Asociatia Sprijin pentru Autism

Asociatia Sprijin pentru Autism

Misiunea noastră

Asociatia Sprijin Pentru Autism a luat nastere din dorinta unor parinti de a face imposibilul pentru a-si recupera copii.

Nu este usor sa fii parintele unui copil autist!

Numai cine trece prin aceasta experienta stie ca in fiecare zi trebuie sa o iei de la capat. Este o lupta continua, fara pauza sau vacanta!

Autismul este o tulburare complexa, dar TOATE persoanele cu autism pot învata abilitati care sa le permita sa traiasca, sa munceasca si sa se distreze in cadrul comunitatii.

Probabil cu totii ati auzit despre autism! Probabil chiar cunoasteti pe cineva care sufera de aceasta afectiune – un frate, fiul sau fiica unei colege de birou sau chiar un coleg de clasa de-al fiului/fiicei dumneavoastra.

Pentru un copil autist, activitati banale pentru noi, precum comunicarea sau interactiunea sociala, sunt bariere greu de invins.

Singura sansa de recuperare a copiilor cu autsim este terapia. O medie de 5-6 ore pe zi de terapie devine o povara financiara pentru parintele obisnuit, insa o necesitate vitala pentru copil.

Asociatia Sprijin Pentru Autism este o organizaţie neguvernamentala, nonprofit care de 4 ani are ca misiune sa ofere copiilor cu TSA servicii de recuperare la domiciliu, precum si servicii conexe (stomatologie, auriculoterapie  etc) contribuind la îmbunătăţirea calităţii vieţii acestora.

Nu fi indiferent, orice mic ajutor conteaza!

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia Sprijin pentru Autism
Zana Maseluta
Scopul proiectului consta in cresterea calitatii vietii si imbunatatirea starii de sanatate a copiilor cu TSA beneficiari ai ASPA.

Evenimente fundraising

Zana Maseluta @ EcoMaraton ~ 2018

Pasiunea pentru munte, natură și alergare, entuziasmul organizatorilor și al participanților și obiectivele inițiale cu care a pornit acest proiect, rămân cele mai motivante lucruri. 

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Alerg pentru copii cu autism

Buna! Sunt Cezara si astept cu nerabdare sa alerg primul meu maraton montan. Iubesc natura si imi place sa cred ca muntele este a doua mea casa. Stiu...

58.666666666667% Complete
Vezi toate paginile1