ASOCIATIA BANCA DE HAINE

ASOCIATIA BANCA DE HAINE

Misiunea noastră

Banca de haine este un proiect umanitar început timid în primele luni ale anului 2020 de câțiva voluntari care s-au cunoscut în cadrul acțiunii O masă caldă pe zi», acțiune derulată în perioada stării de urgență.
Realizând cât de multe obiecte nu folosim, obiecte care ar mai putea trăi o viaţă și ar putea să fie folosite şi de alţii, ne-am mobilizat și am dezvoltat acest proiect, ajungând în scurt timp să fim uimiți de răspunsul oamenilor și de dorința acestora de a ajuta, de la donatori până la voluntari, si mai ales benefeciari.
În nicio lună de zile am strâns lângă noi o echipă minunată de voluntari, alături de care am marcat realizări impresionante.
Colectăm donații constând în principal în haine, încălțăminte și jucării, dar nu numai, le verificăm din punct de vedere al calității, le sortăm pe categorii și le distribuim apoi către comunități sau persoane aflate în situații de risc, precum și către centre aflate sub coordonarea instituțiilor statului.
Comunitățile, persoanele și centrele sociale sunt documentate local de către ONG-urile partenere pentru a avea o imagine de ansamblu cât mai reală asupra nevoilor acestora.

[ Show more ]

Proiecte

ASOCIATIA BANCA DE HAINE
Banca de Haine trimite ajutoare în Ucraina!
Salutare, Ne copleșește mobilizarea oamenilor și în același timp ne motivează să ne organizăm cât mai eficient cu putință. Timpul nu curge în favoarea noastră, iar nevoile oamenilor rămași în Ucraina sunt uriașe.    
ASOCIATIA BANCA DE HAINE
Togehter for Humanity & Banca de Haine prezintă: Moș Crăciun există pentru fiecare!
În preajma sărbătorilor de iarnă, împreună cu echipa Together for Humanity ne dorim să aducem bucurie în sufletul a peste 1000 de copii, persoane vârstnice neajutorate, oameni ai străzii din 14 localități. 
Vezi toate proiectele3

Evenimente fundraising

Banca de Haine trimite ajutoare în Ucraina! @ Mărțișor Galantom ~ 2022

Te invităm ca anul acesta Marțisorul, florile simbol al plimăverii sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună. Fă-ți pagină pentru a-ți dărui Marțișoarele sau cadourile de 8 Martie pe dar.galantom.ro.

Togehter for Humanity & Banca de Haine prezintă: Moș Crăciun există pentru fiecare! @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Togehter for Humanity & Banca de Haine prezintă: Moș Crăciun există pentru fiecare!
2021 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce a
Impreună pentru educație @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2021

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Vezi toate evenimentele4

Pagini fundraising

Sunt Moș Crăciun Galantom

Moș Crăciun există pentru fiecare!   Moș Crăciun nu uită pe nimeni, ține cont și respectă situația pandemică actuală, astfel, anul acesta a făcut part...

7.85% Complete
Sunt Moș Crăciun Galantom

Moș Crăciun există pentru fiecare!   Moș Crăciun nu uită pe nimeni, ține cont și respectă situația pandemică actuală, astfel, anul acesta a făcut part...

73.3% Complete
Unitate pentru educație

Fii alaturi de noi si sustine educatia copiilor din mediile defavorizate prin achizitionarea unui pachet de rechizite. Peste 135 de copii din clasele...

19% Complete
Vezi toate paginile4