Crăciunul aduce magie pentru terapie!

 

Andreea Petraru Asociația Bright Future for Every Child

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
0
Donații

Dăruiește bucurie prin ore de terapie!

Anul acesta poți ajuta copiii cu tulburări din spectrul autism să fie cu un pas mai aproape de normalitate, unde să se bucure de copilărie și de interacțiunea cu copiii de vârsta lor. Contribuie și tu la strângerea de fonduri a Centrului pentru autism „Bright Future”. Devin-o spiriduș al lui Moș Crăciun special pentru ca împreună să oferim cadou copiilor din centru 1000 de ore de terapie. 

Pentru noi toți, perioada copilăriei este o perioada plină de experiențe vaste prin care ne formăm ca oameni, interacționăm, ne jucam și ne bucurăm de cele mai mici evenimente. Donând, poți ajuta și tu eroii centrului sa aibă parte de copilărie și să se bucure de fiecare clipă! Ajută-i pe copii sa dea sens cuvântului “copilărie” și sa o trăiască din plin.

Mulțumesc pentru susținere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții copiilor cu autism și alte tulburări de dezvoltare, prin oferirea de servicii complete și la cele mai înalte standarde în vederea recuperării și integrării lor.

Anul acesta, de Crăciun, oferă în dar cât mai multe ore de terapie copiilor din Centrul pentru autism „Bright Future”.



Ai început să îi scrii scrisori Moșului, faci liste de cadouri și îi întrebi deja pe cei mici ce își doresc să găsească sub brad? Nu, nu e devreme deloc să te gândești la cadourile de Crăciun. Știm bine că un cadou bine ales este pregătit din timp. Iată de ce te anunțăm de pe acum despre campania noastră „Moș Crăciun special pentru copii speciali”. Îți amintești, cu

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!