Politici legale
Politica de confidentialitate

Cand folositi acest website, ne incredintati informatiile dvs.
Scopul acestei Politici de confidentialitate este să vă explice ce date culegem, de ce le culegem și ce facem cu ele.

Aceste informatii sunt importante. Sperăm că le veti citi cu atentie.

Asociația Envision este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 30753.

Asociaţia Asociația Envision se obligă să respecte confidenţialitatea identităţii oricărui utilizator – persoană fizică, care accesează platforma www.galantom.ro. În măsura în care utilizatorilor li se va solicita furnizarea oricărei informaţii privind datele proprii cu caracter personal, aceștia o face vor în mod voluntar, prin acceptarea termenilor şi condiţiilor disponibile pe prezenta platformă.

Angajamentul nostru fată de confidentialitate

Asociația Envision aduce la cunoştinţă fiecărui utilizator – persoana fizică - că datele cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 si al Regulamentului (UE) 2016/679 - GDPR si ca beneficiază de următoarele drepturi:

Depunem eforturi pentru a proteja website-ul, serviciile şi utilizatorii noştri impotriva accesului neautorizat sau a modificării, dezvăluirii ori distrugerii neautorizate a informaţiilor pe care le deţinem.

Nu vom divulga/vinde niciodată unor terti neautorizati informatii confidentiale și ne vom asigura prin mijloacele care ne stau la dispozitie că aceste informatii sunt in sigurantă.

Ori de câte ori se vor colecta date cu caracter personal de către Asociația Envision, scopul colectării îl constituie informări care privesc proiectele Asociaţiei Envision, ale colaboratorilor şi oraganizațiilor beneficiare ale proiectelor acesteia, efectuarea donațiilor online și offline și statistici cu privire la utilizarea site-urilor web ale Asociației.

Asociația Envision va lua toate măsurile necesare protejării securităţii informaţiilor furnizate în mod voluntar de către utilizatori şi nu va comunica respectivele informaţii niciunei alte entităţi, persoană fizică sau juridică, cu excepţia organizaţiilor partenere pentru care utilizatorul donează sau face fundraising şi a situaţiilor în care dezvăluirea este permisă/impusă de către legislaţia aplicabilă.

Asociația Envision aduce la cunoştinţă fiecărui utilizator – persoana fizică, ale cărui date cu caracter personal sunt prelucrate, că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, beneficiază de următoarele drepturi:

  • dreptul de a fi informat;
  • dreptul de acces la şi intervenţie asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către Asociația Envision;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
  • dreptul de a se adresa justitiei.

Utilizatorii persoane fizice ale căror date cu caracter personal sunt colectate de către Asociația Envision au posibilitatea de a se opune, în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia lor particulară, prelucrării respectivelor date de către Asociația Envision. Suplimentar, utilizatorii persoane fizice menţionaţi mai sus, au posibilitatea de a se opune, în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, că datele care îi vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele Asociației Envision sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unui terţ într-un asemenea scop. Pentru exercitarea drepturilor indicate în acest paragraf, persoanele vizate vor înainta o cerere scrisă sau în format electronic prin email către Asociația Envision în care vor arăta dreptul de care înţeleg să uzeze, motivul pentru care solicită exercitarea unui anumit drept şi acţiunea pe care o aşteaptă din partea Asociației Envision. Datele de contact pentru trimiterea cererii sunt disponibile in sectiunea XIII.

Aveţi dreptul de a solicita oricand ştergerea contului şi a tuturor datelor personale prin e-mail la adresa [email protected].

Informaţiile pe care le colectăm

Colectăm informatii pentru a oferi servicii mai bune tuturor utilizatorilor noștri.

Acest website colecteaza informatie de la dumneavoastră prin urmatoarele modalitati:

  1. Direct de la dumneavostră

    Prin completarea de informatii in formularele de pe website (formular de comentarii, de inregistrare etc.)

  2. Informatii pe care le obtinem automat prin utilizarea serviciilor noastre

    Prin metode automate de detectare a dispozitivilui sau conexiunii folosit in accesarea website-ului.

    Informatii despre dispozitiv

    Aceste informatii includ de exemplu adresa dvs. IP, tipul și versiunea browser-ului, tipurile și versiunile modulelor plug-in ale browser-ului, sistemul și platforma de operare

    Informaţii de jurnal

    Cand utilizati serviciile noastre, colectăm și stocăm automat anumite informatii in jurnalele de pe server. Acestea includ:

    • detalii despre modul in care aţi utilizat serviciul nostru, cum ar fi interogările de căutare;

    • adresa IP;

    • informaţii despre evenimentele survenite pe dispozitiv, cum ar fi erorile, activitatea sistemului, setările hardware, tipul de browser, limba acestuia, data şi ora solicitării dvs. şi adresa URL de referinţă;

    • cookie-uri care pot identifica in mod unic browserul dvs. sau Contul dvs.

    Informaţii despre locaţie

    Folosim diverse tehnologii pentru a stabili locatia, inclusiv adresa IP, semnalul GPS transmis prin intermediul browserului sau alti senzori.

     

    Cookie-urile și tehnologiile similare

    Noi și partenerii noștri folosim diverse tehnologii pentru a culege și a stoca informatii cand accesati un serviciu, iar aici pot fi incluse utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare pentru a vă identifica browserul sau dispozitivul.

Cum utilizăm informaţiile pe care le colectăm

Folosim informatiile pe care le culegem din toate serviciile noastre pentru a oferi, a administra, a proteja și a imbunătăti serviciile, pentru a dezvolta altele noi și pentru a proteja website-ul, administratorii și utilizatorii acesteia. De asemenea, folosim aceste informatii pentru a vă oferi continut personalizat, cum ar fi rezultate ale căutării și anunturi mai relevante.

