Pentru LifeCall, renunț la cafea

 

Aurelia Oroviceanu ASOCIATIA LIFE CALL

6.1% Complete
61 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații

Vorbind cu donatorii LifeCall, le pun întrebarea dacă ar putea renunța la ceva - de exemplu, la cafea - pentru cauza în care cred.

DAR EU POT OARE SĂ RENUNȚ LA CEVA, de exemplu, LA CAFEA?

De ce tocmai la cafeaua cu miros îmbietor, proaspăt prăjită şi măcinată, care  îmi trezește gândurile încă de la prima oră de dimineața? Tocmai pentru că îmi acaparează toate gândurile și simțurile de la prima oră de dimineață și fără ea mă simt incompletă toată ziua.

Dincolo de beneficiile unei cafele, în ultimii ani am început să văd cum cafeaua mă domină și, din păcate, îmi dăunează. Recunoscm am mai încercat de câteva ori să spun Stop, dar nu am reușit.

Așa că, cea mai bună alegere mi se pare  „Un obicei galantom": timp de 30 de zile eu mă străduiesc să renunț la cafea, iar voi mă susțineti, donând pentru mămicile și copilașii din LifeCall. Susținerea voastră mă va determina să duc până la capăt intenția. 

Nădăjduiesc să renunț la un obicei prost și am speranța că mă veți susține - nu gândindu-vă la mine, ci la cauza LifeCall.

Și apoi să vă întrebați - VOI LA CE AȚI PUTEA RENUNȚA - pentru ca o mămică să trăiască fericirea de a-și ține copilul în brațe – deși, din cauza unor circumstanțe de viață, vestea ca va fi mamică nu îi apărea de la inceput ca un dar minunat de la Dumnezeu?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În 10 ani orice persoană din România știe că o femeie are șansa de a primi ajutor într-o situație de criză de sarcină!

LifeCall înseamnă o comunitate a vieții – o comunitate de oameni care ne sprijină să fim alături de cât mai multe femei în criză de sarcină.

Vino și tu în comunitate LifeCall!

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

2 Donații

11 RON
28 Jan 2023

Anonymous

50 RON
24 Jan 2023