Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Clara Chirculescu Ajungem Mari

100% Complete
600 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și să donezi către acestă cauză.

Cu 600 de lei susțin un copil să participe timp de 1 an la 12 ieșiri prin care învață, se dezvoltă şi se bucură de experiențe minunate! Costul mediu al unei ieşiri alături de voluntari este de 50 de lei şi include biletele de acces, transportul şi gustările pentru copii şi însoţitori, voluntari şi educatori de la centre.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.

De ziua ta poţi să ceri. Poţi să mulţumeşti. Poţi să oferi. Sau le poţi face pe toate 3, împărţind bucurie din bucuria ta şi celor care au nevoie de sprijin şi încredere într-o lume mai bună. Anul ăsta îndeamnă-ţi prietenii să schimbe cadoul de ziua ta cu o donaţie pentru copiii şi tinerii din centrele de plasament. Au nevoie de experienţe care să le ofere şansa de a des

 

2 Donații

Daniela

300 RON
La multi ani! La cat mai multe fapte bune! :)
27 Jun 2023

Anonymous

300 RON
La multi ani! Multa sanatate si noroc!
25 Jun 2023
Clara Chirculescu : Ajungem Mari
Cel mai frumos cadou de ziua mea