In decembrie, sunt Mos Craciun pentru CCU

 

Alina Cheroiu Asociația Clubul Câinilor Utilitari

28.333333333333% Complete
850 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
4
Donații

Pentru mine, cele mai frumoase cadouri sunt cele care dau viață faptelor bune. Anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, putem susține împreună Clubul Câinilor Utilitari să își continue proiectele.

 

Timp de 12 ani, CCU a ajutat o mulțime de beneficiari cu ajutorul câinilor utilitari, special antrenați pentru intervenții de terapie asistată de animale și căutare și salvare, iar acum are nevoie de ajutorul nostru pentru a începe noul an cu forțe proaspete.

 

Din cei 12 ani de activitate, eu mi-am petrecut alături de aceștia 8 ani,  și aș putea să vă spun nenumărate povești despre ce înseamnă  cu adevărat voluntariatul, despre sacrificiile pe care le faci sau despre  pasiunea cu care te dedici proiectelor. În schimb, aș vrea să va propun să scriem următoarea poveste împreună, cu ajutorul acestei campanii.

 

CCU își propune să ajute 5 copii cu tulburări de neurodezvoltare și să continue pregătirea a 30 de câini pentru misiuni de căutare și salvare.

 

 

Poți dona sau poți deveni ambasador al campaniei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea asociației constă în formarea a 200 de echipe utilitare om-câine care să intervină la nivelul întregii țări, atât în Terapia și Activitățile Asistate de Animale, cât și în Căutare și Salvare. De asemenea, misiunea cuprinde răspândirea conceptului de câine utilitari și promovarea respectarii drepturilor animalelor.

Luna aceasta, Clubul Câinilor Utilitari împlinește 12 ani! De ziua noastră, ne dorim să ajutăm încă 5 copii cu tulburări de neurodezvoltare și să pregătim 30 de câini pentru misiuni de căutare și salvare.

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Moș Nicolae și de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Gal

 

4 Donații

26 Dec 2022

Anonymous

300 RON
Succes in realizarea scopului!
19 Dec 2022
Am fost beneficiari ai școlii de educație pentru căței adoptați. Mulțumim pentru îndrumare!
15 Dec 2022

Anonymous

300 RON
Spor la treaba
08 Dec 2022