Asociația ONedu

Asociația ONedu

Misiunea noastră

Povestea noastră

Sistemul educațional este învechit și are nevoie de modernizare pe toate planurile: digitalizare, planuri de învățământ, spații de învățare și multe altele. Am fondat Comunitatea ONedu România, în 2019, din dorința de a digitaliza educația din școli și licee. Am început pas cu pas și am considerat oportun să susținem și voluntariatul în comunitate, mișcarea noastră pornind prin inițiativă civică. Alături de Cosmin și Denisa, fondatorii organizației, s-au alăturat sute de tineri din toată țară și străinătate. Hai și tu!

Ce facem

Reclădim România prin crearea de soluții digitale în domeniul educației, producând schimbarea #PeBune. Totodată, digitalizarea a devenit o necesitate la nivel de țară, astfel că sectorul de voluntariat nu trebuie neglijat.
Clădim: soluții digitale
Conducem: echipe, proiecte, programe
Adunăm: idei, fonduri, experți, tineri cu dorință de schimbare

[ Show more ]

Proiecte

Asociația ONedu
Anul Educației Digitale
Declarăm anul 2023 ca fiind Anul Educației Digitale. Scopul nostru este de a evidenția nevoia de digitalizare a educației și de a încuraja organizațiile să organizeze activități dedicate educației digitale și dezvoltării competențelor digitale.
Asociația ONedu
Fii de 10! - Hubul de educație digitală din România
Fii de 10 este aplicația de management educațional gratuită. Folosind platforma, elevii au parte de o școală mai plăcută, unde tehnologia nu este împotriva educației.
Asociația ONedu
iVoluntar - Centrul pentru Voluntariat
iVoluntar este hubul de voluntariat, având drept obiective digitalizarea managementului voluntarilor din toată țara, suport și consiliere pentru voluntarii tineri, sesiuni de mentorat pentru dezvoltarea de programe de voluntariat și resurse digitale pentru organizațiile non-profit

Evenimente fundraising

Anul Educației Digitale @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2022

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Fii de 10! - Hubul de educație digitală din România @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Fii de 10! - Hubul de educație digitală din România @ Paște Galantom ~ 2021

Te invităm să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor că în locul cadourilor de Paște, îți dorești să susțineți împreună pe cineva care are nevoie de ajutor.

Vezi toate evenimentele3

Pagini fundraising

De ziua mea vreau să ajut educația

Pe 2 decembrie e ziua mea. A mai trecut un an în care am ajutat cât am putut educația din România. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei ca...

4% Complete
Educația copiilor mai importantă decât Paștele

Ultimul an fost unul plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce cadou...

3.5% Complete
Vezi toate paginile3