Asociatia Vox Iuventutis

Asociatia Vox Iuventutis

Misiunea noastră

Asociația Vox Iuventutis s-a înființat în anul 2010 în Băile Tușnad cu scopul de a răspunde nevoilor comunității, prin deschiderea unui Centru de Tineret în 2011. Acest spațiu oferă de 10 ani diverse activități sociale, educaționale, culturale, sportive pentru copii și tineri.

Misiunea noastră este de a oferi oportunități de satisfacere nevoilor de socializare, învățare și dezvoltare personală a comunităților din Băile Tușnad și împrejurimi- prin Centrul Comunitar Sfânta Anna.


Obiectivele noastre sunt:
• Oferirea și crearea de contexte de socializare, interacțiune și petrecerea a timpului liber pentru comunitatea locală (copii, tineri, adulți, bătrâni)
• Crearea contextelor de învățare pe tot parcursul vieții pentru membrii comunității locale
• Oferirea unui spațiu fizic pentru desfășurarea de activități pentru grupurile noastre țintă din cele trei domenii de acțiune a centrului : artă/cultură, învățare, stare de bine și dezvoltare personală.


Timp de 10 ani, 36 de voluntari EVS/ESC și voluntari locali au implicat sute de copii și tineri în programe de arts&crafts, de dans, de percuție, de explorare în natură, de mediu, de învățare limbi străine, de aventură, de învățare și explorare.

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia Vox Iuventutis
Tusnad Kids Fest
"Tusnad Kids Fest" este un festival  pentru copii și familii din Băile Tușnad și împrejurimile, care va avea loc în data de 17-18 iulie. 
Asociatia Vox Iuventutis
Devenim CENTRU COMUNITAR Băile Tușnad
Ne dorim să continuăm să facem diferență în viața copiilor, tinerilor, adulților și bătrânilor de lângă noi în cele trei domenii de intervenție: artă&cultură, învățare, stare de bine și dezvoltare personală transformându-ne în centru comunitar!

Evenimente fundraising

Tusnad Kids Fest @ Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2021

Te provocăm ca timp de 30 de zile să renunți la un obicei care nu îți face bine, sau să încerci să adopți unul care îti face bine și, în același timp să faci și tu bine altora, sprijinind o cauză caritabila. Îți vei îndemna prietenii să te susțină donând și, în felul acesta, vei avea o motivație puternica în plus ca să îți duci provocarea până la capăt. După 30 de zile este mult mai probabil că această încercare să devină un obicei bun.

Tusnad Kids Fest @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Devenim CENTRU COMUNITAR Băile Tușnad @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Devenim CENTRU COMUNITAR Băile Tușnad @ Provocări sportive individuale ~ 2021

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Vezi toate evenimentele4

Pagini fundraising

Provocarea ÎMPART BUCURIE!

Mai jos și in (HU)! DONEAZĂ AICI PENRU TUSNAD KIDS FEST ediția 2021! / TÁMOGASD A 2021. TUSNAD KIDS  FEST-ET! Provocarea mea pentru următoarele 2 săpt...

2.5% Complete
Cel mai frumos cadou de ziua mea

HU Elhatároztam, idén másképp ünneplem a születésnapom. Nem csak a szűk családi körben szeretnék ünnepelni, nem vágyva semmi nagy ajándékra. Idén úgy...

100% Complete
Különleges szülinap

Idén úgy döntöttem, hogy születésnapomra a jókívánságok mellett jótetteket is gyűjtök: a tusnádfürdői ifjúsági központ támogatására lehet felajánlások...

25.714285714286% Complete
Transformare- Disciplină- Centru Comunitar- Învățare

Simt în jur un val de trasformare, reinventare și mă trage și pe mine în el. Se schimbă perspectivele asupra a ce este important, asupra a ceea ce put...

89.92% Complete
Vezi toate paginile4