Sănătate

Servicii de sănătate; Dotari și renovări spitale; Îngrijire paliativă; Îngrijire la domiciliu; Cercetare medicală, Nutriție și stil de viață sănătos; Dependență de droguri; Servicii pentru aparținătorii pacienților

Proiecte

Status Fundraising

Drumul de acasă la spital sau de la spital acasă ar trebui sa fie ultima grijă a parinților, însă nu de putine ori ori aceștia nu reusesc să ajungă din lipsa resurselor financiare, sau ajung sa plateasca sume de bani foarte mari pentru transportul in siguranta al copilului.

1,780 RON Suma stransa:
15 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Fundraising

Prin acest  proiect dorim sa venim in intampinarea parintilor prin diagnosticarea si evaluarea copiilor cu TSA cu varste de la 6 luni pana la 7 ani.

5,915 RON Suma stransa:
39 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Proiectul Centru de Recuperare Neuropsihomotorie Copii, este un proiect menit să vină în întampinarea tuturor copiilor cu deficiențe medicale, de natură neuropsihomotorie.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Healthy Athletes® (Sportivi Sănătoși) este un program destinat îmbunătățirii stării de sănătate și condiției fizice a sportivilor Special Olympics, cu efect în creșterea performanțelor sportive și a integrării lor sociale. Sportivii primesc servicii de sănătate gratuite prin consultațiile și recomandările oferite de către medici specialiști voluntari, cu ocazia competițiilor sportive Special Olympics.
Programul de sănătate al Special Olympics este cel mai mare astfel de program public din lume. 

2,600 RON Suma stransa:
21 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Noi ne propunem să îl ajutăm pe Șerban să își reconstruiască urechiușa.

15,200 RON Suma stransa:
85 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Sprijinul dumneavoastra financiar ne-ar putea ajuta  sa putem creste treptat calitatea vietii lui Sebi mentinind frecventa orelor de terapie de specialitate de care el are nevoie, pentru ca numai prin intermediul terapiei Sebi poate sa achizitioneze abilitatile necesare pentru a avea in viitor o viata cat mai independenta cu putinta.

2,593 RON Suma stransa:
22 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Sustine activitatea Asociatiei Sprijin pentru  Diabet, daruind copiilor cu  diabet (tip 1)  ziua ta.

2,545 RON Suma stransa:
30 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

#luamunavion

19,380 RON Suma stransa:
138 Donatii realizate:
10 Galantomi:
Status Fundraising

În România, accesul precar sau uneori inexistent la servicii medicale de calitate pune viața femeilor gravide și a bebelușilor acestora în pericol. Prin proiectul SENS oferim servicii integrate de ingriijire pentru mamă, bebeluș și nu numai. 

9,285 RON Suma stransa:
68 Donatii realizate:
6 Galantomi:
Status Fundraising

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

29,325 RON Suma stransa:
323 Donatii realizate:
62 Galantomi:
Status Fundraising

Împreună putem să îi fim alături Andreei sustinand-o sa poata beneficia de tratament si terapie de specialitate.

4,977 RON Suma stransa:
45 Donatii realizate:
3 Galantomi:
Status Fundraising

La Spitalul Clinic CF Timisoara a fost renovat un salon, exclusiv din fonduri private.

7,223 RON Suma stransa:
53 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

PEDITEL 1791 – sfat medical pediatric prin telefon, non stop este un call center pediatric care oferă sfaturi medicale în regim, non–stop, funcționează la nivel național și este inițiat și implementat de către Fundația Părinți din România.

8,563 RON Suma stransa:
102 Donatii realizate:
9 Galantomi:
Status Fundraising

Cu banii strânși, împreună cu asistentul medical comunitar, vom asista familiile să rezolve urgențele medicale ale copiilor și vom cumpara tratamentul necesar pentru ei.

28,713 RON Suma stransa:
227 Donatii realizate:
10 Galantomi:
Status Fundraising

Un proiect de suflet, cu care plecam la drum din dorinta de a face bine, alaturi de voluntarii care ne sunt alaturi, de a face cunoscut faptul ca se pot face lucruri mari in educatia copiilor cu diabet si probleme de nutritie, dar si a parintilor acestora.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Fundraising

Doresc să vă prezint şi să vă cer sprijinul în realizarea a două proiecte în oraşul Suceava. Mai exact, este vorba despre nevoia de două ansambluri de joacă pentru exterior (leagăne, tobogane, turn, căsuțe, etc.) pentru un centru de recuperare și pentru o casă de copii de tip familial. 

175 RON Suma stransa:
2 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Sara Maria a fost diagnosticata la scurt timp dupa nastere, dupa un examen RMN, cu o boala foarte rara, o malformatie a cerebelului care nu a fost vizualizata la morfologiile fetale- Sindromul Joubert.

23,245 RON Suma stransa:
199 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Pentru copiii cu autism, șansa la o viață normală depinde enorm de o intervenție timpurie, realizată prin terapie specializată. Incluziunea educaţională şi socială în creşe, grădiniţe şi şcoli/licee de masă, cât şi integrarea pe piaţa muncii reprezintă misiunea asociaţiei "Lasă-mă să-ţi aud glasul".

4,151 RON Suma stransa:
20 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Eradicarea strabismului este un proiect medical prin intermediul căruia venim în sprijinul copiilor şi adolescenţilor din centre de zi, apartamente sociale de tip familial sau familii dezavantajate social care prezintă această afecţiune. 

9,233 RON Suma stransa:
68 Donatii realizate:
8 Galantomi:
Status Fundraising

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

262,665 RON Suma stransa:
1,548 Donatii realizate:
100 Galantomi:
Status Fundraising

Acest proiect se derulează continuu din 2007, în cadrul Programului Centrul de Resurse şi Servicii P.A.V.E.L. Scopul proiectului este să ajutăm copiii şi tinerii cu cancer şi rudele acestora să acceseze resursele şi serviciile existente şi să-i informăm cu privire la drepturile pe care le au. 

400 RON Suma stransa:
1 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

20,902 RON Suma stransa:
192 Donatii realizate:
66 Galantomi:
Status Fundraising

FEM. Fă ecografia mamară!

Este proiectul prin care finanțăm ecografii mamare pentru femei lipsite de posibilități.

5,223 RON Suma stransa:
87 Donatii realizate:
4 Galantomi:
Status Fundraising

Casa părinţilor este unul dintre primele proiecte iniţiate de Asociaţia PAVEL, funcţionând  continuu din 1998 şi până în prezent. Prin el se oferă găzduire gratuită copiilor şi părinţilor cu copii bolnavi de cancer veniţi din provincie la tratament în Bucureşti.

693 RON Suma stransa:
7 Donatii realizate:
7 Galantomi:
Status Fundraising

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

17,930 RON Suma stransa:
129 Donatii realizate:
24 Galantomi:
Status Fundraising

Proiectul Centru Multidisciplinar de Intervenţii pentru Autism are drept scop menţinerea serviciilor actuale pentru 30 de copii si adolescenti cu autism.

36,999 RON Suma stransa:
206 Donatii realizate:
27 Galantomi:
Status Fundraising

Construim Tabăra Bucuriei, prima tabără destinată copiilor cu afecțiuni oncologice și alte afecțiuni grave din Oltenia.

2,610 RON Suma stransa:
24 Donatii realizate:
4 Galantomi:
Status Fundraising

Uniti prin dans!

4,320 RON Suma stransa:
30 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Fundraising

Actiunea are ca scop strangerea de fonduri pentru BOGDAN HORCIU, un baietel in varsta de 9 ani, diagnosticat cu „Hipertensiune pulmonara severa idiopatica”, afectiune care impune transpalntul de plamani la Viena.

2,970 RON Suma stransa:
28 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

140,442 RON Suma stransa:
597 Donatii realizate:
84 Galantomi:
Status Fundraising

Scopul proiectului este de a dezvolta rețeaua de Telemedicină în epilepsie prin înființarea și dotarea a minim două noi centre de epilepsie și monitorizare EEG în țară pe an și crearea unu centru de sprijin psihologic pentru adolescenții cu epilepsie și pentru părinții care au copii cu epilepsie.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

MagicHOME oferă parintilor cu copii diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave care isi insotesc copilul la tratament cazare  gratuita atat cat au nevoie.

In MagicHOME parintii si cei mici beneficiaza in mod gratuit toate facilitățile necesare unei case (băi, mașini de spălat, etc.), bucătărie în care să poată găti „ca acasă”, locuri de joacă în interior şi în curte si suport emotional.

 

 

83,105 RON Suma stransa:
610 Donatii realizate:
52 Galantomi:
Status Fundraising

Aicha este diagnosticată cu paralizie cerebrală, tetrapareză mixtă, accentuată pe partea dreaptă cu tulburări de coordonare, retard psihomotor.

4,040 RON Suma stransa:
31 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Ne dorim sa strangem fonduri pentru a duce un grup de 10 tineri cu diabet si posibilitati materiale reduse in aceasta provocare.

Traseul de creasta are intre Turnul Rosu si Cantonul Rudarita, cu toate urcarile / coborarile, aproximativ 80km și o diferența de nivel de 5800m. Trebuie parcurse 8 varfuri de peste 2500m iar altitudinea generala a crestei scade in zona centrala intr-un singur loc sub 2000m. Cel mai inalt varf este Moldoveanul cu 2544m.

Buget necesar: 3,000 lei.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Odată cu timpul se schimbă și nevoile copiilor cu autism, care între timp au devenit adolescenți. 

Aceștia au nevoie să dobândească abilități de comunicare, abilități pentru o viață cât mai independentă, autoreglare, integrare sociala și abilități vocaționale. 

25,426 RON Suma stransa:
162 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Asigurarea continuitatii activitatilor desfasurate in cadrul proiectului „O altfel de Psihiatrie” pentru pacientii Spitalului de Psihiatrie „Eftimie Diamandescu”.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

1,266,000 RON Suma stransa:
11,005 Donatii realizate:
1,600 Galantomi:
Status Fundraising

În fiecare an, viața a peste 500 de familii din România se schimbă pentru totdeauna. Peste 500 de cazuri noi de cancer la copii sunt diagnosticate în fiecare an în țara noastră. Această boală incurabilă afectează nu doar copilul, ci și pe cei apropiați lui.

11,615 RON Suma stransa:
80 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Ajută-ne să renovăm spitalul Fundeni!

312,400 RON Suma stransa:
2,523 Donatii realizate:
166 Galantomi:
Status Fundraising

Magic cannot cure CANCER or The race for life must go on is a campaign dedicated to fundraising for helping doctors through high performant technologies diagnose leukemia in children and teenagers, and also the early detection of infection in immunosuppressed or transplanted patients.

