Apel umanitar - Explozie Botiza Maramures

 

Ioan Rahovan Asociatia Glodeanca

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

O zi obisnuita s-a transformat intr-o tragedie pentru mai multe persoane din Botiza. In urma exploziei unei rulote de fast-food, un cuplu (sot, sotie), un barbat si fetita lui de 3 ani au suferit arsuri foarte grave.

Toti cei patru sunt in stare grava, fiind transferati la Bucuresti, unde fetita a fost intre timp intubata. Se doreste transferul tuturor in strainatate in vederea tratamentului, insa costurile sunt foarte mari.

Cu ajutorul dumneavoastra, a oamenilor de bine, ne dorim sa facem un prim pas in acest sens.

IMPREUNA AJUTAM!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Glodeanca va derula proiecte prin care sprijina familiile defavorizate de pe raza judetului Maramures si faciliteaza accesul categoriilor vulnerabile la sistemul medical.

Apel umanitar in vederea strangerii de fonduri pentru transportul in strainatate si tratamentul victimelor afectate de explozia rulotei din com. Botiza, Maramures.

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Ioan Rahovan : Asociatia Glodeanca
Apel umanitar - Explozie Botiza Maramures