Bucuria Crăciunului e a copiilor

 

Cătălin Hoinar Salvaţi Copiii Iași

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Un Moș Crăciun care să împlinească dorințele, asta îmi doresc pentru toți copiii din lume. Știu însă că sunt copii sărmani, copii din casele cărora zâmbetele lipsesc cu desăvârșire, care nu-l vor vedea pe Moș Crăciun. Și nu e doar atât. Ei nu se pot bucura nici măcar de un cămin cald sau de o masă îndestulătoare de Sărbători. De ce? Pentru că părinții lor sunt lipsiți de posibilități materiale, iar asta lasă loc frigului, sărăciei, lipsurilor. Ori în asemenea condiții grele, nici Moș Crăciun nu răzbate.

Haideți împreună să facem sărbătorile mai senine și mai pline de speranță pentru copiii vulnerabili. Oricum ne-ar găsi pe noi Sărbătorile care se apropie, pe ei Crăciunul îi poate găsi neavând nimic.

Din toate fondurile care se strâng, Salvați Copiii Iași susține educația a 260 de copii și-i sprijină să meargă zi de zi la școală, să mănânce o masă caldă în fiecare zi și să poată ține pasul cu învățătura.

Împreună le putem sădi încredere și speranța că mâine va fi mai bine. Împreună putem fi un Moș Crăciun realist de bun pentru ei!

Vă mulțumesc și vă îmbrățișez, Cătălin.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

Bunătate, empatie, compasiune, simplitate, recunoștință, solidaritate. Împreună, ca familie, comunitate, umanitate, reușim să strângem rândurile și să facem mai mult bine. Vă invităm să dați voie valorilor din inima voastră să se exprime de Sărbătorile acestea și să deveniți un Moș Crăciun realist de bun. Copiii defavorizați, copiii care provin din medii de sărăcie ext

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Cătălin Hoinar : Salvaţi Copiii Iași
Bucuria Crăciunului e a copiilor