Fundația eMAG

Fundația eMAG

Misiunea noastră

Fundația eMAG a fost lansată în octombrie 2012, ca răspuns la nevoia de susținere a celor capabili de performanță elevi inteligenți și profesori dedicați care nu au nevoie decât de puțin sprijin ca să se afirme. Deseori, școala nu reușește să răspundă singură nevoilor lor, motiv pentru care mare parte dintre ei ei riscă să nu-și poată pune în valoare talentul.

În prezent, derulăm trei programe, toate axate pe susținerea educației: Hai la Olimpiadă!, Nouă ne pasă, 140 de bătăi pe minut.

[ Show more ]

Proiecte

Fundația eMAG
Donează pentru linia întâi
Cei din linia întâi nu pot fugi din fața virusului. Ei îl înfruntă. Însă în lipsa materialelor de protecție, riscă să se îmbolnăvească. Împreună îi putem proteja. Donez pentru linia întâi!
Fundația eMAG
Centre de performanță "Hai la Olimpiadă!"
Ajută-ne să extindem centrele gratuite de performanță la matematică, informatică și fizică în toată țara!
Fundația eMAG
Centre Afterschool "Nouă ne pasă”
Scopul programului îl reprezintă menținerea în populația școlară a elevilor cu rezultate slabe la școală și susținerea lor pentru acumularea bagajului de cunoștințe necesar pentru promovarea examenului de Evaluare Națională cu medie peste 6.

Evenimente fundraising

Donează pentru linia întâi @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Centre Afterschool "Nouă ne pasă” @ Daruieste ziua ta ~ 2018

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Centre de performanță "Hai la Olimpiadă!" @ Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Semimaratonul International București ~ 2014

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București. 

 

Vezi toate evenimentele4

Pagini fundraising

Sustin campionii nationali in educatie

Am alergat peste 1.000 de km in mai putin de un an, alergatul m-a inspirat si m-a ajutat sa evoluez. Chiar daca imbatranesc :) Mi-am propus sa termin...

58.4% Complete
Sustin performanta in educatie

Sunt Tudor Vlad (Dudu) si pe 18 mai voi alerga la Semimaratonul Bucuresti. Alerg pentru ca imi place sa alerg si, fiindca e o competitie pentru amato...

17.1875% Complete
Vezi toate paginile6