Sănătate

Servicii de sănătate; Dotari și renovări spitale; Îngrijire paliativă; Îngrijire la domiciliu; Cercetare medicală, Nutriție și stil de viață sănătos; Dependență de droguri; Servicii pentru aparținătorii pacienților

Projects

Status Fundraising

Drumul de acasă la spital sau de la spital acasă ar trebui sa fie ultima grijă a parinților, însă nu de putine ori ori aceștia nu reusesc să ajungă din lipsa resurselor financiare, sau ajung sa plateasca sume de bani foarte mari pentru transportul in siguranta al copilului.

9,404 RON Raised:
92 Donations:
10 Supporters:
Status Fundraising

Prin acest  proiect dorim sa venim in intampinarea parintilor prin diagnosticarea si evaluarea copiilor cu TSA cu varste de la 6 luni pana la 7 ani.

5,915 RON Raised:
39 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul Centru de Recuperare Neuropsihomotorie Copii, este un proiect menit să vină în întampinarea tuturor copiilor cu deficiențe medicale, de natură neuropsihomotorie.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

“Cocio” este ultraș al Peluzei Sud de la CSA Steaua, dar în primul rând un tată și soț care la 35 de ani are toată viața înainte. O simplă durere de umăr s-a transformat într-un diagnostic devastator: o tumoare foarte rară (leiomiosarcom), de dimensiuni enorme (20 cm), cu metastaze la ficat, intervențiile medicale necesare depășind suma de 100.000 euro.

1,611 RON Raised:
15 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Healthy Athletes® (Sportivi Sănătoși) este un program destinat îmbunătățirii stării de sănătate și condiției fizice a sportivilor Special Olympics, cu efect în creșterea performanțelor sportive și a integrării lor sociale. Sportivii primesc servicii de sănătate gratuite prin consultațiile și recomandările oferite de către medici specialiști voluntari, cu ocazia competițiilor sportive Special Olympics.
Programul de sănătate al Special Olympics este cel mai mare astfel de program public din lume. 

2,600 RON Raised:
21 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising
0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Sprijinul dumneavoastra financiar ne-ar putea ajuta  sa putem creste treptat calitatea vietii lui Sebi mentinind frecventa orelor de terapie de specialitate de care el are nevoie, pentru ca numai prin intermediul terapiei Sebi poate sa achizitioneze abilitatile necesare pentru a avea in viitor o viata cat mai independenta cu putinta.

2,593 RON Raised:
22 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising
0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

#luamunavion

92,276 RON Raised:
654 Donations:
62 Supporters:
Status Fundraising

În România, accesul precar sau uneori inexistent la servicii medicale de calitate pune viața femeilor gravide și a bebelușilor acestora în pericol. Prin proiectul SENS oferim servicii integrate de ingriijire pentru mamă, bebeluș și nu numai. 

11,406 RON Raised:
74 Donations:
6 Supporters:
Status Fundraising

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

29,325 RON Raised:
323 Donations:
62 Supporters:
Status Fundraising

Împreună putem să îi fim alături Andreei sustinand-o sa poata beneficia de tratament si terapie de specialitate.

4,977 RON Raised:
45 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Uraaa, a venit momentul mult așteptat!

Pe 13 Aprilie 2021 sunt programată la transplantul de celule stem, în Viena la spitalul AKH. Și sper ca datorită acestei operații să pot deveni un copil normal: să nu mai port pampers, să pot vorbi, să pot merge cât mai corect și să mă pot juca și eu cu copiii de vârsta mea.

4,210 RON Raised:
25 Donations:
7 Supporters:
Status Fundraising

Primavara este anotimpul bucuriei si al sperantei...

Va propun in aceasta primavara sa aducem speranta pacientilor din ingrijiri paliative.

Date despre organizatie:

Fundatia Bucuria Ajutorului - Centrul de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie din București oferă servicii de îngrijiri paliative spitalicești pentru pacienții cu afecțiuni oncologice aflați în stadiul III și IV.

În perioada 2006 - 2021 au fost îngrijiți un număr de 4.000 pacienți din București și din alte județe ale țării, printre care un număr de 500 cazuri sociale, iar lunar beneficiază de îngrijiri paliative 50 pacienți, la care se adaugă un număr de 300 aparținători care primesc consiliere psihologică, spirituală și suport în perioada de doliu.

 

Acest proiect isi propune sa sprijine activitatea de ingrijire paliativa a pacientilor internati in centru. Banii vor fi folositi pentru echipamentul de protectie al echipei care lucreaza in ingrijiri paliative: masti, manusi, halate de unica folosinta, combinezoane, viziere si botosei.

Ce puteti face: 

- puteti sa oferiti o donatie 

- puteti sa distribuiti acest proiect catre prieteni 

 

 

2,235 RON Raised:
8 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

La Spitalul Clinic CF Timisoara a fost renovat un salon, exclusiv din fonduri private.

7,223 RON Raised:
53 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

PEDITEL 1791 – sfat medical pediatric prin telefon, non stop este un call center pediatric care oferă sfaturi medicale în regim, non–stop, funcționează la nivel național și este inițiat și implementat de către Fundația Părinți din România.

12,506 RON Raised:
145 Donations:
13 Supporters:
Status Fundraising

Ana  este clasa a 10 a si invata la un liceu din CALARASI . Ea este crescuta de mama sa ,ce a rămas văduva  acum aprox  4 ani  si care cu greu reușește sa acopere toate cheltuielile casei.

Datorita voua Galantoi am reusit sa starngem banut  pentru a acoperi cost consult oftalmologic pentru ea maam sa si  fratiorul cel mic  insa acum e necesar sa ii cumparam si ochelari .

Ramele 200 lei

lentile cu protectie calculator 250 lei

Poveste familiei lui și toate acțiunile ce le -am desfasurat prin Asociatia Copii Daruiti , pentru ei le regăsiți aici:

https://www.facebook.com/groups/218024946125622/

Donatii direct in conturile Asociatiei Copii  Daruiti

ASOCIATIA COPII DARUITI
BRD Group Societe Generale
RO43BRDE426SV78365354260 in RON
BANCA TRANSILVANIA
RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON
RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO

REVOLUT 0730445511 www.paypal.com/paypalme/Forchildrens  

cu mențiunea Ochelari  pentru ANA

Activitatea noastră o regăsiți aici:

https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747/

https://copiidaruiti.wordpress.com

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Cu banii strânși, împreună cu asistentul medical comunitar, vom asista familiile să rezolve urgențele medicale ale copiilor și vom cumpara tratamentul necesar pentru ei.

42,201 RON Raised:
309 Donations:
12 Supporters:
Status Fundraising

Un proiect de suflet, cu care plecam la drum din dorinta de a face bine, alaturi de voluntarii care ne sunt alaturi, de a face cunoscut faptul ca se pot face lucruri mari in educatia copiilor cu diabet si probleme de nutritie, dar si a parintilor acestora.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Doresc să vă prezint şi să vă cer sprijinul în realizarea a două proiecte în oraşul Suceava. Mai exact, este vorba despre nevoia de două ansambluri de joacă pentru exterior (leagăne, tobogane, turn, căsuțe, etc.) pentru un centru de recuperare și pentru o casă de copii de tip familial. 

175 RON Raised:
2 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Copiii Fantastici au nevoie de terapii pentru îmbunătățirea stării de sănătate,pentru incluziunea acestora,urmarind astfel normalitatea si pentru dizabilitate. 

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Sara Maria a fost diagnosticata la scurt timp dupa nastere, dupa un examen RMN, cu o boala foarte rara, o malformatie a cerebelului care nu a fost vizualizata la morfologiile fetale- Sindromul Joubert.

24,345 RON Raised:
204 Donations:
17 Supporters:
Status Fundraising

Pentru copiii cu autism, șansa la o viață normală depinde enorm de o intervenție timpurie, realizată prin terapie specializată. Incluziunea educaţională şi socială în creşe, grădiniţe şi şcoli/licee de masă, cât şi integrarea pe piaţa muncii reprezintă misiunea asociaţiei "Lasă-mă să-ţi aud glasul".

4,831 RON Raised:
26 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Eradicarea strabismului este un proiect medical prin intermediul căruia venim în sprijinul copiilor şi adolescenţilor din centre de zi, apartamente sociale de tip familial sau familii dezavantajate social care prezintă această afecţiune. 

9,233 RON Raised:
68 Donations:
8 Supporters:
Status Fundraising

Fabian este un băiețel de 1 an și jumătate, un copil extrem de iubitor și de curios. A fost confirmat cu un diagnostic crunt: neuroblastom gradul IV, cea mai agresivă formă a bolii, având șansă la viață la Institutul Gustave Roussy, costurile fiind de 731.639 de euro.

3,120 RON Raised:
31 Donations:
9 Supporters:
Status Fundraising

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

296,332 RON Raised:
1,697 Donations:
111 Supporters:
Status Fundraising

Acest proiect se derulează continuu din 2007, în cadrul Programului Centrul de Resurse şi Servicii P.A.V.E.L. Scopul proiectului este să ajutăm copiii şi tinerii cu cancer şi rudele acestora să acceseze resursele şi serviciile existente şi să-i informăm cu privire la drepturile pe care le au. 

400 RON Raised:
1 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

20,902 RON Raised:
192 Donations:
66 Supporters:
Status Fundraising

FEM. FĂ ECOGRAFIA MAMARĂ!

Este proiectul prin care finanțăm ecografii mamare pentru femei lipsite de posibilități.

8,553 RON Raised:
119 Donations:
6 Supporters:
Status Fundraising

Albert Stefan a venit pe lume cu nota 10 scor Abgar, dezvoltarea sa fiind una in parametrii normali pana in jurul varstei de 2 ani.  

Dupa administrarea ultimului vaccin , parintii au observat un regres, lipsa interesului in interactiunea sociala, lipsa limbajului si a contactului vizual.  

La 2 ani si 10 luni a fost diagnosticat cu tulburare din spectru autist si A.D.H.D.   A inceput mai multe forme de terapie: terapie ABA (Applied Behaiviour Analysis), terapie logopedica, terapia Neurofeedback, Terapia 3C(Constientizare, Cunoastere, Coordonare), terapia prin sport (innot, ski,alergare) iar familia lupta in fiecare zi  pentru a-l recupera.  

Unul din parinti nu mai poate lucra deoarece trebuie sa se ocupe de tot procesul de recuperare al lui Albert  si intervine o presiune financiara mare pe singurul parinte ce produce venituri.  

Albert are progrese semnificative in ultimii 2 ani si 3 luni in sfera cognitiva si a limbajului.   In tot acest proces lung de recuperare, parintii ii sunt alaturi si lupta mai ales cu mentalitatea din societate pentru a include copiii speciali printre cei neurotipici, pentru a le da o sansa la o viata normala.  

Costurile acestor terapii se ridica la peste 10.000 lei lunar ,niciun specialist nu poate estima cat dureaza intregul proces de recuperare.

45 RON Raised:
2 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Casa părinţilor este unul dintre primele proiecte iniţiate de Asociaţia PAVEL, funcţionând  continuu din 1998 şi până în prezent. Prin el se oferă găzduire gratuită copiilor şi părinţilor cu copii bolnavi de cancer veniţi din provincie la tratament în Bucureşti.