1,980 RON Suma stransa:
12 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

I believe in Romania is about students and young researchers with brilliant ideas who were helped to put them into practice, but also entrepreneurship and people who have the ability to make things happen.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

ACS Xterra sustine sectia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea pentru achizitionarea de echipamente medicale si alte echipamente necesare.

10,504 RON Suma stransa:
75 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Pentru orice familie, momentul in care afla ca nu are un copil “tipic” este foarte greu.

Fiecare parinte trece prin anumite etape, in care trebuie sa “asimileze” atat diagnosticul copilului, cat si faptul ca viata familiei se va schimba din acel moment.

Exista mai intai socul aflarii diagnosticului, urmat uneori de o perioada de negare, apoi disperarea din momentul in care intelegi ca e real. Cateodata acesta disperare nu dispare ani la rand, ea imbracand diferite forme, sau revenind din cauza progreselor mici sau lipsei progreselor in recuperarea copilului.

In Romania, din pacate, pe nimeni nu intereseaza daca parintii, familia, fac fata situatiei, din punct de vedere psihologic. Nu exista nici un fel de consiliere a parintilor, nici un fel de sprijin. 

200 RON Suma stransa:
2 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Programul "Rezistență, pace și cadență" presupune asigurarea de servicii de recuperare pe parcursul a 6 luni, în clinici specializate de neurorecuperare din București sau din țară (sau la furnizori de servicii de recuperare).

9,760 RON Suma stransa:
98 Donatii realizate:
9 Galantomi:
Status Fundraising

200 de copii sunt operați în fiecare an în Secția de Cardiochirurgie de la Marie Curie. E nouă și are de toate, dar îi ipsește un ecograf cu care medicii să poată "vedea" copiii înainte de operație și după, sau chiar în timpul operației. Am găsit un ecograf Philips CX50 și are un preț bun. Ne ajuți să-l cumpărpăm?

38,557 RON Suma stransa:
187 Donatii realizate:
9 Galantomi:
Status Fundraising

Dezvoltarea ingrijirii paliative in sud-estul Europei

7,847 RON Suma stransa:
22 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

"Mai Voios, Mai Sănătos!" este un proiect prin care echipa Fundației Inocenți București vine în sprijinul copiilor spitalizați, desfășurând activități de art-terapie medicală, terapie ocupațională și joc, în două spitale din București (Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu- Rusescu" și Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu") și în două spitale din Cluj (Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj și Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca). 

59,088 RON Suma stransa:
383 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic!

12,916 RON Suma stransa:
98 Donatii realizate:
14 Galantomi:
Status Fundraising

Centrul Glasul Autismului se adresează copiilor cu tulburări în spectrul autist din Câmpina și împrejurimi. Serviciile pe care le oferim sunt: sesiuni de terapie 3 C (Conștientizare, Coordonare, Concentrare), activități de socializare și terapie de grup, kinetoterapie și activități de pregătire pentru școală. Centrul numără din primele zile de activitate peste 20 de beneficiari.

18,388 RON Suma stransa:
171 Donatii realizate:
11 Galantomi:
Status Fundraising

Octavian, un băiețel de numai 1 an și 9 luni a fost diagnosticat cu cancer rabdomiosarcom de tip alveolar.

Pentru a fi salvat, Octavian trebuie să ajungă la Clinica Emsey Hospital din Istanbul, dar costurile ajung la 60.000 de euro, ceea ce depășește cu mult posibilitățile financiare ale familiei, Doinița și Cristi Bornaz, care au disponibilidin economiile personale numai 4.000 de euro.

În acest moment timpul se scurge în defavoarea lui, dar din fericire, există o șansă ca micuțul să fie operat.

1,480 RON Suma stransa:
17 Donatii realizate:
9 Galantomi:
Status Fundraising

Proiectul "Mă fac înțeles prin muzică și artă!" îşi propune ca prin meloterapie, desen şi art & craft, să dea posibilitatea copiilor cu dizabilități să-şi exprime emoţiile şi sentimentele într-un cadru structurat ce promovează bunăstarea mentală, fizică, emoţională şi socială.  

3,638 RON Suma stransa:
47 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

 

DE LA PANDEMIE LA SĂRĂCIE ȘI BOALĂ! RĂMÂNEM ALĂTURI DE CEI VULNERABILI

Dincolo de coronavirus, în comunitățile vulnerabile nu vedem decât mai multă sărăcie și mai multă boală decât de obicei.

Cu 200 de lei putem asigura doar un minim de tratament lunar pentru un pacient social, fără să punem la calcul și alte nevoi, cum ar fi investigații mai amănunțite sau hrană, apă, etc.

5,980 RON Suma stransa:
42 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Avem nevoie de susținere constantă ori asta nu se întâmplă atât de ușor. Avem nevoie urgent de stabilitate si pentru aceasta ne dorim sa achizitionam cladirea in care Centrul Casuta din Poveste isi desfasoara acum activitatea. 

238,351 RON Suma stransa:
2,142 Donatii realizate:
134 Galantomi:
Status Fundraising

Si un minor informat poate creste un copil educat!

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Fundraising

Asociația noastră sprijină copiii cu boli cronice și familiile lor prin organizarea de tabere experiențiale terapeutice gratuite, unde ei învață că pot avea o viață completă în pofida bolii cu care trăiesc.

______________________

Szervezetünk a krónikus beteg gyerekeket és családjaikat támogatja olyan ingyenes élményterápiás táborokon keresztül, ahol megtapasztalhatják, hogy ők is élhetnek teljes életet a betegségük ellenére.

260,443 RON Suma stransa:
1,240 Donatii realizate:
61 Galantomi:
Status Fundraising

1 din 59 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar al tau. Împreună cu tine, le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la incluziune, la educație și la copilărie.

55,387 RON Suma stransa:
442 Donatii realizate:
15 Galantomi:
Status Fundraising

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

53,805 RON Suma stransa:
517 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Recuperare medicala pentru copii in perioada 2018-2019 (sustinerea terapiilor fizice si cognitive), cursuri de fundraising pentru parinti, suport moral si psihologic pentru familii.

Anual in Romania se nasc peste 20.000 de bebelusi prematuri, adica 1 din 10 copii vine mai devreme pe lume. Copii prematuri si indelung spitalizati, care au avut un inceput mai anevoios in viata, au nevoie de ingrijire atenta pentru a inflori. Soare, aer proaspat, apa curata, ani de recuperare medicala si dragostea familiei.

1,960 RON Suma stransa:
11 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Video viitorul Complex de recuperare Sfantul Nectarie

Sunt mii de părinți în România care se întreabă ce se va întâmpla cu copiii lor cu dizabilități atunci când vor crește mari, când nu vor mai fi copii, când se vor transforma în tineri, când școala nu le va mai oferi un sistem de educație eficient și cu atât mai putin inclusiv, când ei totuși vor trai. Vor sta închiși o viață în spatele ferestrelor de bloc? Momentan asta este realitatea.

Copiii cu dizabilități nu au copilărie, însă noi îi putem ajuta să aibă viitor!

 

38,299 RON Suma stransa:
331 Donatii realizate:
9 Galantomi:
Status Fundraising

United Kids este o organizatie care sprijina copiii si familiile copiilor afectati de autism sau alte tulburari neurologice (ADHD, sindrom down etc).

4,215 RON Suma stransa:
50 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Campania Daruieste Aripi sprijină bolnavii de cancer din județul Tulcea, prin achiziționarea unor echipamente medicale necesare secției de oncologie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea.

 

30 RON Suma stransa:
1 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

112,822 RON Suma stransa:
1,114 Donatii realizate:
99 Galantomi:
Status Fundraising

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

38,229 RON Suma stransa:
312 Donatii realizate:
12 Galantomi:
Status Fundraising

Asociatia M.A.M.E. organizeaza anual o tabara pentru un grup de 25 de copii cu varsta cuprinsa intre 5-12 ani din dorinta de a le oferi o vacanta de neuitat! Cei care participa in “Tabara Stelutelor” sunt copii care se afla in perioada de recuperare dupa o boala grava sau copii care provin din familii cu venituri reduse, ai caror parinti nu isi permit sa le plateasca participarea intr-o astfel de tabara. Copiii vor avea parte de 7 zile de bucurie, surprize, excursii in natura, ateliere de terapie prin arta si joc, workshop-uri de dezvoltare personala, concursuri de cultura generala si jocuri inedite.

900 RON Suma stransa:
8 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Daria Mihaela si Darius Gabriel s-au nascut pe 23 aprilie 2015, la doar 27 saptamani gestationale. Cantarind sub 1 kg si fara a respira la nastere, doctorii nu le-au dat nici o sansa de supravietuire. Cu toate acestea, dupa 86 zile de lupta in sectia de terapie intensiva a Spitalului Universitar Bucuresti, ce doi au dovedit cat sunt de puternici.

63,276 RON Suma stransa:
335 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani asigură în mod gratuit, pentru un număr de 33 de copii cu autism, accesul la activități terapeutice de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în comunitate.

100 RON Suma stransa:
1 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Proiectul nostru are ca scop achitionarea unei tablete pentru fiecare terapeut/copil cu autism din Centrul Horia Motoi.

825 RON Suma stransa:
8 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Proiectul "Eprubeta calatoare" isi propune sa ofere  copiilor bolnavi de leucemie , sansa unui diagnostic corect, stabilit in urma unor teste genetice ce pot fi lucrate numai in Bucuresti.

1,310 RON Suma stransa:
11 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

CASA BRIDGET, înfiinţată în anul 2003 în cadrul Asociaţiei Bunul Samaritean din Nicoreşti, este în prezent ,,acasă” pentru 16 adulţi cu dizabilităţi, oferindu-le găzduire și îngrijire pe o perioadă nedeterminată.

7,889 RON Suma stransa:
41 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

20,565 RON Suma stransa:
188 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Prima banca de lapte matern din Romania - pentru ca nou-nascutii merita sa primeasca cea mai buna hrana care exista: laptele matern. Viata si dezvoltarea lor depind si de asta!

23,657 RON Suma stransa:
131 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Fundraising

Infiinţat în 2002 acest program are ca scop reducerea diferenţelor fizice, emoţionale, de educaţie care rezultă în urma instituţionalizării copiilor  şi ajutorarea celor abandonaţi în spitale sau cu afecţiuni medicale grave.

