Asociația Misionând Generația de Mâine

Asociația Misionând Generația de Mâine

Misiunea noastră

Asociația MGM(Misionând Generația de Mâine) este o Organizație Non Profit ce are la baza proiectelor sale, motto-ul "Din Dragste pentru OAMENI!"


Iubim oamenii, credem în viitorul acestora și tot ceea ce facem, este arătarea prin fapte că ne pasă și că dorim să schimbăm ceva în dreptul acestora.

[ Show more ]

Proiecte

Asociația Misionând Generația de Mâine
Șansă la Educație
Dorința Asociației MGM în colaborare cu cadre didactice, este de a ajuta copiii, adolescenții și tinerii din România care, din motive bine întemeiate, nu își permit să studieze și să învețe într-o școală bună, să ajungă la un nivel mai înalt de cunoștințe generale.

Evenimente fundraising

Șansă la Educație @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Șansă la Educație @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Șansă la Educație @ Dincolo de 2021 pentru Educație

Anul acesta vrem să contribuim prin pasiunea aceasta la comunitatea din care facem parte.
Parcurgem aproximativ 2.200 de KM cu bicicletele prin țară pentru a susține un proiect educațional început de Asociația Misionând Generația de Mâine, alături de un grup de profesori din județul Suceava.
Ținta noastră este să strângem 30.000 RON. Așadar, 1 km este aproximativ 14 RON.
Vino alături de noi în acest proiect: tu plătești 1 km, noi pedalăm, și astfel, împreună reușim să ajungem la ținta de 30.000 RON!

Vezi toate evenimentele3

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie. Cel...

43.75% Complete
Dincolo de 2021, pentru educație

Suntem amatori de sport în natură, de peisaje naturale românești și de provocări care ne testează limitele.Anul acesta vrem să contribuim prin pasiune...

86.507% Complete
Vezi toate paginile6