Asociația Donează Speranță EGB

Asociația Donează Speranță EGB

Misiunea noastră

Misiunea Asociația Donează Speranță EGB, prin tot ceea ce face, este de a sprijini comunitatea din care face parte și de a îmbunătăți viața oamenilor, a copiilor si a tinerilor din comunitate, fără discriminare, indiferent de cultură, educaţie, religie sau situaţie financiară.

Ne dorim în jurul nostru o societatea care determină dezvoltarea indivizilor și a potențialului uman prin acțiunile voluntare și neîngrădite ale oamenilor, prin promovarea unor valori precum: responsabilitatea socială și individuală, respectul, empatia, altruismul, deschiderea, integritatea, acțiunea, perseverența, implicarea, sănătatea, educația și siguranța familială.

Vrem să creștem ca asociație pentru că lumea are nevoie de noi. Prin proiectele și acțiunile noastre dorim să construim în jurul nostru o lume mai bună.

Dorința arzătoare a unui singur om este suficientă pentru a schimba o comunitate, dar gândiți-vă atunci, ce înseamnă dacă la această dorință ne afiliem cu toții?!  Ce înseamnă să punem cu toții gândul cel bun, să ne unim împreună pentru o faptă bună?

[ Show more ]

Proiecte

Asociația Donează Speranță EGB
Centru de Recuperare Neuropsihomotorie Copii
Proiectul Centru de Recuperare Neuropsihomotorie Copii, este un proiect menit să vină în întampinarea tuturor copiilor cu deficiențe medicale, de natură neuropsihomotorie.

Evenimente fundraising

Centru de Recuperare Neuropsihomotorie Copii @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Vezi toate evenimentele1