2,505 RON Suma stransa:
20 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

În aceste momente încercate este momentul să fim ÎMPREUNĂ pentru a-i sprijini pe cei aflați în prima linie în lupta contra COVID-19!

Medicii au nevoie URGENTĂ de echipament de protecție, dezinfectant și echipamente de spital în cantități uriașe, în condițiile în care prețurile au explodat. 

Ajutați-ne să fim alături de eroii acestor zile grele: personalul medical care depune eforturi inumane pentru a salva vieți.

Haideți să le oferim posibilitatea de a avea cu ce să-și facă meseria!

52,293 RON Suma stransa:
494 Donatii realizate:
68 Galantomi:
Status Fundraising

Campanie de strangere de fonduri in sprijinul medicilor si personalui sanitar din linia intai! 

4,010 RON Suma stransa:
34 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Atelier Merci, atelierul social creat sub umbrela asociatiei Merci Charity vrea sa produca masti de protectie pentru medici din spital, din materiale asemanatoare cu cele ale mastilor care acum lipsesc in spitale si care nu mai pot fi comandate pentru ca nu mai exista stocuri.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Fundraising

DONEAZĂ PENTRU SPRIJINIREA IMEDIATĂ A SISTEMULUI MEDICAL!

69,518 RON Suma stransa:
762 Donatii realizate:
116 Galantomi:
Status Fundraising

40 de tineri voluntari din liceele din Brașov vor fi instruiți și certificați de către specialiști SMURD printr-un curs de prim ajutor. 

 

455 RON Suma stransa:
8 Donatii realizate:
3 Galantomi:
Status Fundraising

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

95,091 RON Suma stransa:
738 Donatii realizate:
80 Galantomi:
Status Fundraising

Spatiu senzorial si atelier de olarit urmareste dotarea spatiului senzorial din Centrul Marea Neagra cu un atelier de olarit si o alee senzoria.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Fundraising

În această perioadă de puternică criză pandemică la nivelul județului Suceava, când spitalele sunt nepregătite pentru a face față nevoilor și numărului mare de îmbolnăviri, Salvați Copiii filiala Suceava strânge fonduri pentru echipamente medicale și de protecție. Și tu poți fi galantom sau donator! Îți mulțumim!

5,625 RON Suma stransa:
39 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

O serie de cercetari stiintifice dezvoltate de-a lungul timpului de institutii de prestigiu au demonstrat ca orele de terapie desfasurate de copiii care sufera de autism in camera hiperbara sunt extreme de benefice pentru acestia.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Asociația Și noi suntem copiii Vostri depune eforturi pentru sprijinirea spitatelor din județul Galați.

3,470 RON Suma stransa:
30 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Ne-am propus să construim primul centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România. 

6,032 RON Suma stransa:
79 Donatii realizate:
3 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

20,152 RON Suma stransa:
86 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Proiectul Transport adaptat pentru persoanele cu dizabilități oferă șansa la libertate celor imobilizați în scaun la casă sau la etajele blocurilor fără lift .

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Fundraising

Viața noastră stă în mâinile lor. Medicii de la spitalul Colentina au nevoie de mănuși, halate și măști de protecție. Donează cât te lasă inima*, ajută-i să lupte cu acest virus care nu iartă pe nimeni.

E nevoie de 1000 de halate chirurgicale ranforsate, 1000 mănuși chirurgicale 1000, 10 cutii de, mănuși examinare 10 cutii, măști ffp2 sau ffp3

7,915 RON Suma stransa:
64 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

10,470 RON Suma stransa:
85 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

10,710 RON Suma stransa:
79 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Vrem să cumpărăm echipamente de protecție (măști, halate, mănuși, botoși etc.) pentru ca medicii din Secția de Terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie să își poată îngriji în siguranță pacienții. Poți să ne ajuți?

15,079 RON Suma stransa:
143 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

35,826 RON Suma stransa:
121 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

In fiecare an, viața a peste 500 de familii din România se schimbă pentru totdeauna. Peste 500 de cazuri noi de cancer la copii sunt diagnosticate în fiecare an în țara noastră.

3,385 RON Suma stransa:
20 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

29,578 RON Suma stransa:
215 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

14,943 RON Suma stransa:
92 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Misiunea acestui proiect este de a crea acces gratuit copiilor cu dizabilităţi din judetul Timiş (peste 2000) şi nu numai, la una dintre cele mai consacrate şi eficente terapii în tratarea bolilor ce ţin de întârzierile de dezvoltare – terapia în apă.

34,126 RON Suma stransa:
109 Donatii realizate:
4 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 700.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

11,525 RON Suma stransa:
90 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

47,974 RON Suma stransa:
458 Donatii realizate:
40 Galantomi:
Status Fundraising

Copiii cu dizabilități au mai mari șanse să își atingă potențialul maxim dacă sunt stimulați corespunzător. Fiecare achiziție a unui copil cu dizabilități reprezintă un real succes și demonstrează că în ciuda dizabilității, există multiple abilități, iar fiecare deprindere nou dobândită este un pas sigur spre o viață mai bună.

Le suntem alături pentru a le dezvolta noi și noi abilități și pentru a îi ajuta sa devină membri deplini în societatea noastră!

5,300 RON Suma stransa:
38 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 700.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 700.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

29,714 RON Suma stransa:
172 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 700.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

9,895 RON Suma stransa:
34 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Ajuta-ne sa redam acestor femei sanatatea si demnitatea. Ajuta-ne sa le redam copiilor mamele inapoi.

905 RON Suma stransa:
10 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 700.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

53,385 RON Suma stransa:
382 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

34,326 RON Suma stransa:
339 Donatii realizate:
51 Galantomi:
Status Fundraising

Anul trecut, in Romania, 1215 copii au murit inainte de a implini varsta de 1 an. Jumatate dintre ei proveneau din sarcini complet nemonitorizate si in doar 10% din cazuri, ingrijirea prenatala s-a facut complet.

7,140 RON Suma stransa:
64 Donatii realizate:
10 Galantomi:
Status Fundraising

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

719,273 RON Suma stransa:
5,583 Donatii realizate:
450 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 800.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

3,670 RON Suma stransa:
27 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

De ani buni, Fundația Inocenți Bistrița dedică o bună parte din misiunea sa copiilor cu dizabilități. Cu multă dăruire și profesionalism, echipa noastră de specialiști și voluntari instruiți derulează activități zilnice adaptate nevoilor copiilor și tinerilor, toate având drept scop creșterea calității vieții și facilitarea integrării lor sociale. 

9 dintre copiii cu dizabilități cărora le dedicăm zilnic timp, energie și afecțiune, sunt țintuiți în pat, ceea ce face ca variantele de a le îmbunătăți condiția și starea să fie limitate. Pentru ei, ne dorim să reușim cu ajutorul vostru să achiziționăm 3 fotolii de tip puf care le-ar permite ca în timpul activităților derulate de către specialiștii noștri să se bucure de un spațiu mai confortabil și mai prietenos decât patul...  

570 RON Suma stransa:
5 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Proiectul Unitatea mobilă își propune să simplifice procesul unei caravane clasice, axându-se pe maxim 3 specialități medicale, dar păstrând totodată cele 2 etape de până acum. Vor fi adresate principalele probleme ale zonei vizate (prevalența mare a hepatitelor, a bolilor cu transmitere sexuală, a patologiei cardio-vasculare s.a.).

6,451 RON Suma stransa:
88 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 800.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

10,391 RON Suma stransa:
132 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Acest proiect isi propune dotarea Spitalului Filantropia cu echipamente cardiotocograf fara fir, care sa permita monitorizarea sarcinii in acelasi timp cu libertatea de miscare a mamei.

2,006 RON Suma stransa:
18 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 800.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

16,648 RON Suma stransa:
102 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Aceasta campanie a apartut in urma identificarii unei nevoi acute a unui echipament radiologic, mobil si cu grad de iradiere scazut, intrucat Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia Craiova detine in prezent un aparat cu o vechime de peste 30 ani.

1,250 RON Suma stransa:
8 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Copiii care se nasc în 2020 și mamele diagnosticate cu Covid-19 trebuie să găsească maternitățile pregătite pentru ei.
Ajută-ne să cumpărăm un ventilator neonatal performant la Oradea și două incubatoare pentru spitalele Bucur și Universitar.

Prima lor zi nu așteaptă!

15,020 RON Suma stransa:
112 Donatii realizate:
11 Galantomi:
Status Fundraising

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 2.900.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

82,323 RON Suma stransa:
393 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

De șase ediții, prin proiectul Genesis for Life, Fundația sprijină vieți fragile și strânge fonduri necesare dotării Secției de Terapie Intensivă Neonatologie a Spitalului ,,Marie Curie” din București, unde medicul Cătălin Cîrstoveanu este un exemplu grăitor despre cum România se poate schimba prin eforturile fiecăruia dintre noi.

63,153 RON Suma stransa:
270 Donatii realizate:
7 Galantomi:
Status Fundraising

Sustinerea clinicilor si cadrelor medicale din Mures cu echipamente, materiale si aparatura necesara luptei in contextul COVID-19

2,175 RON Suma stransa:
11 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

De cand COVID 19 a trecut granitele Romaniei, mai mult de 500 de cadre medicale au fost infectate, în timp ce altele au intrat în auto-izolare. La nivel national, întregul sistem medical este testat la limită. Capacitatea de a proteja personalul medical și de a-i pune la îndemână echipamentele și materialele necesare actului medical nu a fost niciodată mai importantă. In acelasi timp, o modalitate importanta de a lua din presiunea de pe sistemul medical este crearea de centre suport in care sa poata fi tratati pacientii cu simptome usoare, permitand astfel spitalelor sa se ocupe eficient de bolnavii in situatii critice.

20,865 RON Suma stransa:
193 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Echipa The Future is NOW strange fonduri pentru a trimite spitalelor echipament medical si de protectie impotriva COVID 19, de stricta necesitate. 

 

Platforma The Future is NOW centralizeaza necesitatile de echipamente si aparatura ale fiecarul spital de stat din Romania, in lupta cu COVID 19. 

 

 

5,661 RON Suma stransa:
57 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

OMS a declarat pandemie provocata de COVID-19.

Sisteme medicale performante din Europa sunt depasite. Doar prin implicarea noastra a tuturor, societate civila si structurile statului avem sansa sa depasim cu bine aceasta perioada.

 

550 RON Suma stransa:
4 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

The project Romanian children with TB is dedicated to helping the children from Romania suffering TB, wich are hospitalized in the Institute of Pneumoftizilogy Marius Nasta from Bucharest.

