DE LA 35 DE GRADE LA ZÄ‚PADÄ‚ DE 2 METRI!

 

HORIA VATAMANU-COANTA Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,500 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
13
Donații
Vreau să fac o donaţie!
În ultimele patru ierni am fost prezent de fiecare dată pe minunatul Transfăgărășan, printre nămeții extravaganți de pe înălțimile semețe ale jumătății argeșene a traseului...   Transnow 2023 îmi oferă din nou șansa de a alerga și a respira sufletul pădurii pe cea mai frumoasă șosea montană din lume… Pe 11 martie ALERG PENTRU EI… pentru suferinzii de afecțiuni incurabile cărora HOSPICE CASA SPERANȚEI le oferă îngrijire paliativă, iar fiecare efort financiar din partea noastră / voastră îi poate readuce cu un pas mai aproape de înserarea demnă pe care o merită la capătul unui drum încărcat cu suferințe…   După șase luni de alergări africane cel puțin neobișnuite pentru mine, pe benzi din ce în ce mai capricioase, în cercuri strâmte și pe călduri sufocante, mă întorc acasă spre a mă bucura cu adevărat de un galop de sănătate…   Nu mă hazardez la mai mult de 11 kilometri de data aceasta, întrucât pregătirea încă îmi este deficitară, dar vor zburda fiecare metru pentru ca voi să credeți si de data aceasta în cauza aceasta atât de dragă mie!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

ÃŽN CADRUL

Transnow ~ 2023

TranSnow este un eveniment caritabil desfășurat sub forma unui Miting (care include probele de zeceton È™i semimaraton) organizat de AsociaÈ›ia Coaching în Alergare, în parteneriat cu AsociaÈ›ia Pădurea Copiilor È™i HOSPICE Casa. Aflat la cea de-a treia ediÈ›ie, TranSnow militează pentru alergarea în aer liber, în orice condiÈ›ii meteorologice, încurajându-È™i alergătorii să facă strÃ

 

13 Donații

Mama

100 RON
Cu tot dragul din lume… multă sănătate È™i putere să ai!
18 Mar 2023

Anonymous

65 RON
We can make the difference!
12 Mar 2023

Anonymous

150 RON
10 Mar 2023
250 RON
10 Mar 2023
Bine ai revenit! Succes! Te voi susÈ›ine mereu,asa cum pot, în tot ceea ce faci!
08 Mar 2023

Ecaterina Albu & Helena Vlad

180 RON
08 Mar 2023

Anonymous

30 RON
06 Mar 2023
150 RON
Sa fim mai buni !
05 Mar 2023
Dumnezeu lucrează prin oameni ca dvs! Felicitări pentru tot ceea ce faceti!
25 Feb 2023

Anonymous

200 RON
19 Feb 2023

Anonymous

75 RON
Cu dor de munte și Brașov, ma alătur de la departare maratonului pentru demnitate. Mulțumiri lui Horia și Fundației Casa Speranței!
01 Feb 2023

Anonymous

100 RON
30 Jan 2023
Succes !
23 Jan 2023
HORIA VATAMANU-COANTA : Fundația HOSPICE Casa Speranței
DE LA 35 DE GRADE LA ZÄ‚PADÄ‚ DE 2 METRI!