Asociatia Umanitara Stefanos

Asociatia Umanitara Stefanos

Misiunea noastră

Asociatia Umanitara Stefanos s-a nascut din dorinta de a-l ajuta pe Stefan, fiul nostru, dar apoi ne-am dorit sa luptam si pentru drepturile si visele persoanelor cu dizabilitati locomotorii, asemeni lui Stefan. De la inceput ne-am implicat in strangerea de fonduri din cei 2% si participarea la targuri cu produse handmade facute in cadrul asociatiei.

Visul nostru este sa ne facem cunoscuti, sa implementam proiecte pentru a ajuta cat mai multe persoane aflate in fotoliu rulant. Dorim sa promovam si sa aparam interesele, drepturile si demnitatea persoanelor cu dizabilitati locomotorii si asociate, integrarea lor in comunitate cu sanse egale si cultivarea opiniei publice in legatura cu problemele acestor persoane.

Speram sa traim intr-o Romanie in care accesul si adaptabilitatea pentru persoanele ce folosesc fotoliu rulant sa fie o normalitate si nu o raritate, sa nu mai existe discriminare in cadrul sistemului de invatamant sau pe piata muncii, iar terapiile de recuperare sau ingrijire inclusiv la domiciliu sa fie accesibile tuturor.

Impreuna putem sustine cauza persoanelor cu dizabilitati din Romania!

Vino alaturi de noi!

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia Umanitara Stefanos
STEFAN, inger de lumina
Asociatia Umanitara Stefanos s-a nascut din dorinta de a ajuta si a lupta pentru drepturile si visele persoanelor cu dizabilitati locomotorii, deci inclusiv ale lui Stefan.

Evenimente fundraising

STEFAN, inger de lumina @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

STEFAN, inger de lumina @ Dăruiește ziua ta ~ 2019

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

STEFAN, inger de lumina @ Semimaraton Braila ~ 2019

Fiecare kilometru alergat la Semimaraton Braila poate însemna o schimbare în comunitate.

Vezi toate evenimentele3

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei ființe dra...

33.333333333333% Complete
De ziua mea imi doresc sa ofer o clipa de fericire si un zambet

Aniversarea este mereu un motiv de bucurie :) ...anul acesta vreau sa ii ofer altcuiva aceasta clipa de fericire. Stefan este un copil care are nevoie...

86.166666666667% Complete
Pot, nu pot, trebuie

Stefan si Andrei sunt cei doi baieti ai mei, de 19 si respectiv 21 ani, care ma motiveaza in fiecare zi sa fiu un om mai bun. De la ei si prin ei am p...

22.5% Complete
Vezi toate paginile3