6,835 RON Suma stransa:
31 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

62% dintre copii diagnosticati cu cancer din regiunea Dobrogei  nu locuiesc în orașul Constanța, monitorizarea și tratamentul fiind greu accesibile copiilor din mediul rural.

19,143 RON Suma stransa:
129 Donatii realizate:
6 Galantomi:
Status Fundraising

OMS a declarat pandemie provocata de COVID-19.

Sisteme medicale performante din Europa sunt depasite. Doar prin implicarea noastra a tuturor, societate civila si structurile statului avem sansa sa depasim cu bine aceasta perioada.

3,225 RON Suma stransa:
25 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

În 2019 ne-am propus strângerea sumei de 250.000 de euro pentru achiziționarea unui flowcitometru și a softului necesar pentru analiza datelor, în vederea dotarii laboratorului de hematologie din cadrul Institutului Oncologic din Cluj-Napoca. Deoarece noul spital a avut finantari si acest aparat s-a achizitionat de catre spital, am primit rugamintea de a cumpara un Analizor automat de hematologie Syamex XN 550 RET BF L-WBC (inclusiv accesorii: 1 buc. imprimanta, 1 buc. UPS 1000 VA), in valoare de 167 000 RON

8,795 RON Suma stransa:
110 Donatii realizate:
12 Galantomi:
Status Fundraising

Dr. Fam Siow Leong, de origine malaeziană, specialist în chirurgie, își dăruiește viața oamenilor defavorizați din Africa și acum este directorul medical al spitalului Ishaka, unde anual salvează peste 1.500 de vieți. 

La spital condițiile sunt extrem de precare, dar pot fi îmbunătățite prin achiziția unui echipament medical performant.

 

4,365 RON Suma stransa:
33 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Ajută printr-o donație construirea Centrului pentru situații de urgență din Moinești!

3,360 RON Suma stransa:
27 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

„Impreuna impotriva epidemiei de Coronavirus" este o campanie de strângere de fonduri inițiată de Asociația Dăruiește Aripi. Campania are scopul de a strange fonduri ce vor fi folosite pentru achiziționarea de urgență de echipamente de protecție pentru personalul medical din prima linia in lupta împotriva Covid-19, din spitalele din România.

1,130 RON Suma stransa:
10 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Eu sunt Evelina Stefania din Galati, am1 anisor si am fost dignosticata cu o boala genetica rara – fibroza chistica (mucoviscidoza).

 

7,680 RON Suma stransa:
75 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Asociația PAVEL își propune să găsească resurse pentru a susține participarea unei echipe de 20 persoane (copii cu afecțiuni oncologice și însoțitori) la această competiție.

380 RON Suma stransa:
9 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

MS Kids Retreat - pentru copii cu scleroză multiplă

340 RON Suma stransa:
7 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Noi, la Asociația PAVEL, ne dorim ca fiecare copil bolnav de cancer care își aniversează ziua de naștere sau cea onomastică în spital să aibă parte de o petrecere pe cinste. 

18,288 RON Suma stransa:
168 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Proiectele medicale ,,Prieteni pentru voi" si ,,Vreau sa cresc mare"  sustin lupta impotriva cancerului la copii si adolescenti. 

4,135 RON Suma stransa:
44 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Cei din linia întâi nu pot fugi din fața virusului. Ei îl înfruntă. Însă în lipsa materialelor de protecție, riscă să se îmbolnăvească. Împreună îi putem proteja. Donez pentru linia întâi!

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Asociatia Life Education for All deruleaza din aprilie 2016 campania umanitara “Sunet pentru Sanatatea Copiilor!” prin care ne dorim sa asiguram, tuturor copiilor bolnavi cronic din spitalele din Romania, accesul la meloterapie.

Pana in acest moment am dotat 98 de saloane de copii bolnavi cronici din 15 spitale din tara cu cate o audioteca: cate 1 audioplayer, 1 videoplayer, 1 televizor/salon, casti si cd-uri cu povesti pt copii, muzica pt copii, muzica clasica, muzica relaxanta si terapeutica cat si cd-uri si dvd-uri cu continut educational si cu filme/desene animate.

240 RON Suma stransa:
5 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

La spitalul Fundeni, pentru protecția personalului medical, este nevoie de 3 sterilizatoare, sterilizatoare care costă 585 de lei bucata. În total, este nevoie de 1755 de lei pentru 3 sterilizatoare cu ultraviolete.

5,291 RON Suma stransa:
36 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

 ”Niciodată nu știi ce ai până nu l-ai pierdut” – aceasta expresie e folosita des în popor iar noi o folosim atunci când vorbim despre unul dintre programele noastre – programul dentar. Când ajungi să nu poți mănca din cauza lipsei dinților, să-ți fie rușine a zâmbi sau să suferi zile la rând de dureri infernale de masea pentru că nu ai bani nici măcar de o extracție, poate doar atunci înțelegi ce mult prețuiește o dantură sănătoasă.

 

480 RON Suma stransa:
7 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Lead

460 RON Suma stransa:
9 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Școala se desfășoară și în pandemie. 

Ne dorim să îi ajutăm pe elevi să rămână sănătoși, iar pentru asta au nevoie de protecție.

Ne propunem ca minim 1.000 de elevi să primească măști de protecție și dezinfectant pentru o minimă igienă la școală.

 

 

2,358 RON Suma stransa:
13 Donatii realizate:
6 Galantomi:
Status Fundraising

Asociatia M.A.M.E. este o organizatie nonprofit care, de 9 ani, ofera sprijin copiilor si tinerilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave din Romania. Prin intermediul proiectului "Ajutor de urgenta", ne propunem sa strangem fonduri din comunitate astfel incat sa putem sustine diferite investigatii medicale, tratamente sau interventii chirugicale de care copiii diagnosticati cu cancer si alte boli grave din Romania au nevoie si care nu sunt decontate de CNAS sau nu pot fi acordate in timp util.

9,812 RON Suma stransa:
86 Donatii realizate:
6 Galantomi:
Status Fundraising

Proiectul „O şansă pentru fiecare” își propune sa ofere terapii  gratuit pentru 30 de copii cu dizabilitati (in special autism)  timp de un an. Fondurile strânse vor acoperi costurile terapiilor. Fiecare donație de 30 de RON poate acoperi costul unei sedinte de terapie ABA, logopedie, kineto sau terapie ocupationala

5,510 RON Suma stransa:
38 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Un copil din o sută suferă de o malformaţie cardiacă, din cauza căreia viaţa sa poate fi în pericol.

7,850 RON Suma stransa:
50 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Împreună cu tine, putem face posibilă mobilarea și amenajarea unei camere de joc pentru copiii bolnavi din Spitalul “Dr. Victor Gomoiu”. Avem nevoie de fonduri pentru asigurarea mobilierului necesar, a echipamentelor, a jocurilor și recuzitei pentru activitățile creative, de genul arts & crafts, meloterapie, joc medical etc. 

 

7,900 RON Suma stransa:
63 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Tratamentul intravenos cu citostatice la copii le provoaca des leziuni ale venelor, mai ales ca venele lor sunt foarte mici. 

2,625 RON Suma stransa:
30 Donatii realizate:
7 Galantomi:
Status Fundraising

Carmen are 1 an și 8 luni , este din județul Brașov și s-a născut cu mari probleme de sănătate.
Carmen are cataractă congenitală, afecțiune care o împiedică practic să vadă.

2,360 RON Suma stransa:
9 Donatii realizate:
3 Galantomi:
Status Fundraising

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

813,914 RON Suma stransa:
978 Donatii realizate:
45 Galantomi:
Status Fundraising

Centrul Sf. Tereza din Fălticeni, județul Suceava va avea mereu porțile deschise pentru copiii cu dizabilități, oferindu-le recuperare GRATUITĂ și suport familial.

Suceava încă este zona roșie a pandemiei covid-19 în țara noastră, comunitățile sărace fiind cele mai afectate și în risc permanent de contaminare. Centrul Sf. Tereza pentru copii cu dizabilități a fost mereu o oază de liniște, atât pentru prichindei, cât și pentru părinții acestora, iar scopul nostru, odată cu redeschiderea centrului, este acela de a oferi în continuare același mediu sigur și primitor de până acum, în același timp urmând protocolul legislativ de protecție.

În momentul de față, Centrul Sf. Tereza oferă servicii de recuperare unui număr de 81 de copii cu vârste cuprinse între 0 și 16 cu dizabilități psihice/motrice, majoritatea provenind din comunități defavorizate, fără acces la materiale sanitare sterile. Pentru a asigura redeschiderea centrului și bunul mers al lucrurilor dorim să ne îngrijim și de siguranța familiilor copiilor, pe lângă cea a personalului nostru. Așadar, achiziționarea echipamentelor de protecție este esențială (39 cutii cu măști per lună pentru staff, 81 cutii cu măști per lună pentru familii, 6 cutii cu mănuși sterile de diferite mărimi per lună pentru angajați și aparținători, săpun, dezinfectanți atât de pardoseli și suprafețe, cât și pentru mâini, termometre cu infraroșu) iar costurile sunt pe măsură.

Alege Proiectul nostru pentru evenimentul tău de fundraising și oferă copiilor cu dizabilități din Suceava, acces sigur la recuperarea de care au nevoie!

4,200 RON Suma stransa:
30 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Implementarea principiilor Family Centered Care in Romania, in 2 spitale in 2018, in 3 spitale in 2019 si formarea trainerilor (cadre medicale din Romania) pentru implementarea ulterioara a proiectului.

7,415 RON Suma stransa:
63 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Daria Mihaela si Darius Gabriel s-au nascut pe 23 aprilie 2015, la doar 27 saptamani gestationale.

4,905 RON Suma stransa:
43 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

O INIMĂ este acțiunea de însănătoșire a Secției de Terapie Intensivă a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alessandrescu-Rusescu” din București, chemare publică la solidaritate cu copiii ce sunt tratați acolo în condiții nesigure și fără echipamentul necesar.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Anual, la acest centru, beneficiază de terapie un număr de 80 de copii, cu vârste între 0 și 12 ani, cu o patologie diversă, din județele Galați, Tulcea și Brăila, Vaslui și Republică Moldova

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Fundraising

În fiecare an pierdem aproximativ 1700 de nou-născuţi. La fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare. Ţara noastră se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalităţii infantile de 8 la 1000 de copii născuţi vii în 2015, cauza principală fiind naşterile premature. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii şi dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante.

Sprijinul tău este foarte important! Împreună reușim să dăm o șansă la viață copiilor născuți prematur!

