Asociația pentru Instruire în Situații de Urgență - UVSAR Galați

Asociația pentru Instruire în Situații de Urgență - UVSAR Galați

Misiunea noastră

Asociatia pentru Instruire in Situatii de Urgenta – UVSAR Galati s-a constituit pentru a raspunde problematicii cooperarii internationale intre organizatiile non guvernamentale cu obiectiv principal Salvarea de Vieti Omenesti.

Rolul organizatiei este sa construiasca platforme, sa implementeze proiecte dupa modelul european si sa creeze o structura non-guvernamentala complementara institutiilor statului destinate interventiei intr-o situatie de urgenta, pentru a raspunde atat national cat si international.

In prezent UVSAR beneficiaza de o tehnica de interventie conform standardelor in vigoare, avand o dotare individuala pentru 50 de persoane si 3 autospeciale de interventie.

[ Show more ]

Proiecte

Asociația pentru Instruire în Situații de Urgență - UVSAR Galați
Copii protejati in caz de cutremur
Instruirea unui numar de 100 de educatoare de la gradinitele din Galati pentru a actiona in caz de cutremur si familiarizarea cu notiunile de prim ajutor in caz de nevoie

Evenimente fundraising

Copii protejati in caz de cutremur @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou - sa ne stim copiii pe maini sigure la gradinite!

Conform statisticilor, un cutremur major apare de TREI ori intr-un secol. Galatiul este in zona de risc major, iar ideea unui seism ne sperie pe toti....

5.5% Complete
Vezi toate paginile1