Ajutor pentru Bogdan

 

Daniela Diaconu Asociatia MAGIC

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Acest baietel vesel este Diaconu Bogdan Stefan , iar in urma cu 1 luna jumatate a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu, in urma biopsiei a fost diagnosticat cu tumora maligna, o tumora imensa pentru un copilas de nici 4 ani.

De atunci au fost 2 operatii pe creier foarte dificile si cu mari riscuri in care doctorii au depus eforturi uriase sa curete acesta tumora imensa. Au fost momente critice in aceasata perioada, dar Bighi (cum ii spunem noi) a reusit cu putere si cu ajutorul lui Dumnezeu sa isi revina dupa fiecare interventie. In curand se stabileste cea de-a 3 operatie intru-un spital privat din Romania  si tratamentul oncologic la o clinica in Italia, iar costurile sunt foarte mari.

Cu ajutorul vostru speram  sa strangem banii necesari si sa il aducem acasa zambind.
Tot ce isi doreste Bogdan acum,  este un tort de ziua lui…ACASA.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

Fondul de Urgență înseamnă sprijin financiar oferit familiilor cu un copil grav bolnav, cu nevoi specifice și urgente ca să poată crește șansele de vindecare ale copilului sau pentru a asigura condițiile de trai necesare.

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Daniela Diaconu : Asociatia MAGIC
Ajutor pentru Bogdan