Christian Hope

Christian Hope

Misiunea noastră

Christian Hope este parte a grupului Christian Tour, nume care activează în domeniul turismului de mai bine de 18 de ani. Timp în care am învățat cât de dificil este să crești și să te dezvolți prin propriile puteri. Însă prin muncă, ambiție și determinare am reușit să devenim cel mai mare tour operator din România.

Privind în urmă, am realizat ce mult ar fi însemnat pentru noi, ca echipă mică și cu visuri mari, susținere din partea cuiva.

Tocmai de aceea, ajunși în punctul în care avem puterea să venim în sprijinul comunității cu care ne-am împrietenit deja de mult timp, am pus bazele fundației Christian Hope.

Un sprijin. O şansă. O viaţă mai bună.

Scopul primordial al Christian Hope a fost acela de a îmbunătăţi viaţa copiilor și de a aduce beneficii comunităților în care aceştia trăiesc, prin colaborarea cu parteneri de caritate, instituţii specializate, ONG-uri şi asociaţii de profil. Ne-am propus aşadar, încă de la început, să venim în sprijinul copiilor aflaţi în dificultate şi să le sporim astfel şansele la o viaţă normală, conduşi fiind de crezul că fiecare copil are dreptul la o viaţă mai bună. Ȋn atingerea dezideratului ne-am concentrat în patru direcţii majore:

– Îmbunătățirea facilităților de învățământ;

– Sporirea accesului copiilor la programe de învăţare continuă;

– Îmbunătățirea facilităților care asigură bunăstarea și îngrijirea sănătății.

O poartă deschisă spre visele copiilor

Povestea şi ţelurile noastre converg în aceeaşi direcţie, iar bucuria de pe chipul fiecărui copil a devenit misiunea noastră supremă.

Christian Hope luptă să schimbe destinele celor mai puțin norocoși, să ofere o șansă la educație, să deschidă poarta viselor fiecăruia și să ofere speranţa la un trai mai bun!

[ Show more ]

Proiecte

Christian Hope
Centrul After-School Darasti Vlasca Giurgiu
Ne ocupam, in prezent, de 30 de copii din familii defavorizate din zona. Acestia beneficiaza de o masa calda pe zi, au la dispozitie calculatoare performante, un pedagog dedicat si profesionist si sunt asistati medical. Scopul nostru este in mod principal prevenirea abandonului scolar si a marginalizarii.

Evenimente fundraising

Centrul After-School Darasti Vlasca Giurgiu @ Dăruiește ziua ta ~ 2019

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Centrul After-School Darasti Vlasca Giurgiu @ 30 Day Smoke Free Challenge ~ 2018

Ești fumător și vrei să te lași, dar nu au găsit încă metoda sau motivația potrivită? Cum la început de an se fac mereu promisiuni pentru noul an, noi îți lansăm o provocare: rezistă să nu fumezi timp de 30 de zile pentru o cauză caritabilă.

Vezi toate evenimentele2

Pagini fundraising

Fara fumuri!

N-as fi crezut ca o sa spun vreodata: Ma las! Ma las de fumuri! Si nu ma las degeaba, am in minte ca, daca trec cele 30 de zile, vor trece apoi multe...

25.666666666667% Complete
Vezi toate paginile1