Organizații

A.D.D.I.P.

A.D.D.I.P. (Asociația pentru Dezvoltarea Durabilă și Integrare Profesională) facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

A.R.T. Fusion

Misiunea noastră este de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității sale la nivel local și global.

Academia Mamicilor din Timisoara

Creșterea calității educației în România reprezintă una dintre prioritățile AMT care prin intermediul informării corecte și în mod constant a părinților și cadrelor didactice își propune să aducă schimbarea atât de necesară în domeniul educației.

ACS Xterra Sport Bihor

Scopul Clubului Sportiv XTERRA Sport Bihor este organizarea, dezvoltarea si promovarea activitatilor sportive in urmatoarele discipline sportive: Atletism, Ciclism, Triatlon, sportul pentru toti, sportul de performanta, precum si sporturilor cu caracter montan.

AGENT GREEN

Misiunea Agent Green este conservarea biodiversității unice a României, prin păstrarea intactă a celor mai valoroase bogății naturale, ultimele suprafețe vaste de salbaticie din Europa: oamenii tratează natura cu empatie și respect, coexistă în pace cu toate formele de viață și păstrează un mediu bogat și curat pentru generațiile viitoare.

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

ANFAR D.S.

Asociatia ANFAR D.S. a luat fiinta la inceputul anului 2014, avand ca scop principal initierea, realizarea si coordonarea de actiuni, activitati si proiecte pentru identificarea si ajutarea persoanelor aflate in dificultate, a persoanelor cu dizabilitati, femeilor aflate in dificultate sau dezavantajate social; promovarea valorilor civice a femeilor, copiilor si a tinerei generatii; promovarea egalitatii de sanse si tratament intre femei si barbati cu privire la drepturile si responsabilitatile acestora.

APCA Galati - Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati

Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati - APCA Galati este cel mai mare ONG din Galati axat strict pe problematica autismului la copii.

Armata Salvării România

Misiunea noastră este să răspundem nevoilor umane, să îmbunătățim calitatea vieții persoanelor aflate în suferință, să redăm speranța, să promovăm o lume a solidarității, păcii și bunăstării, fără discriminare. Într-o lume a celor suferinzi, afectați, singuratici și pierduți – noi aducem eliberare, transformare, speranță și dragoste.

Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul”

Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul” din comuna Albeşti, judeţul Argeş, a implementat cu succes un proiect unic în România de incluziune a copiilor cu tulburări din spectrul autist (TSA) în şcolile de masă.

 

Asociatia Împreună pentru Bubu

Asociatie dedicata copiilor care au nevoie de ajutor financiar!

Asociația Împreună pentru Spitalul Clinic CF Timișoara

Suntem o asociatie nonprofit, apolitica infintata cu unicul scop de a imbunatati conditiile hoteliere si serviciile acordate pacientilor internati.

Asociația ÎN NUMELE LUI ALEXANDRU

Misiunea Asociației „În numele lui Alexandru” este de a susține pacienții care au suferit arsuri grave, prin oferirea de sprijin emoțional, consiliere și sprijin material, pentru acoperirea tratamentului care nu este decontat de stat și pentru cheltuie inerente supraviețuirii zilnice, până la redobândirea capacității de muncă (cazare, transport, alimentație, întreținere).

 

Asociatia "Ana si copiii"

Asociatia „Ana si Copiii” are o experienta de peste 12 ani, fiind acreditata si licentiata de M.M.F.P.S. ca furnizor de servicii sociale directe pentru copii si adolescentiproveniti din medii defavorizate.

Asociația "Există viață după doliu!"

"Asociația Exista viata dupa doliu" este comunitatea femeilor și bărbaților care și-au pierdut partenerul/a de viață și a copiilor afectați de moartea unui părinte, bunic sau alte persoane dragi.

Derulăm din 2011 programul Planuri de viitor - inspirate de un dor, cu sprijinul Fundației Sensiblu. 

Doreşti să adaugi o organizaţie nouă?

Dacă organizaţia ta sau pe care dorești să o susții nu este printre cele existente în platformă, poți propune să o adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici .