. Împreună, ca familie, comunitate, umanitate, reușim să strângem rândurile și să facem mai mult bine. Vă invităm să dați voie valorilor din inima voastră să se exprime de Sărbătorile acestea și să deveniți un Moș Crăciun realist de bun. Copiii defavorizați, copiii care provin din medii de sărăcie ext

 

1 Donații

01 Dec 2022
George Burcea : Salvaţi Copiii Iași
Bucuria salvează copilăria