 

Atunci cand legea o permite, este posibil să combinăm aceste informatii pe care le primim din alte surse, inclusiv de la retelele de socializare, cu informatiile pe care ni le furnizati dvs. și informatiile pe care le colectăm noi despre dvs., inclusiv informatiile de la modulele cookie. Putem folosi aceste informatii și putem combina informatiile pentru a afla mai multe despre preferintele dvs. in calitate de client, pentru a vă imbuntăti experienta de utilizare pe Site-ul nostru web și pentru a vă furniza informatii, continut și oferte adaptate nevoilor dvs.

 

In completare cu situatiile de mai sus, e posibil sa mai folosim informatiile dumneavoastra in urmatoarele situatii:

  • Sa raspundem intrebarilor si cerintelor dumeavoastra;

  • Pentru a procesa tranzactiile legate de serviciile utilizate

  • Pentru a fi in conformitate cu cerintele legale pentru operarea serviciilor;

  • Pentru a trimite anunturi referitoare la situatii tehnice care ar putea afecta/schimba serviciul oferitș

  • Pentru a detecta, investiga si preveni activitati care ar putea contravine politicilor noastre sau care au un caracter ilicit.

Informaţiile pe care le distribuim

Datele personale operate de către noi nu vor fi trimsie altor părti in afara organizatiei noastre cu exceptia situatiile de mai jos:

Cu consimţămantul dvs.

Vom distribui informaţii cu caracter personal către companii, organizaţii sau persoane din afara organizatiei noastre atunci cand avem consimţămantul dvs. in acest sens.

Pentru prestarea servicilor platformei

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. unor furnizori sau parteneri pentru a putea să vă oferim serviciile pentru care ati optat. Acestea pot include următoarele categorii de destinatari:

– organizatiile beneficiare (ex: organizatia pentru care donati sau pentru care strangeti fonduri);

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plată/bancare (ex: procesatorul de plăti online);

Tertii catre care furnizam datele dumneavoastra cu caracter personal isi asuma intreaga responsabilitate pentru utilizarea acestora in conformitate cu reglementarile legale in vigoare.

Din motive legale

in cazul in care considerăm cu bună credinţă că accesarea, utilizarea, păstrarea sau dezvăluirea informaţiilor respective sunt necesare in mod rezonabil pentru:

  • respectarea legii aplicabile, a reglementărilor, a unei proceduri legale sau solicitări guvernamentale executorii;

  • punerea in aplicare a Termenilor şi condiţiilor in vigoare, inclusiv investigarea posibilelor incălcări ale acestora;

  • detectarea, prevenirea sau combaterea in alt mod a fraudei, a problemelor de securitate sau de ordin tehnic;

 

Securitatea informaţiilor

Depunem eforturi pentru a proteja website-ul serviciile şi utilizatorii noştri impotriva accesului neautorizat sau a modificării, dezvăluirii ori distrugerii neautorizate a informaţiilor pe care le deţinem.

 

Am pus la punct proceduri fizice, administrative și tehnice adecvate, care sunt concepute in mod rezonabil pentru a proteja și asigura informatiile colectate online. Procedurile de sigurantă utilizate in timpul colectării, transmisiei și stocării informatiilor de identificare personală includ criptarea datelor, firewall-uri, utilizarea datelor și limitările accesului și controlul accesului fizic. Cu toate acestea, in ciuda eforturilor noastre diligente, nici o metodă comercială de transfer de informatii prin Internet sau de stocare electronică a datelor nu este garantată 100% și nu putem garanta astfel de securitate absolută.

Servicii și link-uri terte părti

Pentru a oferi servicii noastre folosim servicii oferite terte părti.  Acestea includ:

Analiza si monitorizare trafic

Aplicatiile sunt folosite pentru monitorizarea si analiza comportamentului utilizatorului utilizatorilor pe site. Informatia este folosită pentru imbunătăţirea serviciilor. Aceste servicii nu au acces la numele dumneavoastră sau alte informatii personale. in acest scop folosim: Google Analytics.

Aplicatii de newsletter

Pentru utilizatorii care au optat pentru primirea de informări de tip newsletter folosim servicii dedicate de newsletter. in acest scop folosim:

 

In oferirea serviciilor vom include legături web către site-uri terte. Aceste site-uri au propriile politice de confidentialitate. Pentru că site-urile către care facem legături nu sunt in controlul nostru, astfel că vă recomandam să cititi termenii și politicile de confidentialitate ale acestora in momentul accesării.

Retinerea datelor

Nu vom retine informatiile dvs. mai mult timp decat este necesar in scopuri de afaceri sau conform cerintelor legale. Cu toate acestea, vă rugăm să tineti cont vă putem retine unele informatii după ce v-ati inchis Contul pe care il aveti la noi, de exemplu dacă este necesar să procedăm astfel pentru a ne respecta obligatiile, cum ar fi retinerea informatiilor in scopuri fiscale și de contabilitate.

Drepturile dumneavoastră

Dacă doriti să obtineti o copie a informatiilor cu caracter personal pe care le detinem despre dvs., vă rugăm să ne contactati la adresa de mai jos. inainte de a răspunde la solicitarea dvs., vă putem solicita să vă verificati identitatea și să furnizati detalii suplimentare despre solicitarea dvs. Vom incerca să vă răspundem cat mai curand posibil și, in orice caz, in orice termene impuse de lege.

 

Vă puteti opune prelucrării informatiilor dvs. cu caracter personal in conditiile prevăzute de lege. in ceea ce privește activitătile de prelucrare pentru marketing direct, vă puteti opune acestei prelucrări in orice moment, in mod gratuit și fără justificare.



Ultima actualizare: 26 martie 2018