Fii un Moș Crăciun realist de bun #SalvatiCopiiiIasi

 

Oana Zara Salvaţi Copiii Iași

1.1% Complete
110 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Crăciunul e perioada mea preferată din an și mă doare când aflu că există copii pentru care Sărbătorile și Crăciunul pur și simplu nu există. Copii care nu împodobesc bradul, nici n-o ajută pe mama cu masa, copii la care Moș Crăciun, cât o fi el de bun, nu ajunge. Sunt prichindeii de la marginea societății, incluși în proiectele Salvați Copiii Iași, care, din cauza crizei post-pandemice, se confruntă acum cu foamea și pierderea puținelor lucruri pe care le aveau și imposibilitatea de a merge la școală.

Pentru ei suntem împreună Moș Crăciun, îi putem susține cu ghete și haină groasă pentru a trece iarna cu bine și a merge la școală. Un Moș realist de bun, care și-a propus să-i țină în școală ca să poată primi o educație.

Cu fiecare donație primită aici, bucuria se aprinde în ochii lor, iar speranța de mai bine prinde viață. Vă invit alături de mine să le salvăm copilăria!

Vă mulțumesc și vă îmbrățișez.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

Bunătate, empatie, compasiune, simplitate, recunoștință, solidaritate. Împreună, ca familie, comunitate, umanitate, reușim să strângem rândurile și să facem mai mult bine. Vă invităm să dați voie valorilor din inima voastră să se exprime de Sărbătorile acestea și să deveniți un Moș Crăciun realist de bun. Copiii defavorizați, copiii care provin din medii de sărăcie ext

 

2 Donații

Anonymous

10 RON
03 Dec 2022
100 RON
03 Dec 2022
Oana Zara : Salvaţi Copiii Iași
Fii un Moș Crăciun realist de bun #SalvatiCopiiiIasi