Asociația de Asistență Socială și Educație AsAE

Asociația de Asistență Socială și Educație AsAE

Misiunea noastră

 Asociaţiei de Asistenţă Socială şi Educaţie „Casa pentru copii Maria Montini Lavezzari” Oituz este un serviciu social pentru protecția copilului, de tip rezidențial și are drept scop asigurarea mediului potrivit pentru dezvoltarea armonioasă și completă a identității personale a copiilor și tinerilor prin oferirea serviciilor de găzduire, de îngrijire, de educație și pregătire în vederea integrării familiale și socio-profesionale, astfel încât aceștia să devină persoane mature pe plan fizic, intelectual, social, cultural și să participe activ în societate.

Pentru ca activitatea centrului să fie cât mai eficientă pentru copii și tineri, activitățile sunt sistematizate în activităţi de grup şi activităţi individuale. Cu ajutorul acestor activităţi va fi observată şi evaluată sistematic evoluţia fiecărui copil/tânăr prin: găzduire pe perioadă determinată; servicii de asigurare a hranei şi suplimentelor nutritive; consiliere psihologică; consiliere socială; educaţie formală, nonformală și informală; reintegrare comunitară şi familiară; promovarea relaţiilor sociale.

The Association of Social Assistance and Education "Children's Home Maria Montini Lavezzari" Oituz is a social service for child protection. Its purpose is to ensure the right environment for the harmonious and complete development of personal identity of children and young people by providing accommodation services , care, education and training for family and socio-professional integration, so that they become mature people physically, intellectually, socially, culturally and actively participate in society.

In order for the center's activity to be as efficient as possible for children and young people, the activities are systematized into group activities and individual activities. With the help of these activities, the evolution of each child / young person will be systematically observed and evaluated by:

fixed term accommodation; food and nutritional supplement services; psychological counseling; social counseling; formal, non-formal and informal education; community and family reintegration; promoting social relations.

[ Show more ]

Proiecte

Asociația de Asistență Socială și Educație AsAE
Susține pasiunea copiilor pentru muzică și chitară
 Descoperă pasiunea pentru muzică și chitară Lecții de chitară pentru copiii din Casele de tip familial „Maria Montini Lavezzari” și „Providenza”  și copiii din comuna Oituz în anul 2023-2024.
Asociația de Asistență Socială și Educație AsAE
O mașină mică pentru vise mari. Una piccola macchina per grandi sogni
Copiii au vise mari care pot fi îndeplinite deplasându-se pe roți mici. I bambini  hanno grandi sogni che possono essere realizzati spostandosi su piccole ruote.  
Asociația de Asistență Socială și Educație AsAE
Susține copiii din Casa „M.M. Lavezzari”
Scopul acestui proiect este de  a completa bugetul necesar,  pentru a oferi copiilor și tinerilor aflați în plasament la Asociația de Asistență Socială și Educație Casa pentru copii „Maria Montini Lavezzari”, asigurarea unui  mediu potrivit pentru dezvoltarea armonioasă și completă a identității personale a copiilor/tinerilor prin oferirea serviciilor de găzduire, de îngrijire, de educație și pregătire în vederea integrării familiale și socio-profesionale, astfel încât aceștia să devină persoane mature pe plan fizic, intelectual, social, cultural și să participe activ în societate.    
Asociația de Asistență Socială și Educație AsAE
Hai să ajutăm copiii să meargă în tabără!
Proiect: DEZVOLTARE PERSONALĂ LA MUNTE Scopul proiectului: îmbunătățirea calității vieții din punct de vedere emoțional, psihic, fizic și social al copiilor din Centrul Rezidențial, prin activități, ateliere practice și ieșire în natură.
Asociația de Asistență Socială și Educație AsAE
Din inimă, bucurie şi zâmbete pentru copii minunaţi!
Scopul acestor  proiecte: îmbunătățirea calității vieții din punct de vedere emoțional, psihic, fizic și social al copiilor  din Centrul de Plasament, prin activități sportive, ateliere practice, concursuri și ieșire în natură.

Evenimente fundraising

Susține pasiunea copiilor pentru muzică și chitară @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Susține pasiunea copiilor pentru muzică și chitară @ Dar Galantom ~ 2023

Te invităm să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor tăi că, în locul cadourilor pentru ocaziile, zilele sau aniversările speciale din viața ta, îți dorești să susțineți împreună o cauză socială. Fă-ți pagină pe dar.galantom.ro!

O mașină mică pentru vise mari. Una piccola macchina per grandi sogni @ Moș Crăciun Galantom ~ 2022

Galantom îți propune să îți donezi cadourile și să fii tu Moș Crăciun și Moș Nicolae pentru cei la care Moșul nu ajunge. Fă-ți pagină de Moș Galantom pe dar.galantom.ro!

Susține copiii din Casa „M.M. Lavezzari” @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Dăruind vei dobândi
Urmează ziua mea!Vrei să afli cum mi-ar plăcea să sărbătorim împreună? Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoi
Jubileu de 25 ani de Viață Consacrată, La gioia di un ”Si per sempre”-25 anni di Professione Religiosa
Anul acesta împlinesc 25 de ani de Profesiune Religioasă alături de surorile și copiii din Casa „Maria Montini Lavezzari”- Oituz. Vă invit s
Vezi toate evenimentele7

Pagini fundraising

Iubirea crește prin dăruire

Ziua de naștere este un eveniment special pentru fiecare. Pentru mine este ziua în care am primit viața, ziua în care Dumnezeu m-a binecuvantat, ziua...

66.0375% Complete
Bucuria și generozitatea ta lumineză Crăciunul! La tua gioia e generosità illuminano il Natale!

Vrei ca anul acesta binele pe care îl faci să dureze mai mult? Te invităm să permiți valorilor din inima ta să se exprime de Sărbătorile acestea și să...

21.45% Complete
”Ogni goccia crea l'oceano”

Si avvicina il giorno più speciale della mia vita. Vuoi sapere come mi piacerebbe festeggiare quest’anno?  Prima di tutto ringraziando Dio per il dono...

30% Complete
Dăruind vei dobândi

Urmează ziua mea!Vrei să afli cum mi-ar plăcea să sărbătorim împreună? Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor....

100% Complete
Jubileu de 25 ani de Viață Consacrată, La gioia di un ”Si per sempre”-25 anni di Professione Religiosa

Anul acesta împlinesc 25 de ani de Profesiune Religioasă alături de surorile și copiii din Casa „Maria Montini Lavezzari”- Oituz. Vă invit să celebrăm...

88.28% Complete
„Dar din dar se face Rai”

Urmează ziua mea!Vrei să afli cum mi-ar plăcea să sărbătorim împreună?Descoperă povestea mea și împărtășește bucuria de a dărui!De peste 25 de ani mi-...

100% Complete
Vezi toate paginile8