Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională

Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională

Misiunea noastră

Misiunea Asociatiei Centrul pentru Educatie și Dezvoltare Profesională Step by Step (CEDP) , membra a Asociatiei Internationala Step by Step, este aceea de a sustine promovarea valorilor unei societăţi globale deschise pentru dezvoltarea unui sistem educaţional de calitate, democratic, inovator cu asigurarea respectului pentru diversitate.

Prin toate programele derulate de-a lungul celor 20 de ani, CEDP are in vedere derularea de activităţi menite să susţina şi să dezvolte valorile societăţii deschise şi democratice, de a oferi şanse egale tuturor copiilor, de a promova şi implementa principii democratice în educaţia  şi protecţia copilului. In egala masura susţine dezvoltarea comunităţilor profesionale în vederea oferirii educaţiei incluzive de calitate pentru toţi copiii  si responsabilizarea şi implicarea familiei şi comunităţii în educaţia copiilor.

Pentru mai multe informatii accesati www.stepbystep.ro sau pagina de Facebook  https://www.facebook.com/pages/Centrul-Step-by-Step-pentru-Educatie-si-Dezvoltare-Profesionala/268170583284473?ref=hl.

[ Show more ]

Proiecte

Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională
Un start bun în viață
Proiectul „Un start bun în viaţă”, vizează organizarea unor servicii model de educaţie timpurie - antepreşcolară, susţinute prin: organizarea spaţiului educaţional în grădiniţe, astfel încât să se asigure un mediu educaţional centrat pe copil, formarea şi susţinerea echipei multidisciplinare lanivel local, dezvoltarea de competenţe şi materiale suport pentru asigurarea unui program educaţional de calitate.

Evenimente fundraising

Un start bun în viață @ Daruieste ziua ta ~ 2018

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Un start bun în viață @ Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Un start bun în viață @ Dăruiește ziua ta ~ 2014
Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să
Vezi toate evenimentele3

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Visul meu este să pot pune o cărămidă în dezvoltarea unui sistem de învăț...

14.25% Complete
De ziua mea, vreau să văd cât mai mulți copii la școală

În ţara noastră familia presupune că şcoala își educă pruncii, iar școala crede că familia trebuie să o facă. În timpul ăsta copiii rămân needucaţi. E...

53% Complete
Vezi toate paginile2