693 RON Raised:
7 Donations:
7 Supporters:
Status Fundraising

2020 a fost un an dificil pentru noi toți, dar în special pentru copiii noștri bolnavi cronic. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. 2020 a fost un an cu peripeții și încă nu știm ce va aduce 2021.

Tocmai din acest motiv, am transferat metoda terapiei prin experiență folosită în taberele noastre gratuite în lumea digitală și am lansat o suită de activități, precum și taberele online de aventură Yuppi. Astfel, în 2021, prin ecranele laptopurilor, vom putea ajunge în multe din casele familiilor cu copii bolnavi cronic, dar și în saloanele spitalelor pentru a putea ajuta mai departe acești copii minunați! În același timp suntem încrezători și pregătiți să ne întoarcem și în tabăra din Șăulia.

4,825 RON Raised:
59 Donations:
11 Supporters:
Status Fundraising

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

17,930 RON Raised:
129 Donations:
24 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul Centru Multidisciplinar de Intervenţii pentru Autism are drept scop menţinerea serviciilor actuale pentru 24 de copii si adolescenti cu autism și alte tulburări de dezvoltare.

40,379 RON Raised:
228 Donations:
30 Supporters:
Status Fundraising

Construim Tabăra Bucuriei, prima tabără destinată copiilor cu afecțiuni oncologice și alte afecțiuni grave din Oltenia.

5,672 RON Raised:
35 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

Numele meu este Andreea Vacaru am aproape 21 ani!

Fica mea se numește Anays,are 6 luni,s-a născut prematur la 34 săptămâni de 2150 grame!

Am aflat că nu poate vedea la vârsta de 4 luni, inițial crezând că are doar probleme mai mici de vedere! Apoi am mers la mai multe analize și am aflat ca are cataractă congenitală bilaterală.

Am operat-o la ochiul drept (cu ajutorul unor strangeri de fonduri pentru care suntem recunoscatori) urmează stângul.

In luna Mai o sa ii pună ochelarii și ne ducem sa scoatem atele

Este  pentru prima data nu ne-au dat șanse ,au zis ca sunt prea multe vase de sânge acum la operație au zis ca sau mai dus din vasele de sânge și ca exista o șansă

Va suntem recunoscatori pentru orice suma donata conteaza !

30 RON Raised:
1 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Spune DA recuperarii copiilor cu cu intarzieri in dezvoltare!

16,170 RON Raised:
91 Donations:
6 Supporters:
Status Fundraising

Actiunea are ca scop strangerea de fonduri pentru BOGDAN HORCIU, un baietel in varsta de 9 ani, diagnosticat cu „Hipertensiune pulmonara severa idiopatica”, afectiune care impune transpalntul de plamani la Viena.

2,970 RON Raised:
28 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

142,777 RON Raised:
615 Donations:
88 Supporters:
Status Fundraising

Scopul proiectului este de a dezvolta rețeaua de Telemedicină în epilepsie prin înființarea și dotarea a minim două noi centre de epilepsie și monitorizare EEG în țară pe an și crearea unu centru de sprijin psihologic pentru adolescenții cu epilepsie și pentru părinții care au copii cu epilepsie.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Donatia ta ajunge la inima lui Victor!

Victor se numeste, este casatorit si are doi copii. In urma cu 15 ani, sotia lui a fost diagnosticata cu cancer, a urmat cobaltoterapie, urmata de extirparea tumorii. Cu doi copii in grija, unul la scoala generala, unul in anul I de facultate, a suferit un infarct. A urmat tratamentul recomandat, dar tot timpul prioritate au fost studiile copiilor. In anul 2017, dupa repetate episoade de fibrilatii, a fost supus interventiei de montare defibrilator pentru prevenirea mortii subite. Acum urmeaza un tratament cu entresto, sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Fundeni din Bucuresti fiind diagnosticat cu CMD cu disfunctie sistolica severa de VS si regurgitare mitrala gradul III. Pentru regurgitarea mitrala s-a gasit solutia interventionala de tip Mitroclip. Aceasta operatie i-ar da speranta la o viata aproape normala. Donatia dumneavoastra va ajunge la inima lui Victor. Multumim din suflet!

 

575 RON Raised:
2 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

MagicHOME oferă parintilor cu copii diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave care isi insotesc copilul la tratament cazare  gratuita atat cat au nevoie.

In MagicHOME parintii si cei mici beneficiaza in mod gratuit toate facilitățile necesare unei case (băi, mașini de spălat, etc.), bucătărie în care să poată găti „ca acasă”, locuri de joacă în interior şi în curte si suport emotional.

 

 

99,483 RON Raised:
722 Donations:
57 Supporters:
Status Fundraising

Aicha este diagnosticată cu paralizie cerebrală, tetrapareză mixtă, accentuată pe partea dreaptă cu tulburări de coordonare, retard psihomotor.

4,640 RON Raised:
35 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Ne dorim sa strangem fonduri pentru a duce un grup de 10 tineri cu diabet si posibilitati materiale reduse in aceasta provocare.

Traseul de creasta are intre Turnul Rosu si Cantonul Rudarita, cu toate urcarile / coborarile, aproximativ 80km și o diferența de nivel de 5800m. Trebuie parcurse 8 varfuri de peste 2500m iar altitudinea generala a crestei scade in zona centrala intr-un singur loc sub 2000m. Cel mai inalt varf este Moldoveanul cu 2544m.

Buget necesar: 3,000 lei.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Odată cu timpul se schimbă și nevoile copiilor cu autism, care între timp au devenit adolescenți. 

Aceștia au nevoie să dobândească abilități de comunicare, abilități pentru o viață cât mai independentă, autoreglare, integrare sociala și abilități vocaționale. 

28,806 RON Raised:
189 Donations:
13 Supporters:
Status Fundraising

Asigurarea continuitatii activitatilor desfasurate in cadrul proiectului „O altfel de Psihiatrie” pentru pacientii Spitalului de Psihiatrie „Eftimie Diamandescu”.

100 RON Raised:
1 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

1,537,853 RON Raised:
13,474 Donations:
3,168 Supporters:
Status Fundraising

În fiecare an, viața a peste 500 de familii din România se schimbă pentru totdeauna. Peste 500 de cazuri noi de cancer la copii sunt diagnosticate în fiecare an în țara noastră. Această boală incurabilă afectează nu doar copilul, ci și pe cei apropiați lui.

11,615 RON Raised:
80 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Ajută-ne să renovăm spitalul Fundeni!

440,793 RON Raised:
3,542 Donations:
202 Supporters:
Status Fundraising

Ecograful salvează viețile bolnavilor nevoiași!

Beneficiarii noștri - bolnavii cronici care au o nevoie constantă de investigarea bolilor de care suferă, vârstnicii bolnavi și singuri care nu își permit financiar să meargă la doctor, dar și femeile și barbații tineri care nu cunosc posibilitatea de a-și face controale de rutină  -  nu au dreptul la ecografii in sistemul de stat pentru ca sunt neasigurati. 

Doneaza pentru a le oferi acces la investigatia salvatoare de vieti, iar pentru donatia ta, noi te recompensam cu ecografii si alte servicii medicale la Clinica Sala Palatului si Enayati Medical City. Vezi aici pachetele medicale: https://fundatiainovatiisociale.ro/apel-caritabil-ecograf/ 

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Magic cannot cure CANCER or The race for life must go on is a campaign dedicated to fundraising for helping doctors through high performant technologies diagnose leukemia in children and teenagers, and also the early detection of infection in immunosuppressed or transplanted patients.

1,980 RON Raised:
12 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

I believe in Romania is about students and young researchers with brilliant ideas who were helped to put them into practice, but also entrepreneurship and people who have the ability to make things happen.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Dotarea sectiei de pediatrie cu un echipament medical care sa inlesneasca tratamentul intravenos al sugarilor si copiilor.

10,006 RON Raised:
75 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

ACS Xterra sustine sectia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea pentru achizitionarea de echipamente medicale si alte echipamente necesare.

10,504 RON Raised:
75 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Pentru orice familie, momentul in care afla ca nu are un copil “tipic” este foarte greu.

Fiecare parinte trece prin anumite etape, in care trebuie sa “asimileze” atat diagnosticul copilului, cat si faptul ca viata familiei se va schimba din acel moment.

Exista mai intai socul aflarii diagnosticului, urmat uneori de o perioada de negare, apoi disperarea din momentul in care intelegi ca e real. Cateodata acesta disperare nu dispare ani la rand, ea imbracand diferite forme, sau revenind din cauza progreselor mici sau lipsei progreselor in recuperarea copilului.

In Romania, din pacate, pe nimeni nu intereseaza daca parintii, familia, fac fata situatiei, din punct de vedere psihologic. Nu exista nici un fel de consiliere a parintilor, nici un fel de sprijin. 

200 RON Raised:
2 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Programul "Rezistență, pace și cadență" presupune asigurarea de servicii de recuperare pe parcursul a 6 luni, în clinici specializate de neurorecuperare din București sau din țară (sau la furnizori de servicii de recuperare).

16,978 RON Raised:
147 Donations:
12 Supporters:
Status Fundraising

Secția de Terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie este cea mai modernă din Sud-Estul Europei. Îngrijește permanent mai mulți pacienți decât numărul de locuri, iar lista de așteptare nu se termină niciodată. 

Vrem să o extindem!

26,114 RON Raised:
111 Donations:
7 Supporters:
Status Fundraising

Dezvoltarea ingrijirii paliative in sud-estul Europei

7,847 RON Raised:
22 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

"Mai Voios, Mai Sănătos!" este un proiect prin care echipa Fundației Inocenți București vine în sprijinul copiilor spitalizați, desfășurând activități de art-terapie medicală, terapie ocupațională și joc, în două spitale din București (Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu- Rusescu" și Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu") și în două spitale din Cluj (Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj și Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca). 

63,837 RON Raised:
429 Donations:
23 Supporters:
Status Fundraising

Centrul Glasul Autismului se adresează copiilor cu tulburări în spectrul autist din Câmpina și împrejurimi. Serviciile pe care le oferim sunt: sesiuni de terapie 3 C (Conștientizare, Coordonare, Concentrare), activități de socializare și terapie de grup, kinetoterapie și activități de pregătire pentru școală. Centrul numără din primele zile de activitate peste 20 de beneficiari.

23,816 RON Raised:
210 Donations:
14 Supporters:
Status Fundraising

Scopul campaniei de a ajuta copiii născuți prematur din județul Galați.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul "Mă fac înțeles prin muzică și artă!" îşi propune ca prin meloterapie, desen şi art & craft, să dea posibilitatea copiilor cu dizabilități să-şi exprime emoţiile şi sentimentele într-un cadru structurat ce promovează bunăstarea mentală, fizică, emoţională şi socială.  

3,638 RON Raised:
47 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

 

DE LA PANDEMIE LA SĂRĂCIE ȘI BOALĂ! RĂMÂNEM ALĂTURI DE CEI VULNERABILI

Dincolo de coronavirus, în comunitățile vulnerabile nu vedem decât mai multă sărăcie și mai multă boală decât de obicei.

Cu 200 de lei putem asigura doar un minim de tratament lunar pentru un pacient social, fără să punem la calcul și alte nevoi, cum ar fi investigații mai amănunțite sau hrană, apă, etc.