12,156 RON Suma stransa:
95 Donatii realizate:
11 Galantomi:
Status Fundraising

Multe dintre bolile neurologice sunt boli rare. Asa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

9,695 RON Suma stransa:
63 Donatii realizate:
4 Galantomi:
Status Fundraising

Oferim consiliere si SECOND OPINION pentru pacienti al caror tratament nu se efectueaza in tara si pentru colaborarea intre centrele onco-hematologice din Bucuresti si spitalele renumite din afara tara.

3,880 RON Suma stransa:
24 Donatii realizate:
4 Galantomi:
Status Fundraising

„Terapie pentru Îngeri”„Terapie pentru Îngeri” este un proiect prin care se vor acorda servicii de kinetoterapie și masaj terapeutic copiilor cu dizabilități din Bucureștiești.

155 RON Suma stransa:
3 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Fundraising

Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia ajută sute de copii cu paralizii cerebrale sau accidentați din întreaga țară, să meargă, să vorbească sau cel puțin familiile lor să spere asta. Împreună putem sprijini ca centrul să beneficieze de dotările necesare pentru a a asigura aprox. 300 de ședințe de recuperare pe zi, pentru cei peste 500 de copii care sunt beneficiari ai centrului într-un an de activitate.

 

8,270 RON Suma stransa:
63 Donatii realizate:
8 Galantomi:
Status Fundraising

Scopul proiectului consta in cresterea calitatii vietii si imbunatatirea starii de sanatate a copiilor cu TSA beneficiari ai ASPA.

1,760 RON Suma stransa:
17 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Acasă, locul în care fiecare copil poate visa în siguranţă!

7,806 RON Suma stransa:
91 Donatii realizate:
11 Galantomi:
Status Fundraising

Ne propunem sa dezvoltam primul program de nutritie compact din Romania, prin care sa schimbam modul in care copiii bolnavi de cancer se hranesc, atat din punct de vedere practic, mesele pe care ei le iau in spital, cat si teoretic, sa oferim suport educational pentru parinti. 

12,886 RON Suma stransa:
95 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Proiectul ÎNVĂȚĂM ÎMPREUNĂ  și-a propus să sprijine Grupurile de socializare și creație ale copiilor cu autism din Centrul Învingem Autismul și Grupurile de pregătire pentru grădiniță. 

3,263 RON Suma stransa:
27 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

252,994 RON Suma stransa:
2,286 Donatii realizate:
360 Galantomi:
Status Fundraising
DONEAZA PENTRU DOTAREA SĂLII DE KINETOTERAPIE PEDIATRICĂ
5,704 RON Suma stransa:
46 Donatii realizate:
3 Galantomi:
Status Fundraising

Anual, aproape 600 de copii sunt diagnosticați cu tuberculoză (TBC) în România, majoritatea provenind din familii cu statut socio-economic scăzut.

Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții și să creștem șansele de reintegrare în comunitate pentru acești copii prin organizarea, după vindecare, a unei tabere de recuperare în care copiii să poată explora adaptarea la mișcare și, în același timp, să se pregătească pentru școală, prin organziarea unei campanii de reducere a stigmei și discriminării în școlile din care provin, prin ședințe de consiliere individuală (sau de familie) și ședințe de meditații pentru materiile la care copiii au rămas în urmă.

2,240 RON Suma stransa:
15 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Hospice-ul va fi construit în municipiul Bacău şi va deservi regiunea de nord-est a României, cea mai săracă regiune din ţară. În unitatea cu paturi vom putea oferi îngrijiri paliative unui număr de până la 428 de beneficiari în fiecare lună.

4,575 RON Suma stransa:
40 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Luptăm pentru ca durerea să nu-i mai țină prizonieri pe cei care suferă de boli incurabile, să nu-i mai îndepărteze de prieteni și familie, să nu-i mai priveze de bucuriile mici și mari ale vieții.

Alătură-te nouă pentru a le aduce alinare, pentru că visele și speranțele nu se pot clădi pe durere. Împreună, strângem 140 000 de lei pentru medicamentele care le oferă pacienților cu boli incurabile clipe senine, fără durere.

17,608 RON Suma stransa:
159 Donatii realizate:
22 Galantomi:
Status Fundraising

Pentru că ne pasă de copii și după plecarea acestora din tabără, am creat FONDUL DE URGENTA.

39,801 RON Suma stransa:
318 Donatii realizate:
25 Galantomi:
Status Fundraising

“Terapie pentru trup (pentru peste 170 bebeluși) și suflet (pentru peste 250 părinți)” (în 6 luni de implementare) însemnă niște mâini întinse, de ajutor, pentru bebelușii îndelung spitalizați și familiile lor, prin terapie de stimulare precoce neuro-motorie pentru prematuri și bebelușii îndelung spitalizați și suport moral și psihologic pentru părinți.

Proiectul a început în 2017 (în 3 maternităţi), este în desfăşurare în 4 maternităţi în 2018, şi dorim continuarea lui în 2019.

105 RON Suma stransa:
2 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

APCA Botosani dorește să achiziționeze 2 table interactive, care vor avea un rol important în terapia copiilor cu TSA.

 

6,093 RON Suma stransa:
71 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Proiectul “Grijă pentru copiii în suferință” își propune strângera de fonduri pentru crearea de condiții igienice și de confort pentru copiii care sunt nevoiți să stea departe de casă și de familie pentru a fi tratați.

The project “Caring for the children in need” aims to raise funds to create hygienic conditions and comfort for children who have to stay away from home and family to be cured.

10,186 RON Suma stransa:
110 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Asociația APCA Botoșani îngrijește în prezent un număr de 46 copii cu TSA (tulburare din spectru autist) ce urmează diverse terapii de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de a fi integrați în societate.

27,555 RON Suma stransa:
163 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Prin proiect, împreuna cu Filiala Blaj ne propunem continuarea formării copiilor și tinerilor cu dizabilități multiple cu ajutorul unor piloni importanți și specifici: terapie emotională, de artă, kinetoterapie, socializare. 

1,815 RON Suma stransa:
24 Donatii realizate:
4 Galantomi:
Status Fundraising

Acest proiect isi propune sa asigure pentru 6 luni tratamentul tuturor bolnavilor de mastocitoza, intrucat sunt cativa pacienti, printre care si copii in stare grava, iar la nivel mondial este ruptura de stoc. Practic, urmatorul cromoglicat este disponibil abia in aprilie 2021.

19,527 RON Suma stransa:
210 Donatii realizate:
27 Galantomi:
Status Fundraising

Asociatia Centrul de Initiativa Comunitara Galati in parteneriat cu GABRIEL DRAGHICI cu sprijinul  Centrului de recuperare Delfinul, IML Motoare, PresaGalati.ro si TUTU IONATAN, demareaza in perioada 01.07.2016- 30.09.2016 Campania “Prematurii au o sansa”. Proiectul are ca beneficiar Spitalul de Obstretica-Ginecologie “Buna Vestire” din Galati (cunoscut drept Maternitatea Galati), si anume Sectia de Neonatologie, unde sunt ingrijiti copii nascuti prematur.

4,282 RON Suma stransa:
26 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Fundraising

Centrul de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie a fost înființat în anul 2006 și este primul ,,hospice” pentru pacienții în stadiu terminal din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor. Centrul furnizeaza servicii spitalicesti de îngrijiri paliative pentru pacientii adulți cu afectiuni oncologice, aflați în stadii avansate ale bolii.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Fundraising

Terapia specializata poate face diferenta intre un copil cu dizabilitati, viitor adult, dependent toata viața de apartinatori si un copil special, independent si integrat în comunitate.

De-a lungul celor 25 de ani de existenta, impactul major si la timp asupra destinului copiilor ce ne-au trecut pragul, ne obliga si ne inspira zi de zi sa continuam si sa nu renuntam in fata provocarilor. 

Sustinerea fiecaruia dintre voi este esentiala si cu sens; investind in programul Gradinitei Malteze, investiti in viitorul acestor copii iar acest act de bunatate este benefic pentru intreaga societate, in ansamblul ei.

4,228 RON Suma stransa:
43 Donatii realizate:
3 Galantomi:
Status Fundraising

Yuppi Camp își propune să organizeze în 2020 o nouă serie de 4 tabere de terapie prin experiență pentru 150 de copii și tineri cu boli oncologie, diabet sau alte boli autoimune. 

Din păcate pandemia nu ne-a dat voie să ne vedem față în față în 2020 însă nu ne-am dat bătuți. Ne-am mutat în online și am organizat activități și tabere online pentru 100 de copii și adolescenți cu boli cronice și am trimis pachete cu materiale necesare pentru 100 de copii cu diabet aflați în dificultate.

Acum mergem mai departe și deși nu știm ce ne va oferi 2021, suntem pregătiți să le fim alături copiilor și de acum încolo, prin întâlniri și activități online, pachete cu materialele necesare activităților și specifice nevoilor

 

17,398 RON Suma stransa:
175 Donatii realizate:
37 Galantomi:
Status Finantat

Pass the Voice este un concept Autism Voice dedicat părinților, cu scopul de a transfera familiilor toate resursele necesare recuperării copiilor cu autism.

3,655 RON Suma stransa:
35 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Madalin si este un baietel de numai 2 ani si 8 luni a carui mare dorinta de a fi fratior s-a indeplinit acum doua saptamani.

4,318 RON Suma stransa:
47 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

 Fundația Telekom Romania își propune să contribuie prin fondurile donate la costurile intervenției de transplant de care are nevoie Elena Bunea, în vârstă de 3 ani, singurul pacient din România în viață diagnosticat cu Sindromul Berdon. Elena are nevoie de 400,000 £ pentru operația de transplat de intestin pe care o poate face la Birmingham.

875 RON Suma stransa:
6 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

102,254 RON Suma stransa:
1,266 Donatii realizate:
155 Galantomi:
Status Inchis

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

70,389 RON Suma stransa:
504 Donatii realizate:
41 Galantomi:
Status Inchis

Paul Catana este un tanar de 24 ani, diagnosticat acum patru ani cu osteosarcoma (cancer osos) la mana dreapta. Din 2009 pana in prezent, Paul a trecut prin 8 operatii si 34 sedinte cu citostatice. 

9,505 RON Suma stransa:
121 Donatii realizate:
3 Galantomi:
Status Finantat

Eu sunt Darius si am 8 ani. Sufar de leucemie limfoblastica. Am facut transplant de maduva si acum sunt la o clinica din Italia. 

