Asociatia ProCraiova

Asociatia ProCraiova

Misiunea noastră

ASOCIATIA PRO CRAIOVA  este o organizatie de tineri şi pentru tineri, ce nu face discriminari pe baza de sex, orientare sexuala, rasa, religie sau convingeri politice. Are ca specific educatia non-formala a tinerilor si isi propune ca prin activitatile sale sa contribuie la un viitor durabil pentru o crestere comunitara la nivel naţional şi internaţional.

Misiunea noastra este sa dam posibilitatea fiecarui om sa aiba acces la educatie pentru dezvoltarea personala si profesionala, reusind astfel sa exceleze in viata.

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia ProCraiova
Zambet de copil – educatie nonformala pentru viata
Proiectul are ca scop sprijinirea copiilor si tinerilor in vederea cresterii increderii si stimei de sine pentru dezvoltarea personalitatii, stimularea motivatiei de autocunoastere si dezvoltare personala, de formare a unei imagini de sine cat mai aproape de realitate, de constientizare a propriilor posibilitati de ordin intelectual sau aptitudinal.

Evenimente fundraising

Zambet de copil – educatie nonformala pentru viata @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Îndrăgostit de o cauză
Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vre
Vezi toate evenimentele2