5,980 RON Raised:
42 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Avem nevoie de susținere constantă ori asta nu se întâmplă atât de ușor. Avem nevoie urgent de stabilitate si pentru aceasta ne dorim sa achizitionam cladirea in care Centrul Casuta din Poveste isi desfasoara acum activitatea. 

238,411 RON Raised:
2,144 Donations:
135 Supporters:
Status Fundraising

Si un minor informat poate creste un copil educat!

1,627 RON Raised:
19 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

55,234 RON Raised:
530 Donations:
66 Supporters:
Status Fundraising

Recuperare medicala pentru copii (sustinerea terapiilor fizice si cognitive), cursuri de fundraising pentru parinti, suport moral si psihologic pentru familii.

Anual, in Romania, se nasc peste 20.000 de bebelusi prematuri, adica 1 din 10 copii vine mai devreme pe lume. Copii prematuri si indelung spitalizati, care au avut un inceput mai anevoios in viata, au nevoie de ingrijire atenta pentru a inflori. Soare, aer proaspat, apa curata, ani de recuperare medicala si dragostea familiei.

4,700 RON Raised:
38 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Video viitorul Complex de recuperare Sfantul Nectarie

Sunt mii de părinți în România care se întreabă ce se va întâmpla cu copiii lor cu dizabilități atunci când vor crește mari, când nu vor mai fi copii, când se vor transforma în tineri, când școala nu le va mai oferi un sistem de educație eficient și cu atât mai putin inclusiv, când ei totuși vor trai. Vor sta închiși o viață în spatele ferestrelor de bloc? Momentan asta este realitatea.

Copiii cu dizabilități nu au copilărie, însă noi îi putem ajuta să aibă viitor!

 

51,129 RON Raised:
413 Donations:
13 Supporters:
Status Fundraising

United Kids este o organizatie care sprijina copiii si familiile copiilor afectati de autism sau alte tulburari neurologice (ADHD, sindrom down etc).

4,215 RON Raised:
50 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul isi propune strangerea de fonduri pentru vindecarea Sarei.

Buget: 90 000 lei

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Cu o singură faptă bună, salvezi două suflete. Salvează un cățeluș abandonat și el va salva viața unui copil cu dizabilități și alte nevoi speciale! Dăruiește un Dogtor și ajută primul proiect de viață independentă din România! Îți mulțumim!

2,233 RON Raised:
21 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Pentru a ajuta adulții cu dizabilități, instituționalizați să ducă o viață independentă și să aibă o familie. Vrem ca beneficiarii noștri să învețe abilități importante de viață și să învețe cum să fie o parte valoroasă a societății

1,150 RON Raised:
2 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Campania Daruieste Aripi sprijină bolnavii de cancer din județul Tulcea, prin achiziționarea unor echipamente medicale necesare secției de oncologie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea.

 

30 RON Raised:
1 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

119,655 RON Raised:
1,170 Donations:
110 Supporters:
Status Fundraising

Aproximativ 20% din numărul total de pacienți internați anual în spitalele din România sunt copii.

Pentru copiii și tinerii cu vârste de 0-18 ani care provin din familii cu posibilități financiare limitate, am creat campania PACHEȚEL DE INTERNARE, prin care micuții primesc un kit de spitalizare conținând hăinuțe (pijamale, papucei) și produse de igienă.

5,228 RON Raised:
56 Donations:
18 Supporters:
Status Fundraising

Ajutor imediat pentru sistemul medical românesc.

3,284 RON Raised:
32 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

38,529 RON Raised:
315 Donations:
74 Supporters:
Status Fundraising

Noi ,cei de la Asociatia Copii Daruiti am aflat povestea Laviniei și dorim sa o împărtășim și voua astfel, Împreuna sa fim alături de ea și cu voia lui Dumnezeu sa o ajutam sa depășească cu bine aceasta perioada din viața ei.

Nedelcu Lavinia Cristina, în vârstă de 17 ani, este sufletul care a adus pe lume un băiețel, pe nume Denis, mama sa a întâmpinat de-a lungul vieții, o multitudine de provacari


În urma cu 8 luni, Lavinia a fost diagnosticata cu o forma de cancer  care apare în uter,insotit și de alte diagnostice.    Lavinia spera ca va reuși sa ajungă în Turcia, în asa natura încât sa reușească sa se vindece.  În urma  evaluării dosarului sau medical de către doctorii din Turcia, aceștia au ajuns la concluzia ca medicamentele nu sunt suficiente. Se dorește o doza mai mare decât cea inițială 6nsedinte de chimioterapie 45000 euro pachet de investigații costa 4000 euro.      Orice tip de ajutor contează, dorim sa facem auzita vocea Laviniei și cu voia LUI Dumnezeu sa trăiască mulți ani fericiți alături de fiul ei Denis 🙏   DONATII se pot face direct în CONTUL deschis la BCR: RO67RNCB0064166577560001 TITULAR: NEDELCU LAVINIA CRISTINA

 

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Prima mare campanie umanitară efectuată cu un grup de 14 voluntari cu pregătire medicală, în educație, psihologie ș.a. În cadrul acesteia am înființat primul cabinet stomatologic complet echipat în Dhading Besi, capitala districtului Dhading (care are peste 330.000 locuitori), s-au acordat consultații și intervenții stomatologice de bază în Sat Kavre, Dhading Besi și la o școală din Kathmandu, s-au făcut donații sub formă de periuțe și paste de dinți, s-au efectuat gărzi la spitalul Manmohan Memorial Community Hospital. De asemenea, s-au ținut cursuri de cultură generală și dezvoltare personală copiilor din Kavre și din Dhading. Una dintre urmările acestui proiect a fost decizia spitalului din Dhading Besi de a transforma cabinetul stomatologic înființat de noi în departament prin crearea a încă unui cabinet. Ionuț Ursu s-a deplasat în Irak, unde a donat un scaun stomatologic complet echipat (inclusiv pentru chirurgie), consumabile medicale și a făcut cca. o lună de voluntariat în cadrul aceluiași spital modular. Expediție umanitară în Nepal, în comunitatea Kavre Dhunkharka: dotare cabinet stomatologic, igienizare și dotare materniate, igienizare spații școlare și donare de materiale educaționale, profilaxie și tratamente dentare, cursuri de prim autor pentru populație, Scop Proiectul "Fiecare copil merita să fie fericit", derulat în județul Neamț și municipiul București. Prin acesta cca. 600 de copii din centre de plasament din județul Neamț și din București au primit hăinuțe, dulciuri și rechizite pentru școală. 

2,160 RON Raised:
8 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Asociatia M.A.M.E. organizeaza anual o tabara pentru un grup de 25 de copii cu varsta cuprinsa intre 5-12 ani din dorinta de a le oferi o vacanta de neuitat! Cei care participa in “Tabara Stelutelor” sunt copii care se afla in perioada de recuperare dupa o boala grava sau copii care provin din familii cu venituri reduse, ai caror parinti nu isi permit sa le plateasca participarea intr-o astfel de tabara. Copiii vor avea parte de 7 zile de bucurie, surprize, excursii in natura, ateliere de terapie prin arta si joc, workshop-uri de dezvoltare personala, concursuri de cultura generala si jocuri inedite.

900 RON Raised:
8 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Daria Mihaela si Darius Gabriel s-au nascut pe 23 aprilie 2015, la doar 27 saptamani gestationale. Cantarind sub 1 kg si fara a respira la nastere, doctorii nu le-au dat nici o sansa de supravietuire. Cu toate acestea, dupa 86 zile de lupta in sectia de terapie intensiva a Spitalului Universitar Bucuresti, ce doi au dovedit cat sunt de puternici.

63,476 RON Raised:
336 Donations:
6 Supporters:
Status Fundraising

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani asigură în mod gratuit, pentru un număr de 33 de copii cu autism, accesul la activități terapeutice de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în comunitate.

2,000 RON Raised:
10 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul nostru are ca scop achitionarea unei tablete pentru fiecare terapeut/copil cu autism din Centrul Horia Motoi.

825 RON Raised:
8 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul "Eprubeta calatoare" isi propune sa ofere  copiilor bolnavi de leucemie , sansa unui diagnostic corect, stabilit in urma unor teste genetice ce pot fi lucrate numai in Bucuresti.

1,310 RON Raised:
11 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

CASA BRIDGET, înfiinţată în anul 2003 în cadrul Asociaţiei Bunul Samaritean din Nicoreşti, este în prezent ,,acasă” pentru 16 adulţi cu dizabilităţi, oferindu-le găzduire și îngrijire pe o perioadă nedeterminată.

7,889 RON Raised:
41 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Prima banca de lapte matern din Romania - pentru ca nou-nascutii merita sa primeasca cea mai buna hrana care exista: laptele matern. Viata si dezvoltarea lor depind si de asta!

23,697 RON Raised:
133 Donations:
10 Supporters:
Status Fundraising

Infiinţat în 2002 acest program are ca scop reducerea diferenţelor fizice, emoţionale, de educaţie care rezultă în urma instituţionalizării copiilor  şi ajutorarea celor abandonaţi în spitale sau cu afecţiuni medicale grave.

5,480 RON Raised:
37 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

În aceste momente încercate este momentul să fim ÎMPREUNĂ pentru a-i sprijini pe cei aflați în prima linie în lupta contra COVID-19!

Medicii au nevoie URGENTĂ de echipament de protecție, dezinfectant și echipamente de spital în cantități uriașe, în condițiile în care prețurile au explodat. 

Ajutați-ne să fim alături de eroii acestor zile grele: personalul medical care depune eforturi inumane pentru a salva vieți.

Haideți să le oferim posibilitatea de a avea cu ce să-și facă meseria!

52,293 RON Raised:
494 Donations:
68 Supporters:
Status Fundraising

Campanie de strangere de fonduri in sprijinul medicilor si personalui sanitar din linia intai! 

4,010 RON Raised:
34 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

David Luca Dorojan s-a născut un copil aparent perfect sănătos (decembrie 2015). Cognitiv este la vârsta lui, dar motor este la vârsta de 1 an. Dacă urmează terapiile recomandate de către doctori, terapeuții au asigurat familia că șansele ca el să meargă sunt de 100%.

6,123 RON Raised:
57 Donations:
10 Supporters:
Status Fundraising

DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚII POLIZU!

75,559 RON Raised:
829 Donations:
172 Supporters:
Status Fundraising

40 de tineri voluntari din liceele din Brașov vor fi instruiți și certificați de către specialiști SMURD printr-un curs de prim ajutor. 

 

455 RON Raised:
8 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

168,499 RON Raised:
1,351 Donations:
161 Supporters:
Status Fundraising

      Centrul Respiro, de incluziune socială și terapie pentru copii, va încerca să ofere cât mai mult din tot ceea ce noi am avut nevoie alături de Eva în acești patru ani în care am luptat împreuna: terapie de recuperare, evenimente și activități accesibile tuturor copiilor și în special copiilor cu dizabilități de orice natura. Centrul respiro de relaxare este destinat familiilor copleșite de tot greul pe care îl trăiesc.

Menirea Evei a fost aceea de a schimba oameni

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Spatiu senzorial si atelier de olarit urmareste dotarea spatiului senzorial din Centrul Marea Neagra cu un atelier de olarit si o alee senzoria.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

În această perioadă de puternică criză pandemică la nivelul județului Suceava, când spitalele sunt nepregătite pentru a face față nevoilor și numărului mare de îmbolnăviri, Salvați Copiii filiala Suceava strânge fonduri pentru echipamente medicale și de protecție. Și tu poți fi galantom sau donator! Îți mulțumim!

