Asociatia Alfa Grup

Asociatia Alfa Grup

Misiunea noastră

In 2013, o echipa mica din Cluj a pornit cu speranță si o imensă dorință de a face bine, de a se implica in viața copiilor abandonați in spitale sau in centre de plasament, de a mângâia in special pe cei carora nu li se ofera alte sanse .
Acum, suntem o echipa mare, unita si puternic incredintata că povestea vietii lor nu este terminata: urmarim ca acesti minunati pomișori sa nu creasca stramb, sa nu mai aiba rani (chiar daca mai au cicatrici), sa nu ințepe si sa prinda viata.
Acțiunile noastre se îndreaptă constant, în decursul unui an de zile catre minim 500 de suflețele de bebelusi , copii , tineri - prin proiecte educationale , suport scolar (burse si alte programe), suport financiar , servicii medicale gratuite , activitati recreative si mentorat.

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia Alfa Grup
Proiect pentru sufletul tău. Când semeni Bine, culegi Bine! Ce faci pentru alții rămâne pentru eternitate.
Sustine copii si tinerii din Alfa Band si Alfa Dance sa-si duca visele mai departe ,sa ii putem ajuta in continuare cu lectii de canto si dans, cu inregistrari si participari la concursuri.

Evenimente fundraising

Proiect pentru sufletul tău. Când semeni Bine, culegi Bine! Ce faci pentru alții rămâne pentru eternitate. @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Proiect pentru sufletul tău. Când semeni Bine, culegi Bine! Ce faci pentru alții rămâne pentru eternitate. @ Moș Crăciun Galantom ~ 2021
Te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de
Vezi toate evenimentele2