11,164 RON Suma stransa:
58 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Un proiect in beneficiul Asociatiei Inima Copiilor, prin care ne pro­pu­nem sa strangem cei 29.000 de Euro necesari cumpararii unui RetCam pentru Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti.

44,155 RON Suma stransa:
314 Donatii realizate:
8 Galantomi:
Status Finantat

Gabi este un băiețel de 15 ani, pacient HOSPICE Casa Speranței. El s-a născut în 2003 într-o familie care aștepta cu nerabdare venirea pe lume a celor doi gemeni, singurii copii ai familiei. Din pacate, în urma unor complicații la naștere, Gabi a fost diagnosticat cu paralizie cerebrala, fiindu-i afectate iremediabil mobilitatea și gândirea. 

5,131 RON Suma stransa:
55 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

1,993 RON Suma stransa:
22 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Cu ajutorul tău, ne propunem să strângem suma necesară cumpărării unui autoturism cu care echipele medicale să poată ajunge la pacienţii care au nevoie de HOSPICE.

24,052 RON Suma stransa:
186 Donatii realizate:
19 Galantomi:
Status Inchis

Ia în mână un pahar cu apă. E simplu, nu? Nu ți-ai putea imagina cum să ridici un pahar cu apă poate să dureze peste 10 minute iar când ajunge la gură, paharul e aproape gol.
Pentru ca un copil cu parapareza spastica să ridice un pahar cu apă poate să fie nevoie de luni întregi de exercițiu și fiecare încleștare a degetelor să însemne durere. Ședințe epuizante de kinetoterapie și cheltuieli uriașe care secătuiesc bugetul familiei. Pentru ei si pentru alti copii cu probleme neuromotorii construim un bazin de hidrokinetoterapie.

----

Try to grab a glass of water. Easy, isn’t it? What if lifting a glass of water would take you above ten minutes and by the time it reaches your mouth, the glass is almost empty... Could you ever imagine this?

For a kid diagnosed with hereditary spastic paraparesis, grabbing a glass of water could take months of exercise, whilst every finger clenching is pure pain. Long, tiresome physiotherapy sessions are a huge burden for the family budget. For them and for many other kids with neuro-motor development diagnosis, we are building a hydrokinetic therapy pool.

 

30,748 RON Suma stransa:
198 Donatii realizate:
14 Galantomi:
Status Finantat

Eu sunt Briana si am 5 ani, 13 kg si imi place culoarea roz.

4,161 RON Suma stransa:
46 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Împreună putem să oferim siguranţa unei vieţi intrauterine şi un start fizic şi psihic mai sănătos  în viaţă copiilor buzoieni, printr-o instruire, informare şi educare adecvată a părinţilor lor. Moaşa (midwife=femeia de lângă femeie) în mijlocul comunităţii buzoiene va învăţa femeile şi partenerii lor să perceapă sarcina şi naşterea ca pe nişte evenimente naturale de viaţă şi le va instrui astfel încât să le parcurgă firesc, fără frica durerilor de naştere şi teama de ineditul poziţiei de proaspeţi părinţi.

1,113 RON Suma stransa:
11 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Adina va duce povestea #Colectiv mai departe

5,860 RON Suma stransa:
74 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

...

2,698 RON Suma stransa:
31 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Inchis

...

2,090 RON Suma stransa:
17 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Finantat

Ne propunem sa oferim sansa de a evalua gratuit 20 de copii ce prezinta semne specifce autismului.

120 RON Suma stransa:
4 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

De peste 10 ani HOSPICE Casa Sperantei demarează un proiect in care copiii pacientilor adulti tratati la HOSPICE , frații si surorile copiiilor pacienti si copiii pacientilor care din păcate nu mai sunt printre noi au parte de o tabăra de o săptămana de vacanța /tabăra avand tematici diferite la Plaiul Foii. 

2,093 RON Suma stransa:
26 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Inchis

„Numele meu este Mălin și vreau să vă spun o poveste. Cândva.... când aveam doar 2 anişori, peste 2.000 de persoane m-au ajutat ca astăzi eu să vă pot povesti cât de minunat este să ajungi să poţi întoarce binele celui de lângă tine care are într-adevăr nevoie de tine.

4,000 RON Suma stransa:
20 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Inchis

Mariana din Constanța, Valentina din București, Jeni din Craiova, sunt doar câteva nume de tineri supraviețuitori de cancer din România. Experiențele și trăirile le aparțin, sunt diferite, însă victoria împotriva bolii este aceași. Aceași victorie care inspiră acum pe cei care se află sub tratament în secțiile de oncopediatrie din țară, copii și tineri deopotrivă.

250 RON Suma stransa:
4 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Ichim Vasile-Sergiu în vârstă de 32 de ani și soția Ichim Ioana-Diana de 30 de ani din Rădăuți au un copilaş de 3 ani şi de curând au aflat că tatăl, Sergiu, suferă de cancer de stomac în stare avansată.

2,485 RON Suma stransa:
17 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

În urma unui accident de maşină, a unei sarituri in apa, a unei intamplari uneori stupide viata ti se schimba radical..Azi esti tanar, puternic, plin de viata si vise..intr-o secunda nu te mai poti misca, ajuta, ingriji...Totul se schimba radical si crunt..Un scaun cu rotile iti ia locul picioarelor, familia iti ia locul mainior..Nu-ti mai apartii.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

La finalizarea proiectului Da, si eu pot, Asociatia Sprijin pentru Diabet va folosi fondurile pentru a asigura sisteme de monitorizare si consumabile pentru 13 copii din familii defavorizate care nu-si permit investitia a 2,500 lei/sistem.

2,940 RON Suma stransa:
45 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Avem nevoie de susţinerea voastră, pentru a strânge un buget de 6000 euro pentru remobilarea a trei centre rezidenţiale, ceea ce de mai bine de 20 de ani, inseamna ACASA, pentru tinerii nostri. Cu acesti bani vom inlocui  mobilierul vechi  si deteriorat de mai bine 22 de ani cu paturi, dulapuri, scaunele şi minibirouri precum şi accesoriile necesare noi.

1,820 RON Suma stransa:
23 Donatii realizate:
9 Galantomi:
Status Inchis

Terapia asistată de animale este una dintre cele mai eficiente modalități pentru copiii afectați de dizabilități neuro-motorii. Aceștia nu doar fac progrese de recuperare mult mai repede, ci își doresc foarte mult să îndeplinească sarcinile care duc spre recuperare.

2,630 RON Suma stransa:
29 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Dragoș Condescu este un copil extraordinar, aflat într-o luptă împotriva celei mai grele boli – cancerul. Deși are numai 6 ani, peste jumătate din scurta lui viață, Dragoș s-a confruntat numai cu traiul în spital.

 

16,470 RON Suma stransa:
106 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Finantat

170 copii sunt integrați în programe de terapie, în cele 2 centre ATCA. 15 dintre aceștia sunt copii orfani sau proveniți din familii nevoiașe. 

30,940 RON Suma stransa:
342 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

50,401 RON Suma stransa:
546 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

NOUTATI

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de Darius, ajutandu-l sa treaca cu bine peste acest greu obstacol din viata sa.

Este sanatos si isi traieste acum din plin copilaria, umpland sufletele parintilor si tuturor celor care il cunosc cu imensa bucurie si recunostinta.

Fiecare dintre voi, care ati donat pentru el sunteti o parte din aceasta MAGIE!

-------------------------------------------------------------------------

 

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

10,230 RON Suma stransa:
77 Donatii realizate:
10 Galantomi:
Status Finantat

De completat.Onko Olimpiada este cea mai importanta competitie sportiva din Europa dedicată copiilor cu afecțiuni oncologice.

2,850 RON Suma stransa:
26 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis
100 RON Suma stransa:
2 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

RECUPERARE, ACCEPTARE ŞI DRAGOSTE NECONDIŢIONATĂ!

3,235 RON Suma stransa:
42 Donatii realizate:
5 Galantomi:
Status Finantat

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic!

7,103 RON Suma stransa:
71 Donatii realizate:
14 Galantomi:
Status Inchis
130 RON Suma stransa:
3 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Finantat

Ea este Lele Alexia Maria si are 7 anisori. Alexia s-a nascut prematur la 34 de saptamani si are probleme medicale printre care Sindromul Wolf Hirschhorn si agnezia corpului calos.

 

727 RON Suma stransa:
14 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Policlinica Socială Regina Maria nr. 1 a fost înfiinţată în 2011 şi oferă servicii medicale gratuite persoanelor care nu au venituri, nu au adăpost şi nu beneficiază de serviciile sistemului naţional de asigurări de sănătate.

4,525 RON Suma stransa:
58 Donatii realizate:
9 Galantomi:
Status Finantat

Ajuta-i pe Serban, Tudor, Eva si pe multi altii sa se bucure de activitati distractive si educative in afara Centrului Covorasul Fermecat. 

3,760 RON Suma stransa:
31 Donatii realizate:
7 Galantomi:
Status Finantat

Un centru de recuperare a copiilor abandonați în spital, a celor care provin din familii cu probleme sociale, care au suferit intervenții chirurgicale complexe sau care au nevoie de un mediu atent controlat pentru o perioadă de timp, după externare. Casa BLONDIE e un centru de tranzit, un spațiu temporar în care acești copii se întremează, își recapată forțele înainte de a merge spre “casă”.

18,534 RON Suma stransa:
170 Donatii realizate:
33 Galantomi:
Status Inchis

Proiectul își propune abordarea a 2 nevoi esențiale pentru rapidă recuperare post-mastectomie: procurarea unui set personalizat format din proteze de sân cu sutien special; invățarea tehnicilor de gimnastică și masaj, pentru prevenirea, amanarea sau combaterea limfedemului 

35 RON Suma stransa:
1 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

HOSPICE Casa Sperantei isi propune amenajarea unui spațiu dedicat coafurii, masajului si ingrijirii mainilor pacienților: colțul ‘ Beauty and care’ din cadrul Centrului de zi - Brasov. Inițiativa este menită să contribuie la creșterea încrederii în sine, la eliminarea discriminarii de care suferă persoanele diagnosticate cu cancer și la îmbunătățirea imaginii corporale a pacientilor.

465 RON Suma stransa:
7 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Finantat

Andreas-Rares a fost diagnisticat la varsta de un an cu un sindrom extreme de rar numit Allan-Herndon-Dudley.

2,435 RON Suma stransa:
22 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Proiectul “Luptă pentru viață!” își propune să strângă 100.000 de Euro pentru dotarea Secției de Neonatologie a Spitalului Județean Teleorman, care ocupă locul I într-un top negru al mortalității infantile din România, din cauza lipsei de aparatură medicală și ustensile.