5,625 RON Raised:
39 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

O serie de cercetari stiintifice dezvoltate de-a lungul timpului de institutii de prestigiu au demonstrat ca orele de terapie desfasurate de copiii care sufera de autism in camera hiperbara sunt extreme de benefice pentru acestia.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Asociația Și noi suntem copiii Vostri depune eforturi pentru sprijinirea spitatelor din județul Galați.

3,470 RON Raised:
30 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

La 1 an și 10 luni, Cezar a primit un diagnostic dur: tulburare în spectru autist (autism atipic). Ulterior a primit diagnostice precum: sindrom genetic (deleția materialului genetic), ADHD, epilepsie, tulburări de alimentație, de somn și senzoriale. De atunci face terapie Aba, logopedie, terapie senzorială, pian. În urma terapiei, rezultatele vin, dar mai lent. Continuarea terapiilor este esențială, orice întrerupere anulând întregul progres înregistrat (costul lunar al terapiilor este de 3.500 de lei). Familia are un singur vis: copilul să devină înalt funcțional.

2,489 RON Raised:
26 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Ne-am propus să construim primul centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România. 

6,032 RON Raised:
79 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul Transport adaptat pentru persoanele cu dizabilități oferă șansa la libertate celor imobilizați în scaun la casă sau la etajele blocurilor fără lift .

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Vrem să cumpărăm echipamente de protecție (măști, halate, mănuși, botoși etc.) și consumabilele necesare (recipiente lapte, seringi, catetere etc.) pentru ca medicii din Secția de Terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie să își poată îngriji în siguranță pacienții. Poți să ne ajuți?

45,082 RON Raised:
305 Donations:
9 Supporters:
Status Fundraising

In fiecare an, viața a peste 500 de familii din România se schimbă pentru totdeauna. Peste 500 de cazuri noi de cancer la copii sunt diagnosticate în fiecare an în țara noastră.

3,385 RON Raised:
20 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Cand un copil este intr-o faza critica a unei afectiuni acute/cronice, intre/dupa perioade de spitalizare, pentru a face fata mai usor/fara dureri inutile, este nevoie de pat special de terapie la domiciliu, monitor functii vitale, concentrator oxigen portabil, aparat de aspirat mucozitati, scaun rulant, kit imbaiere la pat. Imbunatatirea calitatii vietii copilul si a familiei acestuia, prin crearea a 5 unitati de terapie pentru domiciliu.

11,311 RON Raised:
88 Donations:
13 Supporters:
Status Fundraising

Deși a crescut cu greutăți, Georgiana a reușit să răzbată și să învingă sistemul, găsindu-și menirea în sport. În cadrul unui meci când juca la Oțelul Galați, a suferit o ruptură de ligament încrucișat la genunchi. De acolo i-a început coșmarul. Georgiana are acum nevoie de ajutor pentru a face operația care să-i salveze genunchiul.

[ENGLISH]

Despite growing up with hardships, Georgiana managed to come through and beat the system by finding her purpose in sport. During a football match while she was part of the team Oțelul Galați, she suffered a cruciate ligament rupture in one of her knees. That’s when her nightmare began. Georgiana needs help now for getting the surgery which will save her knee.

15,341 RON Raised:
86 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Misiunea acestui proiect este de a crea acces gratuit copiilor cu dizabilităţi din judetul Timiş (peste 2000) şi nu numai, la una dintre cele mai consacrate şi eficente terapii în tratarea bolilor ce ţin de întârzierile de dezvoltare – terapia în apă.

34,126 RON Raised:
109 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Aproximativ 2600-2700 de nou-nascuti vin pe lume in conditii precare la Maternitatea din Baia Mare. 10% dintre ei sunt prematuri si au nevoie urgenta de urmatoarele echipamente: 4 mese radiante pentru prematuri, care ii ajuta sa-si regleze temperatura corpului mai usor si sa o mentina optima si 12 paturi nou-nascuti.

4,455 RON Raised:
30 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Ajuta-ne sa redam acestor femei sanatatea si demnitatea. Ajuta-ne sa le redam copiilor mamele inapoi.

905 RON Raised:
10 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

34,326 RON Raised:
339 Donations:
54 Supporters:
Status Fundraising

Până la finalul lui 2021 ne propunem să organizăm 3 grupuri de Relații sănătoase în comunitățile #ȘiEuReușesc din țară (din Sibiu, Brașov, Cluj, Satu Mare, București sau alte localități), la care pot prticipa peste 40 de femei. Costul unui grup pentru 10-15 participante este de 5000 de lei și include 6 întâlniri online cu o durată de două ore, sub îndrumarea unui psiholog specializat, într-un spațiu sigur și confidențial, distribuirea de materiale utile participantelor grupului și posibilitatea participantelor de a avea acces la comunitatea națională #ȘiEuRueșesc prin Rețeaua învingătoarelor. Temele abordate în cadrul grupurilor sunt: 

- relație sănătoasă vs relație abuzivă - recunoaște semnele

- ce se întâmplă în psihicul meu când sunt într-o relație abuzivă? 

- bine cu mine, bine cu tine - indicii de sănătate în relație

- care sunt nevoile mele într-o relație? 

- cum stabilesc limite sănătoase pentru mine? 

- cunoaște-ți stilul de atașament în relație

Implică-te acum! Donează ziua ta! 

 

1,718 RON Raised:
16 Donations:
8 Supporters:
Status Fundraising

Anul trecut, in Romania, 1215 copii au murit inainte de a implini varsta de 1 an. Jumatate dintre ei proveneau din sarcini complet nemonitorizate si in doar 10% din cazuri, ingrijirea prenatala s-a facut complet.

7,775 RON Raised:
71 Donations:
12 Supporters:
Status Fundraising

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

730,165 RON Raised:
5,649 Donations:
457 Supporters:
Status Fundraising

De ani buni, Fundația Inocenți Bistrița dedică o bună parte din misiunea sa copiilor cu dizabilități. Cu multă dăruire și profesionalism, echipa noastră de specialiști și voluntari instruiți derulează activități zilnice adaptate nevoilor copiilor și tinerilor, toate având drept scop creșterea calității vieții și facilitarea integrării lor sociale. 

9 dintre copiii cu dizabilități cărora le dedicăm zilnic timp, energie și afecțiune, sunt țintuiți în pat, ceea ce face ca variantele de a le îmbunătăți condiția și starea să fie limitate. Pentru ei, ne dorim să reușim cu ajutorul vostru să achiziționăm 3 fotolii de tip puf care le-ar permite ca în timpul activităților derulate de către specialiștii noștri să se bucure de un spațiu mai confortabil și mai prietenos decât patul...  

570 RON Raised:
5 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul Unitatea mobilă își propune să simplifice procesul unei caravane clasice, axându-se pe maxim 3 specialități medicale, dar păstrând totodată cele 2 etape de până acum. Vor fi adresate principalele probleme ale zonei vizate (prevalența mare a hepatitelor, a bolilor cu transmitere sexuală, a patologiei cardio-vasculare s.a.).

9,054 RON Raised:
112 Donations:
10 Supporters:
Status Fundraising

Acest proiect isi propune dotarea Spitalului Filantropia cu echipamente cardiotocograf fara fir, care sa permita monitorizarea sarcinii in acelasi timp cu libertatea de miscare a mamei.

2,006 RON Raised:
18 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Aceasta campanie a apartut in urma identificarii unei nevoi acute a unui echipament radiologic, mobil si cu grad de iradiere scazut, intrucat Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia Craiova detine in prezent un aparat cu o vechime de peste 30 ani.

1,250 RON Raised:
8 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Pentru lunile iulie - decembrie 2021 ne propunem sa realizam prin Bursele de Terapie - un prim pas in viata programe gratuite de recuperare pediatrica atfel incat 40 de copii sa beneficieze lunar de ore de terapie gratuita.

1,525 RON Raised:
16 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

De șase ediții, prin proiectul Genesis for Life, Fundația sprijină vieți fragile și strânge fonduri necesare dotării Secției de Terapie Intensivă Neonatologie a Spitalului ,,Marie Curie” din București, unde medicul Cătălin Cîrstoveanu este un exemplu grăitor despre cum România se poate schimba prin eforturile fiecăruia dintre noi.

63,778 RON Raised:
273 Donations:
14 Supporters:
Status Fundraising

În spitalele de psihiatrie trăiesc pacienți pe care, în cele mai multe cazuri, nu îi mai vizitează nimeni.

În afară de nevoile de hrană și medicație, nevoile lor cele mai mari sunt de natură emoțională, își doresc să se simtă apreciați și înțeleși, acceptați și prețuiți.

200 RON Raised:
2 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Sustinerea clinicilor si cadrelor medicale din Mures cu echipamente, materiale si aparatura necesara luptei in contextul COVID-19

2,175 RON Raised:
11 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Copiii care suferă de afecțiuni severe (tetrapareză spastică, paralizie cerebrală, sindrom Asperger, sindrom Down) au nevoie de activități speciale și, prin urmare, de jucării speciale.

Jucăriile senzoriale sunt adaptate la nivelul lor de capacitate motrică și de înțelegere.

2,460 RON Raised:
20 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

Ema și Lazăr sunt doi frați ce suferă de o boală genetică rară, încă din anul 2005. La 20 ani, Ema are 1.40 m și 35 kg, iar Lazăr (31 ani) a slăbit în ultimii 2 ani de la 70 kg, la 54 kg. Tatăl lor a decedat acum 3 ani de o boală grea, iar mama este nevoită să fie asistent permanent pentru cei doi frați.

4,190 RON Raised:
28 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

Echipa The Future is NOW strange fonduri pentru a trimite spitalelor echipament medical si de protectie impotriva COVID 19, de stricta necesitate. 

 

Platforma The Future is NOW centralizeaza necesitatile de echipamente si aparatura ale fiecarul spital de stat din Romania, in lupta cu COVID 19. 

 

 

5,661 RON Raised:
57 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

OMS a declarat pandemie provocata de COVID-19.

Sisteme medicale performante din Europa sunt depasite. Doar prin implicarea noastra a tuturor, societate civila si structurile statului avem sansa sa depasim cu bine aceasta perioada.

 

550 RON Raised:
4 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

The project Romanian children with TB is dedicated to helping the children from Romania suffering TB, wich are hospitalized in the Institute of Pneumoftizilogy Marius Nasta from Bucharest.

6,835 RON Raised:
31 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

62% dintre copii diagnosticati cu cancer din regiunea Dobrogei  nu locuiesc în orașul Constanța, monitorizarea și tratamentul fiind greu accesibile copiilor din mediul rural.

30,109 RON Raised:
232 Donations:
11 Supporters:
Status Fundraising

OMS a declarat pandemie provocata de COVID-19.

Sisteme medicale performante din Europa sunt depasite. Doar prin implicarea noastra a tuturor, societate civila si structurile statului avem sansa sa depasim cu bine aceasta perioada.

