Asociaţia Alianţa Internaţională a Jurnaliştilor Români

Asociaţia Alianţa Internaţională a Jurnaliştilor Români

Misiunea noastră

Asociaţia Alianţa Internaţională a Jurnaliştilor Români (AIJR) are ca scop susţinerea presei de limba română, a jurnaliștilor și creatorilor de conținut media. Între altele, obiectivele noastre sunt creşterea gradului de conștientizare și înțelegere a fenomenului de fake news, dezinformare și manipulare, a rezilienței societății, precum și promovarea valorilor democratice.

[ Show more ]

Proiecte

Asociaţia Alianţa Internaţională a Jurnaliştilor Români
Cartea Veridica - Antologia 2022
Veridica.ro, publicație specializată în monitorizarea,analiza și demontarea campaniilor de fakenews, dezinformare și manipulare, adună la finalul lui 2022 analizele care rezumă anul și oferă o privire de ansamblu mai ales asupra războiului din Ucraina.

Evenimente fundraising

Cartea Veridica - Antologia 2022 @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2022

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Susține apariția cărții Veridica 2022 - Antologia campaniilor de fake news, dezinformare și manipulare din Europa Centrală și de Est

Veridica.ro, publicație specializată în monitorizarea, analiza și demontarea campaniilor de fake news, dezinformare și manipulare din Europa Centrală...

9.11% Complete
Vezi toate paginile1