"Capul sus!" - Peruci medicale pentru fetele și adolescentele care se luptă cu cancerul

 

Iulia Jiva Asociatia MAGIC

49.75% Complete
995 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
13
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Fetițele și adolescentele bolnave de cancer trăiesc clipe îngrozitoare atunci când își pierd părul. Pentru ele, acela este momentul când boală devine o realitate de care nu se mai pot ascunde nici măcar în fața oglinzii. Mult prea des devin și țintă bullying-ului și apoi a izolării deoarece lipsa părului este un idicator al bolii iar copiii nu pot face diferența între boală și efectele tratamentului. Având în vedere costurile imense pe care tratamentul pentru cancer le implică, o perucă medicală - potrivită nevoilor unui copil bolnav, nu este accesibilă majorității părinților care se confruntă cu un diagnostic grav al copilului lor. 

Putem însă, împreună, să le fim aproape tuturor fetițelor și adolescentelor care lupta cu cancerul dar și cu prejudecățile. De-a lungul carierei mele și în timpul zilelor de voluntariat, am văzut cât impact poate avea în calitatea vieții lor să poată să își pună un scut în fața bolii. 

Pledez pentru aceste fete pentru că vă știu generoși și sper ca împreună să putem să le spunem: "Capul sus! Sunteți nespus de frumoase!" - ca pe o asigurare și ca pe o promisiune că le suntem alături în fața balaurului numit cancer. 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

O inițiativă a Asociației Magic prin care le oferim demnitate și decență fetelor și adolescentelor care se luptă cu cancerul.

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

13 Donații

Anonymous

50 RON
22 Mar 2024

Anonymous

30 RON
Doamne ajuta!
17 Mar 2024

Anonymous

30 RON
16 Mar 2024

Marilena

30 RON
15 Mar 2024
Cu bine 😘
15 Mar 2024
15 Mar 2024
11 Jun 2023

Anonymous

100 RON
31 May 2023

Mihaela SERBAN

100 RON
Pentru că orice fată, indiferent de vârstă sau starea de sănătate, trebuie să își poată păstra demnitatea și feminitatea.
30 May 2023
Daruind vei dobandi!
30 May 2023

Madalina Condeescu

100 RON
30 May 2023
🌈
18 May 2023
Sper din tot sufletul ca toate femeile care lupta cu boala sa fie puternice si sa invinga! Mult curaj!
11 May 2023
Iulia Jiva : Asociatia MAGIC
"Capul sus!" - Peruci medicale pentru fetele și adolescentele care se luptă cu cancerul