3,225 RON Raised:
25 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Sa il ajutam pe Denis sa devina un copil normal.El in 2018 a mai facut 4 operatii de celule stem care au dat rezultate foarte bune, el are nevoie de aceste operatii pentru a reusii sa scape de Spasticitate. Dupa fiecare transplant cu celule stem Denis trebuie sa urmeze un plan de recuperare pentru ca creierul lui asimileaza mult mai bine toate informatiile si scapa si de spasticitate. Va rugam din suflet sa fiti alaturi de Denis si de noi pentru a reusii ca Denis sa devina un copil independent. Multumim din suflet.

DENIS ARE ACUM 8 ANI, EL S-A NASCUT LA TERMEN DAR PREMATUR AVAND DOAR 1950 DE GRAME. A TREIA ZII DUPA CE S-A NASCUT DENIS A RAMAS FARA OXIGEN SI A FACUT UN HEMATOM PE CREIER CARE I-A DISTRUS VIATA, DE LA 9 LUNI DENIS SI NOI UMBLAM PRIN SPITALE PENTRU TRATAMENTE SI CENTRE DE RECUPERARE PENTRU A REUSII SA FACEM PROGRESE SI SA AVEM BUCURIA DE AL VEDEA PE DENIS IN PICIOARE. CENTRELE LA CARE MERGEM LA RECUPERARE SUNT CENTRE PRIVATE SI COSTURILE SUNT FOARTE COSTISITOARE. IN 2018 DENIS A URMAT UN TRATAMENT CU CELULE STEM CARE AU DAT REZULTATE FOARTE BUNE. ACUM DENIS ARE NEVOIE IAR DE 4 TRANSPLANTURI CU CELULE STEM CARE CONSTA IN: - OPERATIE SI INTRODUCERE CELULE STEM DIRECT IN COLOANA VERTEBRALA, - IN FIECARE MUSCHI SPASTIC INJECTAT CELULE STEM SI DUPA OPERATIE PRIN PERFUZIE FOR FII INTRODUSE IAR CELULE STEM.

DUPA ACEST TRANSPLANT DENIS VA TREBUII SA MEARGE LA RECUPERARI ZII DE ZII PENTRU A PROFITA DE ACEST TRANSPLANT CARE IL AJUTA SA FIE MULT MAI RECEPTIV SI MAI RELAXAT. VA RUGAM DIN SUFLET SA NU FITI INDIFERENT SI SA NE DATI O MANA DE AJUTOR, O SUMA MICA PENTRU DV CHIAR SI 5 LEI PENTRU NOI ESTE O SANSA IN PLUS DE AL AJUTA PE DENIS.

DONEAZA, DISTRIBUIE SI INVITA-TI PRIETENII SA DONEZE SAU SA DISTRIBUIE SI EI, DENIS ARE NEVOIE URGENT DE AJUTORUL NOSTRU.

618 RON Raised:
8 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

În 2019 ne-am propus strângerea sumei de 250.000 de euro pentru achiziționarea unui flowcitometru și a softului necesar pentru analiza datelor, în vederea dotarii laboratorului de hematologie din cadrul Institutului Oncologic din Cluj-Napoca. Deoarece noul spital a avut finantari si acest aparat s-a achizitionat de catre spital, am primit rugamintea de a cumpara un Analizor automat de hematologie Syamex XN 550 RET BF L-WBC (inclusiv accesorii: 1 buc. imprimanta, 1 buc. UPS 1000 VA), in valoare de 167 000 RON

8,795 RON Raised:
110 Donations:
12 Supporters:
Status Fundraising

Bogdan a fost diagnosticat in 2019 cu cancer osos si a trebuit sa ii fie inlocuit osul afectat de la picior cu o proteza de titan, la o clinica din Viena, sprijinit fiind de zeci de oameni cu suflet mare...

785 RON Raised:
9 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Dr. Fam Siow Leong, de origine malaeziană, specialist în chirurgie, își dăruiește viața oamenilor defavorizați din Africa și acum este directorul medical al spitalului Ishaka, unde anual salvează peste 1.500 de vieți. 

La spital condițiile sunt extrem de precare, dar pot fi îmbunătățite prin achiziția unui echipament medical performant.

 

4,365 RON Raised:
33 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Ajută printr-o donație construirea Centrului pentru situații de urgență din Moinești!

3,360 RON Raised:
27 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Alina Frâncu (instructor de fitness) are 37 de ani, iar ultimii 9 și i-a petrecut fie zăcând în pat, în dureri groaznice, fie în spitale și clinici, încercând tratament după tratament. După ani de investigații, a primit diagnosticul pe care îl bănuia și care îngrozește o lume întreagă: maladia cronică Lyme. Sau boala cu 1000 de fețe, declanșată de o mușcătură de căpușă.

5,102 RON Raised:
53 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

„Impreuna impotriva epidemiei de Coronavirus" este o campanie de strângere de fonduri inițiată de Asociația Dăruiește Aripi. Campania are scopul de a strange fonduri ce vor fi folosite pentru achiziționarea de urgență de echipamente de protecție pentru personalul medical din prima linia in lupta împotriva Covid-19, din spitalele din România.

1,130 RON Raised:
10 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Misiunea noastră să oferim cât mai multă joacă și bucurie copiilor cu afecțiuni grave - vrem să facem asta la Spitalul de Copii din Brașov prin crearea unui spațiu de joacă potrivit și vesel în curtea interioară.

25,506 RON Raised:
217 Donations:
28 Supporters:
Status Fundraising

Asociația PAVEL își propune să găsească resurse pentru a susține participarea unei echipe de 20 persoane (copii cu afecțiuni oncologice și însoțitori) la această competiție.

380 RON Raised:
9 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Dupa terminarea liceului in vara acestui an,  Stefan Denis a vrut sa isi ia viata in propriile maini si s-a dus sa lucreze pe un santier. Din pacate nici nu a apucat sa i se faca angajare si dupa 3 zile de lucru a cazut de pe schela de la 14 metri, suferind multiple traumatisme, trebuind sa stea foarte mult timp prin spitale... accident care l-a lasat imobilizat la pat...

 

450 RON Raised:
3 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

MS Kids Retreat - pentru copii cu scleroză multiplă

340 RON Raised:
7 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Noi, la Asociația PAVEL, ne dorim ca fiecare copil bolnav de cancer care își aniversează ziua de naștere sau cea onomastică în spital să aibă parte de o petrecere pe cinste. 

19,343 RON Raised:
178 Donations:
30 Supporters:
Status Fundraising

Micutul Alex este diagnostricat cu SMA1, o boala genetica rara si foarte grava. El are nevoie de terapia genica Zolgensma, cel mai scump tratament din lume, ce costa 2.1 milioane de dolari. 

26,976 RON Raised:
195 Donations:
85 Supporters:
Status Fundraising

Achiziționarea ochelarilor de vedere pentru copii de 6-14 ani din grupuri vulnerabile din județul Buzău. Ochelarii vor fi cumpărați după ce copiii vor efectua un control optometric, primul de acest gen pentru mulți dintre ei.

1,878 RON Raised:
22 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Proiectele medicale ,,Prieteni pentru voi" si ,,Vreau sa cresc mare"  sustin lupta impotriva cancerului la copii si adolescenti. 

4,135 RON Raised:
44 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

     Andrei-Domnic s-a nascut sanatos. In urma unei interventii chirurgicale a facut stop cardio-respirator. Au urmat 3 luni jumatate in care Dominic a suferit multiple interventii chirurgicale si mai multe episoade in care a intrat si iesit din coma.

5,008 RON Raised:
42 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Cei din linia întâi nu pot fugi din fața virusului. Ei îl înfruntă. Însă în lipsa materialelor de protecție, riscă să se îmbolnăvească. Împreună îi putem proteja. Donez pentru linia întâi!

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Asociatia Life Education for All deruleaza din aprilie 2016 campania umanitara “Sunet pentru Sanatatea Copiilor!” prin care ne dorim sa asiguram, tuturor copiilor bolnavi cronic din spitalele din Romania, accesul la meloterapie.

Pana in acest moment am dotat 98 de saloane de copii bolnavi cronici din 15 spitale din tara cu cate o audioteca: cate 1 audioplayer, 1 videoplayer, 1 televizor/salon, casti si cd-uri cu povesti pt copii, muzica pt copii, muzica clasica, muzica relaxanta si terapeutica cat si cd-uri si dvd-uri cu continut educational si cu filme/desene animate.

240 RON Raised:
5 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

La spitalul Fundeni, pentru protecția personalului medical, este nevoie de 3 sterilizatoare, sterilizatoare care costă 585 de lei bucata. În total, este nevoie de 1755 de lei pentru 3 sterilizatoare cu ultraviolete.

5,291 RON Raised:
36 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

 ”Niciodată nu știi ce ai până nu l-ai pierdut” – aceasta expresie e folosita des în popor iar noi o folosim atunci când vorbim despre unul dintre programele noastre – programul dentar. Când ajungi să nu poți mănca din cauza lipsei dinților, să-ți fie rușine a zâmbi sau să suferi zile la rând de dureri infernale de masea pentru că nu ai bani nici măcar de o extracție, poate doar atunci înțelegi ce mult prețuiește o dantură sănătoasă.

 

480 RON Raised:
7 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Lead

460 RON Raised:
9 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

In perioada februarie - mai 2021, asociația va derula un grup terapeutic pentru 12 femei și bărbați care și-au pierdut recent partenerul/a de viață prin deces (ultimii 2 ani). 

6,545 RON Raised:
73 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Școala se desfășoară și în pandemie. Ne dorim să îi ajutăm pe elevi să rămână sănătoși, iar pentru acest lucru au nevoie de protecție. Prin pachetul SAFE KIDS oferim măști de protecție și dezinfectant pentru o minimă igienă la școală.

 

 

2,358 RON Raised:
13 Donations:
6 Supporters:
Status Fundraising

Asociatia M.A.M.E. este o organizatie nonprofit care, de 9 ani, ofera sprijin copiilor si tinerilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave din Romania. Prin intermediul proiectului "Ajutor de urgenta", ne propunem sa strangem fonduri din comunitate astfel incat sa putem sustine diferite investigatii medicale, tratamente sau interventii chirugicale de care copiii diagnosticati cu cancer si alte boli grave din Romania au nevoie si care nu sunt decontate de CNAS sau nu pot fi acordate in timp util.

11,412 RON Raised:
102 Donations:
7 Supporters:
Status Fundraising

200 de pacienți sunt internați anual la Spitalul de Psihiatrie Eftimie Diamandescu (Bălăceanca), cu un total de 5.000 de internări.

Pacienții de aici sunt oameni ca noi, au nevoie de conectare, de exprimare și de un trai decent, chiar dacă sunt internați într-o instituție care tratează boli mintale.

3,992 RON Raised:
59 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

Denis este un copil special nascut pe 01 Iulie 2013, Denis sufera de Paralizie Cerebrala si Tetrapareza Spastica, El are nevoie zii de zii de recuperare fizica (fizioterapii, kinetoterapie). 

Denis de la varsta de 9 luni merge luna de luna la centre de recuperare. Acum avem nevoie urgent de 6000 lei pentru Denis, el are programare la Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia. 

Va rugam din suflet sa ne ajutati ca Denis sa poata merge la recuperari.

Cum se trateaza tetrapareza spastica

Tratamentul pentru afectiune consta in vindecarea maduvei spinarii sau a oricaror alte afectiuni care ar fi cauzat problema. In timp ce se trateaza leziunea maduvei spinarii, pacientul este tinut imobilizat folosind echipamente speciale care ajuta la prevenirea leziunilor suplimentare. Personalul medical lucreaza pentru a stabiliza tensiunea arteriala, ritmul cardiac, precum si starea generala de sanatate. Un medic poate folosi intubatie pentru a facilita respiratia. Intubarea implica introducerea unui tub flexibil de transport al oxigenului in gatul unui pacient.

