Asociația Magic Seniors

Asociația Magic Seniors

Misiunea noastră

Asociatia Magic Seniors este o organizație neguvernamentală care a pornit la drum în vara anului 2019 din dorința de a promova conceptul de senior activ în România.
Ne-am propus atât crearea și implementarea unei punți solide între generații, cât și elaborarea unui sistem prin care tineri și seniori să învețe unii de la alții și să construiască împreună.
Preocuparile și dorințele seniorilor activi din România au numeroase aspecte în comun cu cele ale tinerilor. Astfel, transferul de informații și sistemul „a învăța și a ne sprijini unii pe alții” poate funcționa între generații.

English

The Magic Seniors Association is a non-governmental organization that started in the summer of 2019 out of the desire to promote the concept of active ageing in Romania.
We set out to create and implement a solid bridge between generations, and to develop a system through which young people and seniors can learn from each other and build together.
The concerns and desires of active seniors in Romania have many aspects in common with those of young people. Thus, the transfer of information and the "learning and supporting each other" system can work between generations.

[ Show more ]

Evenimente fundraising

Senior Cafe: (Pe)trecerea timpului împreună @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Senior Cafe: (Pe)trecerea timpului împreună @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2021
Sănătatea pshică a părinților și bunicilor noștri poate fi menținută și îmbunătățită și printr-o simplă ieșire...în oraș.   Anul
Vezi toate evenimentele2

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

De cele mai multe ori, uităm că cei ce sunt supranumiți acum "bătrânii" ne-au fost părinți, bunici, profesori, oameni; oameni ce ne-au sprijinit în mo...

26% Complete
O ieșire în oraș pentru bunicii noștri

Din luna Martie a anului 2021, ne apucăm de treabă. Buncii noștri ne-au așteptat prea mult acasă și ne tot întreabă când vor putea ieși din nou în ora...

11% Complete
Vezi toate paginile2