300 RON Suma stransa:
2 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Andrei are 38 de ani si din pacate a avut un accident rutier in anul 2014, in urma caruia a suferit un politraumatism grav la piciorul drept, cu o serie de complicatii medicale.

20,237 RON Suma stransa:
279 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Asociatia își propune să strângă fondurile necesare cumpărării unui teren pe care să se construiască un centru de zi în cadrul căruia beneficiarii să își poată desfășura activitățile.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

"Tot ce imi doresc este sa raman acelasi om cu zambetul pe buze mereu, sa pot continua sa fac sport si sa ma pot bucura de viata normala in continuare."

100 RON Suma stransa:
1 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

25,375 RON Suma stransa:
317 Donatii realizate:
29 Galantomi:
Status Finantat

Părintii micutei Evelynn, un copil cu un zambet contagios de-a dreptul, au descoperit de curand ca fetita lor are o malformatie congenitala la inima care se numeste Persistenta Canal Arterial.

4,546 RON Suma stransa:
38 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Nici o mamă nu ar trebui să moară dând viaţă!

 

12,461 RON Suma stransa:
107 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Proiectul «Împreună pentru Ionel» își propune să strângă fonduri pentru tratamentul și investigațiile post-operatorii pentru Ionel, un tata de 41 de ani...

723 RON Suma stransa:
17 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

”Sănătate pentru comunitate în Stoenești” este proiectul Grupului de Inițiativă cu același nume care s-a organizat în jurul unui medic și a prietenilor săi care au înțeles implicațiile pe care bolile cardiovasculare si diabetul le au nu numai asupra pacienților, dar și asupra familiilor lor și comunității căreia îi aparțin.

Proiectul își propune să ajute comunitatea să conștientizeze aceste aspecte și să găsească în interior resurse pentru a le diminua impactul negativ și a crește coerența comunității locale în general.

1,650 RON Suma stransa:
5 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Proiectul „Copil ca tine sunt și eu” este o campanie care are ca scop creșterea gradului de conștientizare a opiniei publice cu privire la respectul și atenția acordată vieții copiilor cu nevoi speciale, precum și asupra necesității de integrare socială a acestora.

145 RON Suma stransa:
3 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Inspirata de Aura Ion, eroina voluntar care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni impreuna cu pilotul Adrian Iovan, Laura Cristina Cratau, va organiza voluntar mai multe campanii de fundraising (printre care si un concert caritabil pe 26 Martie), pentru a ajuta 5 tineri care se lupta cu boli grave, pentru viata. 

150 RON Suma stransa:
1 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Contribuie la dotarea Spitalelor din Romania cu echipament de protectie si aparatura pentru lupta impotriva COVID-19.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Sute de cadre medicale din spitale sunt infectate, în timp ce unele spitale au secții în carantină sau medici în auto-izolare. România riscă să rămană fără medici chiar înainte de vârful epidemiei. În aceste condiții, protejarea personalului medical și a pacienților devin probleme de securitate natională și orice întârziere poate costa vieți omenești. 

1,131 RON Suma stransa:
14 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Clinic Județean de Urgență ARAD. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

4,106 RON Suma stransa:
61 Donatii realizate:
11 Galantomi:
Status Inchis

Din pacate nu toate basmele care incep cu “a fost odata ca niciodata” au acelasi final fericit. Este si cazul micutei Eveline Maria Enache, acum in varsta de an si 8 luni dar care din pacate nu mai poate face nici macar gesturi specifice unui bebelus de cateva luni. De ce? Din pacate nici macar unii dintre cei mai titrati experti in domeniul neurologiei nu pot da un raspuns la aceasta intrebare.

965 RON Suma stransa:
10 Donatii realizate:
6 Galantomi:
Status Inchis

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgoviște. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

875 RON Suma stransa:
9 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Ajuta-ne sa strangem 10.000 ron pentru a dota si mobila aceasta bucataria, astfel incat sa putem gati o masa calda pentru copii si tinerii cu dizabilitati severe ce vin zilnic la noi in centru.

580 RON Suma stransa:
5 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Inchis

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Municipal „Dr.Alexandru Simionescu” Hunedoara. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

1,335 RON Suma stransa:
14 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Alex are 12 ani şi aproape toată viaţa a stat prin spitale. S-a născut în Vaslui, dar o mare parte din timp şi-a petrecut-o prin spitale, în Iaşi. Băiatul s-a născut cu o problemă pe partea dreaptă a corpului, membrele sale, în loc să aibă două oase, au numai câte unul, şi acela nu ţine pasul cu creşterea celorlalte.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Inchis

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

10,335 RON Suma stransa:
100 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

> Suntem Cristina și Octavian Olteanu și vă suntem extrem de recunoscători pentru ca investiti din timpul dumneavoastră pentru a afla povestea băiatului nostru Răzvan.

> We are Cristina and Octavian Olteanu we are thankfully because you invest your time to find our boy's story Razvan

4,305 RON Suma stransa:
25 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

M-am născut într-o superbă zi de sfârşit de vară pe data de 20 august, în anul eclipsei totale de Soare, în anul 1999 şi am primit două prenume frumoase: Alexandru– Dumitru.

Pe atunci nimeni nu a bănuit nimic. Eram un bebeluş normal. Mâncam, plângeam, râdeam…iar zilele au trecut urmându-şi drumul lor, normal şi firesc.

 

190 RON Suma stransa:
5 Donatii realizate:
3 Galantomi:
Status Finantat

Vom merge alături de voluntari liceeni în comunități rurale, în unitățile de învățământ să vorbim despre sănătate, educație și despre importanța stabilirii obiectivelor în viață.

Începem cu câteva comunități rurale din Prahova și ne vom adresa copiilor din școala primară și gimnazială.

2,238 RON Suma stransa:
24 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

In perioada iunie 2019 - mai 2020, un grup de initiativa format din tineri din Iasi va organiza campania KIND: o serie de evenimente, intalniri in cadrul companiilor si alte initiative in comunitatea lor pentru a strange fonduri, online si offline.

Fondurile stanse vor fi folosite pentru a ajuta 3 copii:

- Cristina, 7 ani, din Botosani, diagnosticata cu hepatoblastom (cancer hepatic)
- Vlad, 6 ani, din Botosani, diagnosticat cu leucemie 
- Bianca, 15 ani, din Focsani, diagnosticata cu leucemie

14,404 RON Suma stransa:
97 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Prin proiectul "Ne dotam pentru RECUPERARE", intentionam sa achizitionam noi materiale educaționale special concepute pentru lucrul cu micutii cu autism din APCA Galati

3,154 RON Suma stransa:
24 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Vrem să dotăm minimum 30 de ambulanțe din București și Ilfov cu sisteme pentru decontaminare, eficiente împotriva COVID-19. Vrem să reducem riscul de contaminare pentru persoanele vulnerabile, aflate în stare critică, care sunt nevoite să fie transportate de ambulanțe. Vrem să protejăm personalul medical, care se află în prima linie a luptei împotriva COVID-19.

 

UPDATE = Campania noastră se apropie de final. Am reușit să strângem aproximativ 22.000 de lei. După mai multe căutări am găsit un furnizor și este unul local, BIOCOM o companie din Iași înființată în 1991. 

Am comandat toate cele 30 de lămpi UV-C pe care le vom dona ambulanțelor din București și Ilfov. Mulțumim foarte mult celor 175 de donatori și celor 9 galantomi care s-au alăturat campaniei noastre. 

Împreună suntem fapte!

21,283 RON Suma stransa:
175 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Anamaria vine în fiecare săptămână la ședințele de terapie în apă ale Asociației Școala mamei Junior și mereu am văzut bucuria pe fața ei, deoarece în apă se poate mișca fără nicio problemă, dar de câteva săptămâni, starea ei s-a înrăutățit și nici măcar apa nu o mai bucură, obosind repede. Ne-am hotărât că nu vrem să mai avem un copil care vine la terapie în scaunul cu rotile, ci vrem să facem apel la toată lumea pentru a o ajuta pe Anamaria, înainte de a fi prea târziu!

50,373 RON Suma stransa:
64 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Andreea Stafie are opt ani, a luptat cu leucemia, iar când toată lumea credea că a învins boala, Andreea, o fetiţă cu părul bălai şi ochii mari, a făcut atac cerebral şi a intrat în comă. După o lună, fetiţa s-a trezit însă viaţa i s-a schimbat la 180 de grade. A orbit, nu mai vorbeşte şi este dependentă de mama ei. Medicii din Italia îi dau Andreei o şansă, însă pentru familia greu încercată, banii sunt o piedică.

2,396 RON Suma stransa:
19 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

În 2019 ne-am propus strângerea sumei de 90.000 de euro pentru achiziționarea unui aparat de afereza în vederea dotarii laboratorului de hematologie din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. 

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Inchis

Anamaria Gogu are 17 ani și este din Timișoara. Pentru ea, copilăria nu a existat, iar acum duce o luptă grea deoarece se deplasează cu ajutorul cârjelor, dar în orice secundă poate să rămână imobilizată într-un scaun cu rotile. Poate scăpa de paralizie doar cu ajutorul unei operații care costă 17.000 de euro, o sumă enormă din care familia ei a strâns abia 7000 de euro.

1,455 RON Suma stransa:
17 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Eu sunt David si am 1 an si 6 luni, iar de curand am fost diagnosticat cu o boala care nu-mi da voie sa copilaresc si sa cresc asa cum orice copil ar trebui sa o faca. Doctorii spun ca am cancer in faza lV, eu fiind atat de mic nu stiu ce inseamna asta, insa ii vad pe mami si pe tati atat de tristi si inteleg ca, ceva rau se intampla cu mine.

7,843 RON Suma stransa:
43 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Csilla are nevoie de noi pentru a învinge cancerul din nou!

6,457 RON Suma stransa:
42 Donatii realizate:
3 Galantomi:
Status Inchis

Clinica Pedatrie 1 din Cluj deserveste anual aproape 5000 de copii din toata tara (clinica deserveste la nivel regional îngrijirea copiilor cu boli genetice rare). Am zugravit 2 etaje ale cinicii si am cumparat pana acum frigidere, saltele, cantare pt nou nascuti, diverse consumabile. Vrem sa dotam clinica cu pulsixometre, perne, pilote, huse pt saltele, o masina de spalat, sa innoim vesela bucatariei clinicii. De asemenea ne propunem sa dotam cu apatura cabinetele de recuperare meducala de la clinicile de Neurologie pediatrica si Chirurgie Pediatrica Ortopedica din Cluj.