Fizio-kinetoterapie pentru tetrapareza spastica

Terapia fizica pentru a mentine muschii puternici si flexibili, in timp ce are loc recuperarea nervilor, este foarte importanta.

Terapia fizica incearca sa restabileasca sau sa mentina capacitatea de miscare. Terapiile se concentreaza, in general, pe mentinerea sau imbunatatirea gamei de miscare si mobilitate, cresterea rezistentei si coordonarii si imbunatatirea confortului. Programele pot include, de asemenea, tratamente destinate prevenirii complicatiilor cum ar fi articulatiile inghetate, contractiile (muschii care nu se vor intinde), etc.

Terapeutii fizici vor evalua miscarea articulara, forta musculara si rezistenta, postura, durerea, inima si functia pulmonara si performanta activitatilor cotidiene pentru a dezvolta un program individualizat. Terapiile pot include exercitii de intindere, intarire si aerobic. Acestea pot include, de asemenea, formarea mersului si utilizarea adecvata a dispozitivelor de asistare, cum ar fi bastoanele sau protezele, activitati de echilibrare si coordonare.

Exercitiile de fizio-kinetoterapie pot include, de asemenea, tehnici cum ar fi masajul, ultrasunetele, stimulare electrica sau jacuzzi.

550 RON Raised:
4 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

Sprijinirea dotarii sectiei de neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea (Maternitatea)

316 RON Raised:
1 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul „O şansă pentru fiecare” își propune sa ofere terapii  gratuit pentru 30 de copii cu dizabilitati (in special autism)  timp de un an. Fondurile strânse vor acoperi costurile terapiilor. Fiecare donație de 30 de RON poate acoperi costul unei sedinte de terapie ABA, logopedie, kineto sau terapie ocupationala

5,510 RON Raised:
38 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic!

9,377 RON Raised:
118 Donations:
17 Supporters:
Status Fundraising

 

ÎMPREUNĂ în SĂNĂTATE pentru COPIII din CĂSUŢA CID

2,785 RON Raised:
45 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Un copil din o sută suferă de o malformaţie cardiacă, din cauza căreia viaţa sa poate fi în pericol.

22,725 RON Raised:
147 Donations:
13 Supporters:
Status Fundraising

Împreună cu tine, putem face posibilă mobilarea și amenajarea unei camere de joc pentru copiii bolnavi din Spitalul “Dr. Victor Gomoiu”. Avem nevoie de fonduri pentru asigurarea mobilierului necesar, a echipamentelor, a jocurilor și recuzitei pentru activitățile creative, de genul arts & crafts, meloterapie, joc medical etc. 

 

7,900 RON Raised:
63 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Distrofia musculară congenitală, boala de care Andreea suferă, este o formă rară și severă a slăbiciunii musculaturii. Copila nu poate să stea în picioare, nu poate să meargă, nu poate să se alature altor copii de vârsta ei, în jocurile lor. Recomandările medicilor sunt ca fetița să fie inclusă în sesiunile de kinetoterapie în centre de recuperare (la interval de 2 luni, câte 3 săptămâni / sesiune), costurile unei sesiuni ajungând la 3.000 RON (doar costul terapiilor, fără cazări, transport sau mese).

 

1,182 RON Raised:
13 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Tratamentul intravenos cu citostatice la copii le provoaca des leziuni ale venelor, mai ales ca venele lor sunt foarte mici. 

2,625 RON Raised:
30 Donations:
7 Supporters:
Status Fundraising

Denis trebuie operat Urgent in Germania pentru a scapa de Spasticitate.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Carmen are 1 an și 8 luni , este din județul Brașov și s-a născut cu mari probleme de sănătate.
Carmen are cataractă congenitală, afecțiune care o împiedică practic să vadă.

2,360 RON Raised:
9 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Rareș-Georgian (data nașterii 20.04.2020) s-a născut orb, cu diagnosticul de OS Cataractă Congenitală și Pseudofachie de CP. Băiețelului i-a fost făcut implant de cristalin la ambii ochi, dar urmează alte intervenții chirurgicale pentru ca el să-și îmbunătățească vederea. Toate operațiile trebuie făcute la timp, pentru a-și produce efectele și îl vor ajuta pe Rareș să vadă în proporție de 50%.

30 RON Raised:
1 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

814,729 RON Raised:
989 Donations:
45 Supporters:
Status Fundraising

Om Bun,

Anul acesta poți alege ca de ziua ta de naștere, prietenii și colegii tăi să doneze pentru sănătatea orală a copiilor din mediul rural.

 

1,922 RON Raised:
13 Donations:
6 Supporters:
Status Fundraising

Implementarea principiilor Family Centered Care in Romania, in 2 spitale in 2018, in 3 spitale in 2019 si formarea trainerilor (cadre medicale din Romania) pentru implementarea ulterioara a proiectului.

7,415 RON Raised:
63 Donations:
8 Supporters:
Status Fundraising

Bătrânețea aduce numeroase provocări pentru bunicii noștri. Pentru că sunt singuri, în suferință, izolați, speriați de contextul pandemiei, având multiple afecțiuni cronice, starea acestora se degradează cu rapididate. 

Dar, ori de câte ori, deschidem o ușă, știm că dăm o șansă unui zâmbet. Aceasta este ceea ce ne propunem să facem pentru doi dintre bunicii noștri care au nevoie de servicii de recuperare.

Donația voastră le oferă șansa de a merge, de a-și menține independența în deplasare! 

992 RON Raised:
5 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Daria Mihaela si Darius Gabriel s-au nascut pe 23 aprilie 2015, la doar 27 saptamani gestationale.

5,967 RON Raised:
47 Donations:
13 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul BineIntensiv - Unitati de terapie pentru acasa are nevoie de roti :)

Proiectul nostru de capatai incepe sa prinda contur, avem o parte din echipamente, iar in curand, vom avea unitatile de terapie, destinate sa ajunga la copiii cu afectiuni oncologice sau alte boli incurabile.

Aici gasiti descrierea proiectului BineIntensiv: https://marinusgalbenus.ro/unitati-de-terapie-pentru-acasa/

11,938 RON Raised:
92 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

O INIMĂ este acțiunea de însănătoșire a Secției de Terapie Intensivă a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alessandrescu-Rusescu” din București, chemare publică la solidaritate cu copiii ce sunt tratați acolo în condiții nesigure și fără echipamentul necesar.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Anual, la acest centru, beneficiază de terapie un număr de 70- 80 de copii, cu vârste între 0 și 12 ani, cu o patologie diversă, din județele Galați, Tulcea și Brăila, Vaslui și Republica Moldova

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

 

 # Anghel Mihail David Stelian, ne-a scris o scrisoare. 

 

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Noi, cei de la Asociația pentru copii cu dizabilități Mă Bucur de Viață căutăm toate mijlocele pentru a-i ajuta pe copiii cu dizabilități să aibă o viață normal așs că, împreună cu prietenii noștri de la Asociația Pentru Salvare, Recuperare și Ajutor Umanitar Galați ne-am pus pe treabă!
Ne-am hotărât să achiziționam o ambulanță care să deservească nevoia de transport pentru copiii speciali.

40 RON Raised:
2 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Orice contributie vine in sprijinul medicilor din Romania pentru dezvoltarea lor profesionala permanenta, ajutandu-i sa beneficieze de cele mai noi cursuri pe specializarea fiecarei ramuri medicale.

30 RON Raised:
1 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

În fiecare an pierdem aproximativ 1700 de nou-născuţi. La fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare. Ţara noastră se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalităţii infantile de 8 la 1000 de copii născuţi vii în 2015, cauza principală fiind naşterile premature. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii şi dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante.

Sprijinul tău este foarte important! Împreună reușim să dăm o șansă la viață copiilor născuți prematur!

27,681 RON Raised:
200 Donations:
17 Supporters:
Status Fundraising

Nu doar medicii salvează vieți, ci și oamenii simpli care știu că acorde primul ajutor. Iar cea mai bună instrucție se face pe un manechin special.

Vrem să desfășurăm cursuri de prim ajutor pentru copiii din mediile defavorizate care nu au acces la cunoștințele din domeniul medical. Și ei trebuie să știe să acorde primul ajutor. Nu știi cum viața te aduce în situația unui accident, iar singura persoană de față este cineva care provine dintr-un astfel de mediu. Nu ai vrea să știe să îți acorde primul ajutor?

Pentru a desfășura aceste cursuri avem nevoie de acest manechin, de aceea apelăm la tine: strângem fonduri pentru a-l achiziționa.

Implică-te în această acțiune ca să ne putem baza unii pe alții la nevoie, indiferent de mediul din care provenim!

 

650 RON Raised:
10 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Multe dintre bolile neurologice sunt boli rare. Asa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

15,518 RON Raised:
106 Donations:
7 Supporters:
Status Fundraising

In  mediul rural, sunt multi copii ce au nevoie de o educatie privind igiena orala.

Pentru cei   50 copii din com Drajna Noua  ne propunem:

-distribuirea unui pachet /copil ce contine -pasta si periuta de dinti (10 LEI)

- sa ii informam Cum se realizează igiena orală corectă?

Daca fondurile ne permit la acest pachet vom adauga un sapun , un gel de dus si  un sampon(10 LEI )

Asociatia Copii Drauiti

Banca TRANSILVANIA:

RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON   

RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO  

sau paypal.me/OngCopiiDaruiti

detaliu :pachet igiena

Pentru orice detalii suplimentare sau incheiere CONTRACTE SPONSORIZARE , ne puteti scrie pe adresa [email protected] sau ne puteti contacta 0730445511  

Va multumim pentru ca ne-ati ales si va dorim o zi pe suflet

Ana-fondatoare Asociatiei Copiii Daruiti    

 

 

 

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Oferim consiliere si SECOND OPINION pentru pacienti al caror tratament nu se efectueaza in tara si pentru colaborarea intre centrele onco-hematologice din Bucuresti si spitalele renumite din afara tara.

5,430 RON Raised:
30 Donations:
4 Supporters:
Status Fundraising
Dimensiuni cm: 311x81x108h Bare paralele: 3 metri Reglabila inaltime: 74-101 cm Latime ajustabila: 55-71 cm Platforma L: 3 metri
0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

„Terapie pentru Îngeri”„Terapie pentru Îngeri” este un proiect prin care se vor acorda servicii de kinetoterapie și masaj terapeutic copiilor cu dizabilități din Bucureștiești.

155 RON Raised:
3 Donations:
2 Supporters:
Status Fundraising

Scopul proiectului consta in cresterea calitatii vietii si imbunatatirea starii de sanatate a copiilor cu TSA beneficiari ai ASPA.

1,760 RON Raised:
17 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul iși propune să 100 de ecografii mamare gratuite femeilor cu vârste cuprinse între 20 si 40 de ani, de origine română și maghiară din județul Covasna în vederea evaluării stării de sănătate a sânilor.

2,956 RON Raised:
24 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Ne propunem sa dezvoltam primul program de nutritie compact din Romania, prin care sa schimbam modul in care copiii bolnavi de cancer se hranesc, atat din punct de vedere practic, mesele pe care ei le iau in spital, cat si teoretic, sa oferim suport educational pentru parinti. 

