Sportul e rugăciunea trupului (Salvador Dali)

 

Oana Monica Nae ACV Romania/ASOCIATIA CRISTI VASILIU

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Coincidențele sunt sincronicitățile alea venite de nicăieri, care mișcă totuși ceva profund în tine. Par aterizate dintr-un fel de neant, pe care nu-l poți decodifica pe de-a-ntregul, însă știi că are un sens. Mic. Mărunt, poate. Sau uriaș.

Mă amuză, uneori, dar mă și derutează, ce-i drept, când oameni pe care îi știu din anumite medii se intersectează cu alte medii în care mă învârt. Pentru că e un amalgan de întâlniri și dialoguri în capul meu, care se tot rescriu, de-a lungul unei zile. Așa că, faptul că cineva de la teatru mi-a scris pentru ceva legat de sport mi-a creat un pic de confuzie, însă poate că asta e frumusețea circuitelor ăstora umane în care ne învârtim cu toții și în care toate converg, de fapt, fără ca nouă să ne fie chiar clar asta.

Am fost întrebată dacă vreau să alerg pentru o anume cauză, la semimaratonul care tocmai a trecut. Însă deja susțineam o organizație, așa că nu am putut să răspund pozitiv la solicitarea inițială. Însă cei de la Galatom au, totuși, o formulă prin care poți face sport și susține anumite cauze, chiar fără a participa la competiții oficiale.

Așa că am deschis astăzi o pagină care să contribuie la construirea unei secții noi de terapie intensivă pentru nou-născuți la SCJU Târgu Mureș. Cauza nu este una locală, ci națională. Iar ceea ce mi-a povestit Delia Vasiliu, parte activă a acestui demers, despre lungile liste de așteptare cu bebeluși care pot trăi, dar pot la fel de bine muri, pentru că nu există un cadru logistic care să le asigure îngrijirile medicale necesare, m-a pus foarte tare pe gânduri.

Cum mi-am propus să fac lucrurile (sunt deschisă și la alte sugestii): îmi voi da provocări sportive singură sau voi primi provocări de la oricine dorește să doneze orice sumă, pentru această cauză. La finalul încheierii fiecărei provocări, am să postez fotografii sau orice fel de dovezi am la îndemână, că ”sarcina” a fost îndeplinită.

Cei care doresc să lanseze provocări sportive, îmi pot scrie în privat. Pot alerga, pedala și înota (aici încă nu sunt foarte performantă). De asemenea, pot să fac un număr x de clase de grup, la sală, indiferent de tipul acestora (asta după 1 iulie). Momentele în care pot face aceste activități sportive sunt seara, foarte târziu, sau dimineața, foarte devreme.

Prima provocare: 5 clase de forță și cardio (50-60 minute / clasă) făcute mâine

Pagina de donații:

https://asociatiacristivasiliu.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=33082

Nu știu cum și dacă va funcționa povestea asta, dar am să fac tot ce pot îmi stă în putință să ating target-ul stabilit. Iar dacă sunt persoane care vor să mă însoțească în această provocare sportivă, le aștept cu drag.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Țelul nostru este să salvăm și să îmbunătățim vieți. Azi și în viitor

Construim de la ZERO în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș o nouă secție de Terapie intensivă pentru nou-născuți, secție care va fi donată spitalului la finalizare.

Ai o provocare sportivă individuală? Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Oana Monica Nae : ACV Romania/ASOCIATIA CRISTI VASILIU
Sportul e rugăciunea trupului (Salvador Dali)