Particip la Semimaraton Gerar #2.1 ~ 2023 pentru o cauza draga mie

 

alexandru benchea Asociația Club Sportiv Climb Again

91% Complete
455 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Eu sunt Alex Benchea, un mare iubitor de munte și membru în Lotul Național de Paraclimbing.

M-am hotărât să încep anul în pas de alergare și m-am înscris la cross-ul de 10.8 km din cadrul Gerar.

În decembrie 2022, eu împreună cu Răzvan Nedu, am escaladat Aconcagua(6962 m), o performanță însemnată, însă ne-am dat seama că misiunea noastră nu se oprește aici.

Ajută-ne să ducem mai departe misiunea Climb again, ajută-ne să sprijinim copiii și tinerii cu dizabilități să aibă o viață cu cât mai puține limitări.

Visul meu pe termen lung este să duc la îndeplinire proiectul Seven Sumits(Anul acesta avem înplan(Puncak Jaya-Vârful izbânzii 4884 M), iar prin aceasta să fac cunoscută situația acelora la fel ca mine.

Contribuie și tu la obiectivul meu printr-o donație urmând link-ul de mai jos.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

SUSŢIN PROIECTUL

Proiectul 7 Summits!

Ca și în viața cotidiană, și în sport, persoanele cu dizabilități sunt nevoite să facă față unor provocări care pot să le limiteze independența și incluziunea socială. 

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociatia People for Sport România împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti şi Asociaţia Bucharest Running

 

4 Donații

Anamaria Dumitriu

150 RON
10 Feb 2023
03 Feb 2023

Anonymous

105 RON
Succes si multa putere!
27 Jan 2023
Vă mulțumesc pentru că mă ajutați să fiu în continuare un exemplu și o inspirație atât pentru persoanele cu dizabilități cât și pentru ceilalți oameni! Gesturile mici produc schimbarea
26 Jan 2023
alexandru benchea : Asociația Club Sportiv Climb Again
Particip la Semimaraton Gerar #2.1 ~ 2023 pentru o cauza draga mie