12,886 RON Raised:
95 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

mâncare caldă pe masă. Un acoperiș deasupra capului. Haine curate. Grijă pentru sănătate. Un loc de muncă. Acces la educație pentru copii. Șansa la un viitor mai bun. Toate acestea sunt daruri neprețuite, pe care ne e frică să nu le pierdem din cauza pandemiei.

Pacienții fundației noastre, mii de oameni sărmani și bolnavi, fără loc de muncă și fără asigurări medicale trăiesc cu toate aceste frici cu mult timp înainte ca pandemia să existe în viețile noastre.

Alege și tu ajuți miile de mame sărmane și bolnave să primească medicamentele și tratamentele de care au atâta nevoie pentru a putea fi în continuare alături de copiii lor. 

550 RON Raised:
4 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Carpathian Arch Race ”denumită CAR este o cursă de biciclete care începe din orașul Bratislava - Slovacia, urmând Munții Carpați prin Ucraina, până în România, cu traversarea celor mai mari trecători și cu finish în Cluj - Napoca, România.

Finish-ul este în munții „Apuseni” - Transilvania, care aparține Carpaților Români de Vest. Traseul este de aproximativ 2.500 km, printr-un peisaj extraordinar, verificând câteva puncte uluitoare. Cursa este una fără suport, toți participanții trebuie să urmeze traseul propriu, trecând prin segmentele de verificare impuse, planificând bagajele, timpul de dormit, puterea și determinarea.

 

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar al tau. Împreună cu tine, le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la incluziune, la educație și la copilărie.

57,385 RON Raised:
391 Donations:
42 Supporters:
Status Fundraising

Asigurarea continuitatii activitatilor desfasurate in cadrul proiectului „O altfel de Psihiatrie” pentru pacientii Spitalului de Psihiatrie „Eftimie Diamandescu”.

450 RON Raised:
4 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising
Oferirea serviciilor stomatologice celor proveniti din familii defavorizate, grupuri vulnerabile si celor cu un buget familial redus.
0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

După o perioadă bună în care terapia din Centrele de recuperare FARA s-a desfășurat online, luna februarie aduce cu ea reîntoarcerea la sediu, lucrul direct cu copiii și reluarea terapiilor. O necesitate mare de recuperare în mod direct, în aceasta perioadă, o au copii pe partea de Kinetoterapie. Copii care nu merg, nu pot sta in șezut, nu-si pot coordona mișcările sau au o postura deficitara. Toți acești prichindei necesită recuperare prin Kinetoterapie!

 

708 RON Raised:
5 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul ÎNVĂȚĂM ÎMPREUNĂ  și-a propus să sprijine Grupurile de socializare și creație ale copiilor cu autism din Centrul Învingem Autismul și Grupurile de pregătire pentru grădiniță. 

3,263 RON Raised:
27 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Provocare pentru toti cei care citesc aceste randuri sa doneze cate 5lei pentru al ajuta pe Denis.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

În România, 3 mame își îngroapă bebelușul în fiecare zi. Principalii factori care contribuie la această statistică sumbră sunt sărăcia și lipsa accesului la educație. Adesea, mamele nu merg la niciun control în timpul sarcinii pentru a evita decesul datorat afecțiunilor perinatale, își țin bebelușii acasă cu febră săptămâni întregi și ajung cu ei la spital când este prea târziu.

Caravana BebeBunVenit acționează concret pentru reducerea mortalității infantile din România prin proiecții educative pentru mame și prin oferirea de kituri cu haine de iarnă și produse de igienă pentru mamele și bebelușii din zonele defavorizate. Proiecțiile educative sunt gândite pentru a oferi informații esențiale, informații practice de care mamele trebuie să țină cont în îngrijirea bebelușului pentru a evita decesul.

3,937 RON Raised:
32 Donations:
10 Supporters:
Status Fundraising

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

442,538 RON Raised:
3,647 Donations:
440 Supporters:
Status Fundraising
DONEAZA PENTRU DOTAREA SĂLII DE KINETOTERAPIE PEDIATRICĂ
5,704 RON Raised:
46 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

Anual, aproape 600 de copii sunt diagnosticați cu tuberculoză (TBC) în România, majoritatea provenind din familii cu statut socio-economic scăzut.

Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții și să creștem șansele de reintegrare în comunitate pentru acești copii prin organizarea, după vindecare, a unei tabere de recuperare în care copiii să poată explora adaptarea la mișcare și, în același timp, să se pregătească pentru școală, prin organziarea unei campanii de reducere a stigmei și discriminării în școlile din care provin, prin ședințe de consiliere individuală (sau de familie) și ședințe de meditații pentru materiile la care copiii au rămas în urmă.

2,240 RON Raised:
15 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Hospice-ul va fi construit în municipiul Bacău şi va deservi regiunea de nord-est a României, cea mai săracă regiune din ţară. În unitatea cu paturi vom putea oferi îngrijiri paliative unui număr de până la 428 de beneficiari în fiecare lună.

4,575 RON Raised:
40 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Luptăm pentru ca durerea să nu-i mai țină prizonieri pe cei care suferă de boli incurabile, să nu-i mai îndepărteze de prieteni și familie, să nu-i mai priveze de bucuriile mici și mari ale vieții.

Alătură-te nouă pentru a le aduce alinare, pentru că visele și speranțele nu se pot clădi pe durere. Împreună, strângem 140 000 de lei pentru medicamentele care le oferă pacienților cu boli incurabile clipe senine, fără durere.

17,760 RON Raised:
160 Donations:
22 Supporters:
Status Fundraising

Pentru că ne pasă de copii și după plecarea acestora din tabără, am creat FONDUL DE URGENTA.

58,533 RON Raised:
470 Donations:
51 Supporters:
Status Fundraising

Ce înseamnă centrul Dog Assist?

Locație de terapie pentru copii și adulți (peste 40 la număr) Spațiu educativ pentru comunitate Centru de informare și formare de noi specialiști Casă pentru coterapeuții și prietenii noștri necuvântători (în prezent, peste 20 de animăluțe) Grădină urbană Locație de școală de vară și ateliere în pedagogia humane education Spațiu sigur, primitor, de reconectare cu natura și toate ființele vii

În luna noiembrie ne vom reloca într-un spatiu de aproximativ 250 mp, acesta însemnând 1 cameră de kinetoterapie și integrare senzorială, 5 camere de terapie, 2 camere pentru cursuri și alte programe de pregătire, 1 birou administrativ. Curtea de 1000 mp va găzdui grădina urbană și animăluțele rezidente, respectiv iurta noastră (de 50 mp), un spațiu educativ pentru proiectele noastre comunitare.

Avem nevoie de tine pentru a pregăti și amenaja spațiu într-un primitor și potrivit pentru toți cei care ne trec pragul!

521 RON Raised:
13 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

“Terapie pentru trup (pentru peste 170 bebeluși) și suflet (pentru peste 250 părinți)” (în 6 luni de implementare) însemnă niște mâini întinse, de ajutor, pentru bebelușii îndelung spitalizați și familiile lor, prin terapie de stimulare precoce neuro-motorie pentru prematuri și bebelușii îndelung spitalizați și suport moral și psihologic pentru părinți.

Proiectul a început în 2017 (în 3 maternităţi), este în desfăşurare în 4 maternităţi în 2018, şi dorim continuarea lui în 2019.

105 RON Raised:
2 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Alearga virtual si cumpara acces la viata pentru copiii cu mastocitoza!

#PURPLERUN

  Mastocitoza este o boală hematologică, oncologică foarte rară, caracterizate prin proliferarea mastocitelor purtatoare ale mutatiei C KIT D 816 V  în măduva osoasă, piele, oase, tractul gastrointestinal, ficat şi splina. Este o boala foarte rara,cu o incidență de 3 la 1.250.000 de oameni, in Romania numarandu-se 184 de pacienti.  Asociatia Suport Mastociotza Romania este cea care are grija de acesti bolnavi, ignorati complet de stat, fara tratament  si analize decontate. Pentru a primi tratamentul donat este nevoie de analize obligatorii, foarte scumpe pentru copiii si adultii cu mastocitoza. Copiii  cu mastocitoza, aproximativ 100, au nevoie de minim 700 de lei pentru a efectua macar anual analize specifice obligatorii. Avem nevoie de 150.000 de lei pentru toti. Ajutati-ne sa ii ajutam! Toti copiii au nevoie de acces la analize, pentru copiii cu mastocitoza aceasta inseamna VIATA, daruiti-le Viata!  

Puteti sa ajutati  cumparand metri sau kilometri din maratonul nostru virtual.

Puteti cumpara de la 100 de m la 5 km , este doar 100 lei km de acces la viata pentru copiii cu mastocitoza!

   

12,110 RON Raised:
46 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Obiectivul Centrului Sf. Tereza în prezent este de a dota a treia sală de kinetoterapie cu aparate și accesorii de recuperare.

            Printre materialele necesare se numără:

2 benzi de alergare 2 scări cu plan înclinat pentru recuperarea medicală 1 bicicletă eliptică verticală 1 spalier 2 planuri de reeducare a mersului Set de accesorii pentru cușca rocher 3 mese electrice Scaun/taburet cu roți Placă de echilibru Oglindă mare Minge pemtru echilibru cu corzi Discuri tactile Stepper
75 RON Raised:
1 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Proiectul “Grijă pentru copiii în suferință” își propune strângera de fonduri pentru crearea de condiții igienice și de confort pentru copiii care sunt nevoiți să stea departe de casă și de familie pentru a fi tratați.

The project “Caring for the children in need” aims to raise funds to create hygienic conditions and comfort for children who have to stay away from home and family to be cured.

10,186 RON Raised:
110 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Prin proiect, împreuna cu Filiala Blaj ne propunem continuarea formării copiilor și tinerilor cu dizabilități multiple cu ajutorul unor piloni importanți și specifici: terapie emotională, de artă, kinetoterapie, socializare. 

2,315 RON Raised:
27 Donations:
5 Supporters:
Status Fundraising

Acest proiect isi propune sa asigure pentru 6 luni tratamentul tuturor bolnavilor de mastocitoza, intrucat sunt cativa pacienti, printre care si copii in stare grava, iar statul roman refuza sa ne deconteze acest medicament care ne tine in viata.

82,603 RON Raised:
667 Donations:
46 Supporters:
Status Fundraising

Oameni buni, va rugam dim suflet sa fiti alaturi de Denis si sa il ajutati fiecare cum poate cu 1 leu 2 sau 5 si sa strangem 6000 de lei lunar pentru a reusii ca Denis sa mearga luna de luna la spital pentru recuperare si sa poata face aceste recuperari luna de luna pentru a reusii sa scape de Spasticitate.

Va rugam din suflet sa nu fiti imdiferenti si mana de la mana sa donam si sa il ajutam pe Denis luna de luna sa faca Recuperarile de care are atata nevoie.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

România are în continuare cea mai mare rată a mortalităţii infantile din Uniunea Europeană, cu 6 decese la 1.000 de naşteri vii, aproape dublu faţă de o rată a mortalităţii infantile de 3.4 decese la 1.000 de naşteri vii în Uniunea Europeană. Copiii născuți prematur vor primi o șansă la viață prin dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți cu echipamente medicale performante.

