Comori vesnice

 

Iosif Dolha Fundația Pas cu Pas

36.666666666667% Complete
550 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De aproape 10 ani am bucuria sa dau o mana de ajutor implicandu-ma in diverse proiecte la Pas cu Pas. Am simtit totdeauna ca e un mare privilegiu sa fiu parte din lucrurile pentru care bate inima lui Dzeu si la care ne invita si pe noi sa participam. Poate ai mai fost alaturi de mine in strangerile de fonduri de anii trecuti si iti multumesc mult pentru asta. In 2023 ne-am propus sa facem acest loc un parc de vis adaugand un tobogan gonflabil, o tiroliana, 10 biciclete noi cu rampe si echipament de protectie. 

Te invit sa citesti mai multe despre ce face Fundatia Pas cu Pas pentru copiii orfani si sa donezi pe pagina mea, pentru ca impreuna sa le facem copilaria mai colorata!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Comunitatea care transformă.

Suntem un portal 360°, deschis de jur împrejur spre lumea exterioară. Pe ușa noastră intră și ies oameni din biserici, corporații, ONG-uri, care își pun la dispoziția orfanilor timpul și expertiza. 

SUSŢIN PROIECTUL

Amenajarea ATELIERULUI

ATELIERUL - 0 casă de pace unde cei fragilizați de situații care nu le sunt imputabile vin să se întremeze, să se informeze, să se reconecteze, pentru a o porni apoi pe drumul propriu, personal.

 

 

Te invităm la evenimentul Pas cu Folos 2023 în cadrul căruia vom aduna fonduri pentru a continua amenajarea parcului de joacă destinat copiilor și tinerilor cu care lucrăm. Vom adăuga un loc de joacă gonflabil, o mini-tiroliană, și un lot de biciclete noi împreună cu echipamentul de protecție și câteva rampe pentru adrenalină. Vom continua amenajarea aleilor care compun circuitul

 

2 Donații

Anonymous

500 RON
Domnul sa va calauzeasca in toata lucrarea aceasta minunata!
24 May 2023
Dumnezeu sa lucreze la inima micuților!!
23 May 2023
Iosif Dolha : Fundația Pas cu Pas
Comori vesnice