Elite Running

Elite Running

Misiunea noastră

Asociația Club Sportiv Elite Running a fost fondată în anul 2013 cu scopul de a promova mişcarea în aer liber şi un stil de viaţă sănătos. Obiectivele noastre pe
termen lung sunt însușirea și familiarizarea cu secretele alergării pe distanțe lungi de către un număr cât mai mare de persoane, precum si participarea acestora la evenimentele de alergare ce au luat amploare în ultimii ani.
Principalele activităţile ale asociatiei sunt antrenamentele pentru realizarea acestor obiective, cât si organizarea de competiţii de alergare la nivel naţional și regional.   Pe lângă promovarea sportului de masă, Elite Running face parte și din comunitatea Galantom , susținând mai multe proiecte caritabile prin organizarea de campanii de colectare de fonduri și evenimente sportive în beneficiul celor ce au nevoie de sprijinul nostru. Printre fundațiile caritabile cu care colaborăm sunt: Asociația Părinților cu Autism din Județul Botoșani, MagiCAMP, Organizația Salvați Copiii Iași, Fundația O șansă pentru viață, Asociația Faborisa, Centrul START pentru Autism Câmpulung Muscel, Asociația pentru Dezvoltare si Educație Timpurie, fondatoarea gradinitei Rita Veverita, Asociația Autism Voice, SOS Autism Brăila, Organizația “Trebuie!” Brăila, etc.

[ Show more ]

Proiecte

Elite Running
Team Stan to support Alexandra's education
Ne alăturăm „Echipei Stan” pentru a sprijini educația Alexandrei.Stanislav Georgiev – inițiatorul 1000 km Balkan Charity Challenge București-Sofia-București și al Pleven Friendship Marathon, alergător, pasionat de a cuceri munții, fund-raiser, prieten de nădejde, sursă de inspirație, donator, tată – a părăsit brusc această lume la sfârșitul lunii martie. Ne-am spus atunci că faptele sale necompletate au rămas cu noi.

Evenimente fundraising

Team Stan to support Alexandra's education @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Imi daruiesc ziua

RO Pe 1 iulie e ziua mea și anul ăsta vreau să o donez memoriei lui Stanislav Georgiev, un prieten drag care ne-a părăsit de curând după o viață dedic...

79.727272727273% Complete
Vezi toate paginile1