Asociatia Casuta Bucuriei

Asociatia Casuta Bucuriei

Misiunea noastră

Casuta Bucuriei a fost infiintata ca Asociatie in anul 2014, iar acreditarea ca  furnizor de servicii sociale și licența de funcționare  au fost obținute un an mai târziu, respectiv doi ani mai târziu.

Casa de Tip Familial Căsuța Bucuriei   a pornit la drum datorita nevoii tot mai acute de sprijin pe care am vazut-o la copiii cu care lucram la acel moment dat la o alta organizatie. Astfel ca, Adela Florean, Presedinta Asociatiei, cu o experienta de peste 15 ani in domeniul serviciilor sociale, ca formare psiholog, a luat decizia înființării  unei asociații care să se numească Asociația Căsuța Bucuriei, și, impreuna cu o echipa formata din psiho-pedagog special, ingrijitor, asistent social au pus bazele Casei de Tip Familial Căsuța Bucuriei.

Viziunea noastră este aceea de a deveni sprijinul numarul unu pentru copii aflați în grija noastră, pentru a le oferi fericire, speranță, zâmbete, posibilitatea unui viitor mai bun și multă iubire. Ne dorim să creștem oameni fericiți!

Misiunea noastră se reflectă în faptul că prin tot ceea ce facem credem in emoțiile noastre și ale copiilor, educarea noii generații, stabilitate, loialitate, creativitate, respect, sinceritate, responsabilitate, a modului de a gândi diferit, oferind servicii adaptate continuu nevoilor copiilor noștri.

Valorile noastre sunt:

- Respect – care ia naștere din educație si performanta, iar performanta din fiecare interactiune si experienta noua

- Creativitate - creând valoare, oferim alternativă și incurajăm dezvoltarea de sine

- Sinceritate - fiind deschiși, avem încredere în noi și în cei de lângă noi

- Responsabilitate - a face lumea un loc mai bun pentru oricine prin respect de sine

- Stabilitate - înseamnă încredere, continuitate, tradiție într-un mediu în permanentă schimbare

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia Casuta Bucuriei
Avem o casa, ajutati-ne sa o facem ACASA!
Asigurarea continuității și stabilității familiale pentru copiii găzduiți de noi, adică păstrarea imobilului unde își desfășoară activitatea Casa de Tip Familial ”Căsuța Bucuriei”.

Evenimente fundraising

Avem o casa, ajutati-ne sa o facem ACASA! @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Avem o casa, ajutati-ne sa o facem ACASA! @ Daruieste ziua ta ~ 2019

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Vezi toate evenimentele2

Pagini fundraising

Prietenia noastra este cel mai frumos cadou

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie: educ...

100% Complete
Zi de nastere cu zambete de la Casuta Bucuriei

Anul acesta nu vreau cadouri de ziua mea, ci sa punem impreuna zambete pe chipurile copiilor de la Casuta Bucuriei din Cluj. Aceasta campanie nu e des...

100% Complete
Vezi toate paginile2