Commons Baneasa Red Kettle Challenge 2022

 

Commons Bucharest Armata Salvării România

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
0
Donații

Ajută-ne să strângem fonduri pentru a sprijini activitatea Armatei Salvării în România pe tot parcursul anului. În fiecare an, Armata Salvării oferă speranță comunităților aflate în suferință chiar aici, în România, în primul rând prin educația copiilor, dezvoltând un viitor mai bun pentru România. Prin asistarea copiilor care provin din familii sărace se face un pas major în ruperea ciclului generațional al sărăciei. Alături de asistența oferită, ei ajută familiile și oamenii de pe străzi cu proviziile necesare pentru fiecare zi și cu mâncare, cu locații unde pot face duș și au acces la facilități pentru spălarea hainelor, oferind, de asemenea, și consiliere pentru găsirea locurilor de muncă și pentru formarea profesională.

Sprijinirea lor ajută la oferirea de speranță oamenilor care au nevoie chiar aici, în România. Armata Salvării ajută chiar și oamenii aflați în nevoie din comunitățile din întreaga lume, din peste 130 de țări. Aflați mai multe pe site-ul lor armatasalvarii.ro.

-----

Help us raise funds to support the work of The Salvation Army in Romania all year round. Every year The Salvation Army provides hope to the suffering communities right here in Romania, primarily through children's education, developing a greater future for Romania by assisting children who come from impoverished families, a major step to breaking the generational cycle of poverty. Alongside this assistance, they help their families and people on the streets, with necessary supplies to get by day to day, shower and laundry facilities, and meals, also assisting with counseling, finding jobs and skills training.

Supporting them helps provide hope to people in need right here in Romania. The Salvation Army assists people in need in communities around the world too, over 130 countries. Find out more at their website armatasalvarii.ro.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este să răspundem nevoilor umane, să îmbunătățim calitatea vieții persoanelor aflate în suferință, să redăm speranța, să promovăm o lume a solidarității, păcii și bunăstării, fără discriminare. Într-o lume a celor suferinzi, afectați, singuratici și pierduți – noi aducem eliberare, transformare, speranță și dragoste.

Prevenirea abandonului școlar și acces la educație pentru 240 de copii aflați în sărăcie extremă din 6 orașe, prin oferirea de servicii educaționale, instruire școlară, acces la hrană caldă, rechizite sau îmbrăcăminte, educație sanitară, educație pentru viată precum și servicii de asistență socială pentru părinții sau rudele acestor copii.

(English below) Provocarea Red Kettle oferă o nouă variantă a Virtual Red Kettle-ului tradițional de Crăciun pentru a strânge fonduri și pentru a-i ajuta pe cei nevoiași în timpul sărbătorilor. Veți vedea în continuare clopoței și Red Kettle-uri în fața magazinelor din zonă și la locațiile de vânzare cu amănuntul, strângând fonduri. Nou, în acest an, lansăm Provocarea Red

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!