Asociatia Robin Hood Protectia Animalelor

Asociatia Robin Hood Protectia Animalelor

Misiunea noastră

Povestea noastră a început în Romania în 2019, ca o extensie a Robin Hood Austria şi ne luptăm să dăm voce animalelor care au avut ghinionul unei vieţi nefericite pe meleagurile României.

Asociaţia Robin Hood Protecţia Animalelor, în limita posibilităţilor şi sprijinului vostru, îşi îndeplineste următoarele obiective:

-       Salvăm animalele fără stăpâni şi acţionăm împotriva abuzurilor asupra acestor suflete.

-       Organizăm cât mai multe campanii de sterilizare a câinilor şi pisicilor pentru reducerea numărului acestora prin metode umane, civilizate, altele decât exterminarea.

-       Respectăm dreptul la viaţă al tuturor speciilor.

-       Informăm/educăm publicul asupra faptului că este direct răspunzător, fiind totodată principala cauză a existenţei animalelor fără stăpân, precum şi a degradării habitatelor naturale.

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia Robin Hood Protectia Animalelor
SURVIVING BEHIND THE ENEMY LINE
Why Surviving Behind the Enemy Line? In Romania continue a brutal campaign of mass capture and killing of stray dogs, led by the government. Romania is a HOSTILE ENVIRONMENT for those souls: 1. Authorities kill stray-dogs (law no. 258/2013). Any dog without owner will be killed after 14 days in public shelter, if they do not want to keep them alive. 2. People have no education to castrate and they abandon dogs and cats. Even by the killer law this is not allowed, but authorities do not take actions against those people, they are focus only in killing animals. 3. People are ignorant and does not care about animals which struggle to survive in hostile conditions (dog-catchers, hunger, and illness). They only call after dog-catchers.
Asociatia Robin Hood Protectia Animalelor
Robin Hood Joint Project (RHJP)
Robin Hood Joint Project RHJP își propune: 1. Salvarea câinilor fără stăpâni, care sunt în continuare uciși în masă în ROMÂNIA, precum şi reducerea numărului acestora prin metode umane, civilizate, altele decât exterminarea. 2. Respectarea dreptului la viaţă al tuturor speciilor. 3. Refacerea habitatelor seminaturale degradate în urma impactului antropic sau crearea biotopului şi a biocenozei specifice zonei, pe un teren agricol. 4. Conştientizarea populaţiei asupra faptului că este direct răspunzătoare, fiind principala cauză a existenţei animalelor fără stăpân, precum şi a degradării habitatelor naturale.

Evenimente fundraising

SURVIVING BEHIND THE ENEMY LINE @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Robin Hood Joint Project (RHJP) @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

SURVIVING BEHIND THE ENEMY LINE @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2021

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Robin Hood Joint Project (RHJP) @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Robin Hood Joint Project (RHJP) @ Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2020
Galleria de artă “FII OM”02-04.10.2020 - Târgu Mureș Expoziţia de artă vizuală FII OM ne introduce într-o lume guvernată de un COD prin c
SURVIVING BEHIND THE ENEMY LINE @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Vezi toate evenimentele8

Pagini fundraising

Doar eu mai traiesc, dar nu stiu pentru cat timp

Pentru ca eram mult mai mica decat fratii mei, Un Om m-a luat de pe camp, chiar daca are deja casa plina cu alti catei salvati. I-a fost teama ca nu p...

100% Complete
Strângere de fonduri pentru sterilizări in Munții Apuseni

Sterilizati nu aruncați! Vrem sa facem bine, dar avem nevoie de ajutorul vostru. Lucrul care ne face pe unii cu adevarat oameni este respectul fata de...

37.333333333333% Complete
A small act of kindness

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze drag...

66.666666666667% Complete
SI EI VOR SA TRAIASCA

TOTI SUNTEM VINOVATI  (mai mult sau mai putin): 1. Ignoranta populatiei duce la:     - nerespectarea legilor     - autoritati adormite     - pui fara...

14.666666666667% Complete
Sterilizarea femelelor din zona Confort City (Splaiul Unirii - Nicolae Teclu - Centura)

Strangere de fonduri pentru tranchilizare. Sunt 7 femele in apropierea Confort City care trebuie sterilizate urgent. Sterilizarea se va face la Centru...

74.888888888889% Complete
Galleria de artă “FII OM”

Exponatele de pictură și sculptură pe care le voi creea, cu ajutorul tău, vor ilustra regulile codului FII OM. Acest COD aduce în discuție diferite fo...

10% Complete
Vezi toate paginile9