Alaturi de Nicholas

Alaturi de Nicholas

Misiunea noastră

Alaturi de Nicholas este un ONG special infiintat pentru a strange fonduri necesare baietelului nostru, Rugina Tudor Nicholas, in lupta lui cu tulburarea de spectru autist.

T.S.A. se trateaza prin multiple terapii, inca neexistand un tratament general agreat. Fiecare copil este unic si gradul de afectare este diferit de la un copil la altul. La fel si progresele sunt diferite, dar este foarte importanta perioada de pana la 6 ani, terapiile avand un efect mai puternic pana la aceasta varsta.

Este o lupta contra cronometru, fiecare zi este importanta.

Nicholas face terapie ABA, terapie senzoriala, kinetoterapie si  logopedie.

Toate acestea, dar si partea de investigatii medicale, conduc la costuri intre 2000 si 3000 de euro lunar.

[ Show more ]

Proiecte

Alaturi de Nicholas
Alaturi de Nicholas in lupta lui cu tulburarea de spectru autist.
Asociatia "Alaturi de Nicholas" strange fonduri pentru Nicholas, in lupta lui cu tulburarea de spectru autist.  Nicholas face zilnic: terapie ABA, terapie senzoriala, logopedie si kinetoterapie.

Evenimente fundraising

Alaturi de Nicholas in lupta lui cu tulburarea de spectru autist. @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea: Nicholas sanatos

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie. Cel...

100% Complete
Vezi toate paginile1