9,651 RON Suma stransa:
82 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Din păcate la varsta de 6 luni Elena a fost diagnosticata cu o boala genetica rara, amiotrofie spinala tipul 1, boala numarul 1 la mortalitatea infantila.

1,500 RON Suma stransa:
8 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Fundaţia Mihai Neşu a deschis Centrul de recuperare şi recreere pentru copii cu afecţiuni neuromotorii Sfantul Nectarie în Oradea. 

In cadrul centrului de recuperare 100 de copii cu dizabilitati fac in prezent terapii precum hidroterapie, kinetoterapie, psihopedagogie speciala, echitatie, Therasuit in regim caritabil. Pe langa acestia alti 60 de copii au mai urmat terapiile fundatiei in perioada 2015-2018

Copiii au varste cuprinse intre 2-14 ani si diagnostice precum paralizie cerebrala, autism, sindrom Down, sindrom Angel Man, Sindrom Cri du Chat. Centrul are 9 terapeuti specialisti (kinetoterapeuti, psihopedagog) si alti 5 angajati pe partea adminstrativa. Cheltuilelile lunare ale centrului ajung la 12 000 euro si continuarea terapiilor copiilor are mare nevoie de sustinerea oamenilor din tara. Progresele copiilor care fac terapii constant, pe lunga durata sunt vizibile: acestia invata sa stea in picioare, sa se tarasca, sa mearga in patrupedie, in picioare, cu cadru sau de manuta, invata primele cuvinte, sa inoate, sa isi tina echilibrul- sunt progrese pentru care se lucreaza zilnic si care usureaza viata parintilor, care au copii cu dizabilitati si mai ales viata copiilor.

7,808 RON Suma stransa:
67 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Prin proiectul “Toti copiii merita sa se joace” ne propunem sa construim un spatiu de joaca exterior, in curtea  Centrului National Medical Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru copii “Dr Nicolae Robanescu” din Bucuresti.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Cartea prezintă aventurile unui dinte de lapte, Dințică spre regatul Zânei Merciluță și vânzarea ei va susține cabinetului stomatologic mobil “Zâna Merciluță”.

1,153 RON Suma stransa:
16 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Pentru a creste speranta la o viata cat mai functionala, copiii cu tulburari neurologice profunde necesita interventii terapeutice specifice de recuperare si stimulare senzoriala.

205 RON Suma stransa:
4 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Florina are leziuni cerebrale si lupta sa se recupereze! Are nevoie de ajutorul nostru pentru a urma un tratament de recuperare costisitor!

30,808 RON Suma stransa:
18 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Finantat

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic.

16,160 RON Suma stransa:
146 Donatii realizate:
24 Galantomi:
Status Finantat

Buna numele meu este Ciobanu Alexandra, mamica a unei fetite speciale!

5,218 RON Suma stransa:
44 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

De cele mai multe ori, pe geamul lor se vede GRI - blocuri gri, trafic gri. Ei bine, in IUNIE vrem sa aducem in viata lor un strop de bucurie, un mesaj conceput pentru ei, care  sa-i incurajeze si sa-i faca sa zambeasca.  ZID de BINE - cu ajutorul prietenilor de la E.D.I.T. si Sweet Damage Crew, un perete urias va prinde culoare.

19,286 RON Suma stransa:
172 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Tamara are 3 ani si 5 luni. E foarte frumoasa, dupa cum se vede in poza. Ce nu se vede este ca este diagnosticata cu tulburari de spectru autist. 

18,383 RON Suma stransa:
115 Donatii realizate:
5 Galantomi:
Status Inchis

Acest proiect vizeaza reconstructia si modernizarea Sectiei de Terapie Intensiva Nou-Nascuti si a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

13,069 RON Suma stransa:
73 Donatii realizate:
5 Galantomi:
Status Finantat

Mihai are tetrapareză spastică, dar își dorește să meargă. Trebuie să ajungă la spitalul de copii St. Louis din Statele Unite să facă rizotomia dorsală selectivă. Ca să poată reuși să meargă și să se trateze, are nevoie de ajutorul nostru.

1,663 RON Suma stransa:
10 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Amelia are doar 10 luni, la această fragedă vărstă suferă de o formă agresivă de cancer (Rabdomiosarcom embrionar).

 

 

2,195 RON Suma stransa:
14 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Andreea este o fetita in varsta de 14 ani diagnosticata cu tumora la trunchiul cerebral.

205 RON Suma stransa:
2 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Majoritatea cunoastem tragedia din Colectiv. Cosmin Patlageanu  a fost prezent in acea seara. A suferit arsuri si a fost intoxicat cu gaz.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Andrei suferă de tetrapareză spastică dar are o șansă la o viață independentă. Băiețelul a fost acceptat la o operație pusă la punct în ultimii 20 de ani de un celebru medic din Barcelona. Ca să poată reuși să înlăture spasticitatea din mușchi, Andrei are nevoie de ajutorul și de donațiile noastre.

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
0 Galantomi:
Status Finantat

Cu toții visăm la debut de an, cu toții dorim în acest început de ianuarie 2016 să ne bucurăm și putem face asta dacă și aproapele nostru se poate bucura la fel ca și noi.

8,265 RON Suma stransa:
31 Donatii realizate:
2 Galantomi:
Status Finantat

Naşterea Dianei a luminat viaţa familiei sale, dar a şi răsturnat-o. La un control medical de rutină, doctorul nu și-a ascuns îngrijorarea legată de icterul persistent şi de faptul că Diana nu a luat în greutate. Au urmat analizele. Așa au descoperit părinții că micuța lor are un diagnostic crunt, și anume atrezie de căi biliare. 

835 RON Suma stransa:
10 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Pandemia ne-a vorbit inca o data, in termeni extrem de duri, despre igiena si importanta ei. Despre cum spalatul pe maini nu e un moft, ci o necesitate. In lipsa lui ne putem pune viata in pericol.

Multe dintre problemele de sanatate apar sau sunt potentate de igiena precara. Apa si sapun. Si sa stii cum sa le folosesti. Doneaza pentru ca in comunitatile rurale sarace apa si sapunul sa fie regula si nu exceptia.

MicroDUS este felul captivant in care putem sa-i atragem pe copii si, de ce nu, si pe parintii lor, in discutii despre cum putem avea grija de sanatatea noastra. Un microbuz tern adaptat intr-o masina colorata, dotata cu dus, toaleta si chiuveta care le permite si exercitiu si practica in materie de igiena. MICRODUSUL va porni in caravana, cu statii multiple prin satele Moldovei. Apoi va poposi la Fundatia Bethany, care are in grija copii si adulti aflati in situatii vulnerabile.

60,741 RON Suma stransa:
516 Donatii realizate:
128 Galantomi:
Status Inchis

“Pentru unii dintre copiii de care se ocupă Asociaţia MagiCAMP, să alerge e doar un vis. Ei sunt nevoiţi să petreacă saptămâni întregi în patul de spital, departe de bucuriile copilariei. Parinţi şi copii, “campionii sănătăţii”, participă însă la crosul organizat de Asociaţia EMOVERE, Elite Running şi RoClub Maraton pentru ca cei care mai au încă de luptat să mai facă un pas spre o viaţă ca cea de dinainte de cancer“,  declară Melania Medeleanu şi Vlad Voiculescu.

17,957 RON Suma stransa:
129 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

"Cum schimbam lumea?

Pas cu pas, cu cate un mic act de generozitate."

Morgan Freeman

108,428 RON Suma stransa:
1,035 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Secția de Cardiologie de la Marie Curie are nevoie de holtere noi! Vrem să cumpărăm cel puțin 2 holtere bune și să le reparăm pe cele vechi. 

În fiecare zi, 5 dintre copiii bolnavi de inima consultați aici au nevoie de holter. Și prea adesea nu găsesc niciunul disponibil. 

44,614 RON Suma stransa:
390 Donatii realizate:
3 Galantomi:
Status Finantat

Alergam împreună pentru a-l ajuta pe Robert Cadar.

 

5,985 RON Suma stransa:
48 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Iris are 1an și 8 luni și s-a născut cu o tumoră de aproximativ 10 cm pe coapsa stângă. După 2 diagnostice greșite în România, am ajuns în Roma, unde diagnosticul este de sarcom nediferențiat.

1,622 RON Suma stransa:
17 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Proiectul, ”Un zâmbet – O îmbrățișare„ își propune să asigure continuarea terapiei ABA începută în cadrul fundației, pentru a dezvolta abilitați de comunicare, autoservire, cognitive și de socializare, adică activitați de viața independentă.      

1,005 RON Suma stransa:
8 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Până la finele anului 2016, Asociația “Salvează o inimă” și-a propus să salveze 45 de copii bolnavi cu inima. De la începutul anului, ONG-ul românesc a strâns fondurile necesare pentru intervențiile chirurgicale a 15 copii bolnavi de inimă

14,197 RON Suma stransa:
97 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania, Inima Copiilor a construit la spitalul Marie Curie din Bucuresti cea mai moderna sectie de terapie intensiva nou-nascuti din Europa. Asta vom face si la Constanta in parteneriat cu Asociatia Daruieste Aripi si cu sustinerea Fundatiei Vodafone Romania: o sectie moderna, mare, cu locuri suficiente, cu aparatura performanta  si spatii separate, sterile, cu aer tratat,  primitoare pentru pacienti si parinti.

68,225 RON Suma stransa:
573 Donatii realizate:
14 Galantomi:
Status Finantat

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

39,319 RON Suma stransa:
300 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

Ma numesc Potcovaru Gheorghita si sunt mama a trei copii (baieti). Cu o durere nemarginita in suflet, vreau sa va impartasesc o parte din suferinta mea si al baiatului cel mai mic care are grave probleme de sanatate dar cu sanse de vindecare 50%.

13,260 RON Suma stransa:
102 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Finantat

"Daca eu am cancer in stadiul trei si inca lupt, lasati smiorcaiala!"

116,643 RON Suma stransa:
872 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Proiectul consta in organizarea unei tabere tematice de vara in perioada 24-27 iulie 2018, in judetul Caras Severin (Muntele Mic), adaptata si special conceputa pentru nevoile copiilor cu dizabilitati. 

0 RON Suma stransa:
0 Donatii realizate:
1 Galantomi:
Status Inchis

Program de voluntariat profesionist dedicat copiilor internați la Terapie intensivă nou-născuți la spitalul Marie Curie din București

15,564 RON Suma stransa:
140 Donatii realizate:
12 Galantomi: