Asociaţia SOS Autism Brăila

Asociaţia SOS Autism Brăila

Misiunea noastră

Scopul Asociaţiei este recuperarea și integrarea persoanelor cu autism din judeţul Brăila, în viața socială sau într-un centru rezidențial.

Misiune: „Împreună învingem autismul !”

 

PRINCIPII

Asociaţia noastră îşi propune sa mobilizeze cât mai mulţi cetăţeni din România în lupta cu autismul. Susţinem că:

Persoanele cu autism au dreptul la toate serviciile existente pentru ceilalti membri ai comunităţii şi trebuie să se bucure de toate oportunităţile oferite de comunitate, în condiţiile egalităţii de şanse. Persoanele cu autism au dreptul la servicii specializate de calitate care să îi ajute să-şi dezvolte potenţialul maxim, să poată munci potrivit potenţialului lor şi să traiască demn alaturi de ceilalţi membri ai comunităţii. Persoanele cu autism şi familiile acestora, prin organizaţiile care îi reprezintă, trebuie să fie consultate asupra problemelor care le privesc, atunci când se elaboreaza planuri în domeniul dizabilităţii.

 

Activitatea Asociaţiei „S.O.S. AUTISM BRĂILA” este orientată spre copiii şi adulţii cu autism şi familiile acestora.

Asociatia „S.O.S. AUTISM Brăila” organizează acţiuni în folosul familiilor care susţin persoane cu autism (copii sau adulţi).

[ Show more ]

Proiecte

Asociaţia SOS Autism Brăila
asociatia sos autism braila
Proiectul ” Parfum de lavanda-Bucurie si Relaxare” va sustine aromaterapia si handmade cu lavanda, terapia prin desen si pictura. Proiectul are ca scop imbunatatirea abilitatilor motrice a tinerilor cu autism, reducerea dificultatilor de comunicare si relationare.
Asociaţia SOS Autism Brăila
Căsuţa SOS
De câţiva ani visăm să avem un spaţiu al nostru, al copiilor şi tinerilor cu autism din Brăila.

Evenimente fundraising

asociatia sos autism braila @ Semimaraton Braila ~ 2023

Semimaraton Brăila este un eveniment de alergare prin care se doreşte promovarea alergării în aer liber și a unui stil de viaţă sănătos.

 

Căsuţa SOS @ Semimaraton Braila ~ 2022

Semimaraton Brăila 2022 este un eveniment de alergare prin care se doreşte promovarea alergării în aer liber și a unui stil de viaţă sănătos.

Căsuţa SOS @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Căsuţa SOS @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Căsuţa SOS @ Semimaraton Braila ~ 2019

Fiecare kilometru alergat la Semimaraton Braila poate însemna o schimbare în comunitate.

Vezi toate evenimentele6

Pagini fundraising

Cel mai frumos dar de ziua mea

Bună dragii mei, pe 14 ianuarie împlinesc 50 de ani şi m-am decis să-mi dăruiesc ziua, COPIILOR SPECIALI de la SOS Autism Brăila. Copiii şi tinerii sp...

100% Complete
ALERGAREA ESTE UN DAR

Nimic nu ne opreşte să ajutăm! Distanţa, timpul sau banii nu ar trebui să fie o piedică ca să fim filantropi. Asociaţia SOS Autism Brăila are o singur...

15% Complete
Alergarea este un dar

Sunt Aurora şi am început sa alerg în urmă cu 3 ani. Până acum am alergat doar pentru mine. Pot spune că am avut o perioadă în care am fost cam egoist...

100% Complete
Cu toţii împreună

Eu sunt bine şi am tot ce-mi doresc. Sunt elev la cel mai bun colegiu din oraş, în clasa pe care mi-am dorit-o. Dar unul dintre prietenii mei suferă d...

6% Complete
Vezi toate paginile4