ASOCIATIA AUTISM CEZAR NICOLAE

ASOCIATIA AUTISM CEZAR NICOLAE

Misiunea noastră

Cezar, un adolescent special cu Autism, Adhd și Tulburare obsesiv compulsivă, diagnostic primit in urmă cu 12 ani. În prezent este recuperat în proporție de 70%, insă în spatele acestei recuperări se află mulți ani si foarte multe ore de terapie.În urmă cu 6 ani am fondat această asociație din dorința de a-mi ajuta fiul si mulți alți copilași ca el.Cezar, Vlad, Emanuel, Dragoș, Ștefan împreuna cu alți 130 de copilași vin la Centrele S.U.I.T.A., pentru recuperare terapeutică.Sunt copilași speciali, cu dizabilități, cu diferite tulburări de neurodezvoltare (Autism, Sindrom Down, ADHD).    

FII EROUL CĂSUȚEI S.U.I.T.A. ȘI AJUTĂ-NE SĂ AJUTĂM CU:

Ore de terapie pentru copilașii asociației, costul minim lunar necesar pentru un copil fiind de 2500 lei/lună; Implementare proiecte noi ale asociatiei

Noi și cele 130 de familii pe care le avem înscrise în cele 2 centre ale noastre de recuperare știm cum este să trăiești zi de zi cu Autismul. Noi ne asigurăm că toti copilașii diagnosticați cu autism sau diferite tulburari de neurodezvoltare ce vin la recuperare în cadrul asociației noastre să găsească resursele necesare pentru recuperare

ASOCIAȚIA AUTISM CEZAR NICOLAE – S.U.I.T.A. figurează în Registrul Entităților și Unităților de cult de la data de 11.04.2019, poate fi verificat pe baza CUI -ului pe site ANAF (Cod de înregistrare Asociația Autism Cezar Nicolae 34554884)

[ Show more ]

Proiecte

ASOCIATIA AUTISM CEZAR NICOLAE
FII EROUL CASEI S.U.I.T.A.
EROUL S.U.I.T.A. "Aşa cum o lampă te ajută să vezi în întuneric, tot aşa un EROU te ajută să treci peste obstacole."

Evenimente fundraising

FII EROUL CASEI S.U.I.T.A. @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele1