Bucurii de Sărbători pentru copiii defavorizați

 

100% Complete
6,765 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ho-ho-ho, de Sărbătorile acestea noi suntem Moșul cel darnic și bun pentru copiii defavorizați! Da, sunt acei copii minunați, dar lipsiți de posibilități materiale care trăiesc în frig, în întuneric și în lipsuri și pentru care Moș Crăciun e doar o poveste care li se întâmplă altora. Hai să fim Moș Crăciun pentru ei!

Cu fiecare donație primită aici, bucuria se aprinde în ochii lor, iar speranța de mai bine prinde viață. Micii eroi sunt incluși în proiectele educaționale, de sănătate și de protecție ale Salvați Copiii Iași.

În total sunt 4.381 de copii sprijiniți de Salvați Copiii Iași, iar pentru 260 dintre aceștia, cei mai nevoiași, ne unim forțele să-i ajutăm.

Anul acesta hai să fim noi toți Moș Crăciun. Și pentru că generozitatea și empatia sunt oricum deja în noi, de data aceasta îl trimitem pe Moșul la colindat și devenim noi aducători de bine și de speranță pentru copiii din medii de sărăcie extremă. Punem în sac hăinuțe groase, rechizite și alimente de bază. Dacă se poate, și un dulce mic.

Moș Crăciun nu mai e unul, ci toată echipa Vitesco Technologies din Iași, oamenii buni care vor și pot să ajute copiii vulnerabili.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

Bunătate, empatie, compasiune, simplitate, recunoștință, solidaritate. Împreună, ca familie, comunitate, umanitate, reușim să strângem rândurile și să facem mai mult bine. Vă invităm să dați voie valorilor din inima voastră să se exprime de Sărbătorile acestea și să deveniți un Moș Crăciun realist de bun. Copiii defavorizați, copiii care provin din medii de sărăcie ext

 

4 Donații

Anonymous

500 RON
16 Dec 2022

madalina platon

100 RON
15 Dec 2022

Anonymous

158 RON
15 Dec 2022
Echipa Vitesco Technologies Iași : Salvaţi Copiii Iași
Bucurii de Sărbători pentru copiii defavorizați