Îmi doresc ca ziua mea de naștere să facă Bine pentru Copiii eroi în lupta lor cu bolile grave

 

Nicoleta "Tușa" Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ

17.5% Complete
175 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei,

În curând va fi ziua mea de naștere, zi pe care îmi doresc tare mult să o transformăm într-un ajutor pentru copii care se luptă cu cancerul sau alte boli grave.

Așa cum știți, o parte din voi, am petrecut ani la rand în spitale alături de nepotul meu Yanis și de sora mea. Am fost noi trei și Dumnezeu.

Acolo l-am cunoscut pe Mirel și pe Marinuș, duceau aceeași luptă împotriva cancerului, la fel ca și noi. Noi am învins și suntem tare recunoscători. Marinuș e înger acum, iar în urma sa a luat ființă Asociația Marinuș Gălbenuș pentru micuții luptători și proiectul #BineIntensiv, inspirat din nevoile trăite de Marinuș, proiect prin care copiii cu afecțiuni oncologice sau alte boli grave primesc acasă la ei echipamente medicale, de la pat de terapie, monitor funcții vitale, concentrator oxigen portabil și fix, aparat pentru aspirarea secrețiilor, scaun rulant până la pampers, aleze, creme hidratante și alte produse de igienă atât de necesare. 

Îmi doresc tare mult ca de ziua mea de naștere, împreună cu voi, să contribuim pentru acești micuți. Îmi doresc cadou sub forma de donație, orice sumă pentru mine va fi o bucurie! 

Vedeți tot #binele pe care Asociația Marinuș Gălbenuș îl face pe www.marinusgalbenus.ro 

Mulțumesc,

Nicoleta

#copiiluptatori #BineIntensiv


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Marinuș Gălbenuș este o organizație non-guvernamentală de caritate din România.

Prin proiectele asociației facem tot ce stă în puterea noastră să fim sprijin Copiilor și Părinților, de la sprijin social până la sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. 

Cand un copil este intr-o faza critica a unei afectiuni acute/cronice, intre/dupa perioade de spitalizare, pentru a face fata mai usor/fara dureri inutile, este nevoie de pat special de terapie la domiciliu, monitor functii vitale, concentrator oxigen portabil, aparat de aspirat mucozitati, scaun rulant, kit imbaiere la pat. Imbunatatirea calitatii vietii copilul si a familiei acestuia, prin crearea a 5 unitati de terapie pentru domiciliu.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

🫶
26 Feb 2023
Incredere❤️🙏
02 Feb 2023
Nicoleta "Tușa" : Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ
Îmi doresc ca ziua mea de naștere să facă Bine pentru Copiii eroi în lupta lor cu bolile grave