18,615 RON Raised:
169 Donations:
33 Supporters:
Status Fundraising

Asociatia Centrul de Initiativa Comunitara Galati in parteneriat cu GABRIEL DRAGHICI cu sprijinul  Centrului de recuperare Delfinul, IML Motoare, PresaGalati.ro si TUTU IONATAN, demareaza in perioada 01.07.2016- 30.09.2016 Campania “Prematurii au o sansa”. Proiectul are ca beneficiar Spitalul de Obstretica-Ginecologie “Buna Vestire” din Galati (cunoscut drept Maternitatea Galati), si anume Sectia de Neonatologie, unde sunt ingrijiti copii nascuti prematur.

4,282 RON Raised:
26 Donations:
1 Supporters:
Status Fundraising

Centrul de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie a fost înființat în anul 2006 și este primul ,,hospice” pentru pacienții în stadiu terminal din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor. Centrul furnizeaza servicii spitalicesti de îngrijiri paliative pentru pacientii adulți cu afectiuni oncologice, aflați în stadii avansate ale bolii.

2,865 RON Raised:
13 Donations:
3 Supporters:
Status Fundraising

APARATURA MEDICALA PENTRU COPII CU PARALIZIE CEREBRALA

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Fundraising

Terapia specializata poate face diferenta intre un copil cu dizabilitati, viitor adult, dependent toata viața de apartinatori si un copil special, independent si integrat în comunitate.

De-a lungul celor 25 de ani de existenta, impactul major si la timp asupra destinului copiilor ce ne-au trecut pragul, ne obliga si ne inspira zi de zi sa continuam si sa nu renuntam in fata provocarilor. 

Sustinerea fiecaruia dintre voi este esentiala si cu sens; investind in programul Gradinitei Malteze, investiti in viitorul acestor copii iar acest act de bunatate este benefic pentru intreaga societate, in ansamblul ei.

4,228 RON Raised:
43 Donations:
3 Supporters:
Status Financed

Pass the Voice este un concept Autism Voice dedicat părinților, cu scopul de a transfera familiilor toate resursele necesare recuperării copiilor cu autism.

3,655 RON Raised:
35 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Madalin si este un baietel de numai 2 ani si 8 luni a carui mare dorinta de a fi fratior s-a indeplinit acum doua saptamani.

4,318 RON Raised:
47 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

 Fundația Telekom Romania își propune să contribuie prin fondurile donate la costurile intervenției de transplant de care are nevoie Elena Bunea, în vârstă de 3 ani, singurul pacient din România în viață diagnosticat cu Sindromul Berdon. Elena are nevoie de 400,000 £ pentru operația de transplat de intestin pe care o poate face la Birmingham.

875 RON Raised:
6 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Noi ne propunem să îl ajutăm pe Șerban să își reconstruiască urechiușa.

15,200 RON Raised:
85 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

102,254 RON Raised:
1,266 Donations:
155 Supporters:
Status Inchis

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

70,389 RON Raised:
504 Donations:
41 Supporters:
Status Inchis

Paul Catana este un tanar de 24 ani, diagnosticat acum patru ani cu osteosarcoma (cancer osos) la mana dreapta. Din 2009 pana in prezent, Paul a trecut prin 8 operatii si 34 sedinte cu citostatice. 

9,505 RON Raised:
121 Donations:
3 Supporters:
Status Financed

Eu sunt Darius si am 8 ani. Sufar de leucemie limfoblastica. Am facut transplant de maduva si acum sunt la o clinica din Italia. 

11,164 RON Raised:
58 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Sustine activitatea Asociatiei Sprijin pentru  Diabet, daruind copiilor cu  diabet (tip 1)  ziua ta.

2,545 RON Raised:
30 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Un proiect in beneficiul Asociatiei Inima Copiilor, prin care ne pro­pu­nem sa strangem cei 29.000 de Euro necesari cumpararii unui RetCam pentru Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti.

44,155 RON Raised:
314 Donations:
8 Supporters:
Status Financed

Gabi este un băiețel de 15 ani, pacient HOSPICE Casa Speranței. El s-a născut în 2003 într-o familie care aștepta cu nerabdare venirea pe lume a celor doi gemeni, singurii copii ai familiei. Din pacate, în urma unor complicații la naștere, Gabi a fost diagnosticat cu paralizie cerebrala, fiindu-i afectate iremediabil mobilitatea și gândirea. 

5,131 RON Raised:
55 Donations:
2 Supporters:
Status Inchis

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

1,993 RON Raised:
22 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Cu ajutorul tău, ne propunem să strângem suma necesară cumpărării unui autoturism cu care echipele medicale să poată ajunge la pacienţii care au nevoie de HOSPICE.

24,052 RON Raised:
186 Donations:
19 Supporters:
Status Inchis

Ia în mână un pahar cu apă. E simplu, nu? Nu ți-ai putea imagina cum să ridici un pahar cu apă poate să dureze peste 10 minute iar când ajunge la gură, paharul e aproape gol.
Pentru ca un copil cu parapareza spastica să ridice un pahar cu apă poate să fie nevoie de luni întregi de exercițiu și fiecare încleștare a degetelor să însemne durere. Ședințe epuizante de kinetoterapie și cheltuieli uriașe care secătuiesc bugetul familiei. Pentru ei si pentru alti copii cu probleme neuromotorii construim un bazin de hidrokinetoterapie.

----

Try to grab a glass of water. Easy, isn’t it? What if lifting a glass of water would take you above ten minutes and by the time it reaches your mouth, the glass is almost empty... Could you ever imagine this?

For a kid diagnosed with hereditary spastic paraparesis, grabbing a glass of water could take months of exercise, whilst every finger clenching is pure pain. Long, tiresome physiotherapy sessions are a huge burden for the family budget. For them and for many other kids with neuro-motor development diagnosis, we are building a hydrokinetic therapy pool.

 

30,748 RON Raised:
198 Donations:
16 Supporters:
Status Financed

Eu sunt Briana si am 5 ani, 13 kg si imi place culoarea roz.

4,161 RON Raised:
46 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Împreună putem să oferim siguranţa unei vieţi intrauterine şi un start fizic şi psihic mai sănătos  în viaţă copiilor buzoieni, printr-o instruire, informare şi educare adecvată a părinţilor lor. Moaşa (midwife=femeia de lângă femeie) în mijlocul comunităţii buzoiene va învăţa femeile şi partenerii lor să perceapă sarcina şi naşterea ca pe nişte evenimente naturale de viaţă şi le va instrui astfel încât să le parcurgă firesc, fără frica durerilor de naştere şi teama de ineditul poziţiei de proaspeţi părinţi.

1,113 RON Raised:
11 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Adina va duce povestea #Colectiv mai departe

5,860 RON Raised:
74 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

...

2,698 RON Raised:
31 Donations:
2 Supporters:
Status Inchis

...

2,090 RON Raised:
17 Donations:
2 Supporters:
Status Inchis

Liviu este un absolvent de liceu admis la mai multe facultăți din țară și din străinătate, ale cărui visuri au fost spulberate de un diagnostic cumplit: LEUCEMIE ACUTĂ MONOBLASTICĂ, GRUPĂ DE RISC ÎNALT.

Singura posibilitate de a primi un tratament eficient vine, la recomandarea medicilor lui, de la o clinică din Italia. Costurile se ridică  la 300 000 euro, iar cum familia nu dispune de aceasta sumă, ne cere cu disperare ajutorul!

200 RON Raised:
2 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Ne propunem sa oferim sansa de a evalua gratuit 20 de copii ce prezinta semne specifce autismului.

120 RON Raised:
4 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

De peste 10 ani HOSPICE Casa Sperantei demarează un proiect in care copiii pacientilor adulti tratati la HOSPICE , frații si surorile copiiilor pacienti si copiii pacientilor care din păcate nu mai sunt printre noi au parte de o tabăra de o săptămana de vacanța /tabăra avand tematici diferite la Plaiul Foii. 

2,093 RON Raised:
26 Donations:
2 Supporters:
Status Financed

Secția de Cardiologie de la Spitalul Sfânta Maria din Iași are nevoie de holtere!

Sunt 850 de pacienți în fiecare an care trebuie monitorizați cu holter, iar secția nu are NICIUNUL. Nu de azi, de trei ani! 

Cumpărăm doua holtere EKG cu 12 canale și două holtere de tensiune plus manșetele pentru copii. Ne ajuți?

20,072 RON Raised:
162 Donations:
4 Supporters:
Status Inchis

„Numele meu este Mălin și vreau să vă spun o poveste. Cândva.... când aveam doar 2 anişori, peste 2.000 de persoane m-au ajutat ca astăzi eu să vă pot povesti cât de minunat este să ajungi să poţi întoarce binele celui de lângă tine care are într-adevăr nevoie de tine.

4,000 RON Raised:
20 Donations:
2 Supporters:
Status Inchis

Mariana din Constanța, Valentina din București, Jeni din Craiova, sunt doar câteva nume de tineri supraviețuitori de cancer din România. Experiențele și trăirile le aparțin, sunt diferite, însă victoria împotriva bolii este aceași. Aceași victorie care inspiră acum pe cei care se află sub tratament în secțiile de oncopediatrie din țară, copii și tineri deopotrivă.

250 RON Raised:
4 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Ichim Vasile-Sergiu în vârstă de 32 de ani și soția Ichim Ioana-Diana de 30 de ani din Rădăuți au un copilaş de 3 ani şi de curând au aflat că tatăl, Sergiu, suferă de cancer de stomac în stare avansată.

2,485 RON Raised:
17 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

200 de copii sunt operați în fiecare an în Secția de Cardiochirurgie de la Marie Curie. E nouă și are de toate, dar îi ipsește un ecograf cu care medicii să poată "vedea" copiii înainte de operație și după, sau chiar în timpul operației. Am găsit un ecograf Philips CX50 și are un preț bun. Ne ajuți să-l cumpărpăm?

83,752 RON Raised:
327 Donations:
12 Supporters:
Status Inchis

În urma unui accident de maşină, a unei sarituri in apa, a unei intamplari uneori stupide viata ti se schimba radical..Azi esti tanar, puternic, plin de viata si vise..intr-o secunda nu te mai poti misca, ajuta, ingriji...Totul se schimba radical si crunt..Un scaun cu rotile iti ia locul picioarelor, familia iti ia locul mainior..Nu-ti mai apartii.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

La finalizarea proiectului Da, si eu pot, Asociatia Sprijin pentru Diabet va folosi fondurile pentru a asigura sisteme de monitorizare si consumabile pentru 13 copii din familii defavorizate care nu-si permit investitia a 2,500 lei/sistem.

2,940 RON Raised:
45 Donations:
6 Supporters:
Status Financed

Avem nevoie de susţinerea voastră, pentru a strânge un buget de 6000 euro pentru remobilarea a trei centre rezidenţiale, ceea ce de mai bine de 20 de ani, inseamna ACASA, pentru tinerii nostri. Cu acesti bani vom inlocui  mobilierul vechi  si deteriorat de mai bine 22 de ani cu paturi, dulapuri, scaunele şi minibirouri precum şi accesoriile necesare noi.

1,820 RON Raised:
23 Donations:
9 Supporters:
Status Inchis

Terapia asistată de animale este una dintre cele mai eficiente modalități pentru copiii afectați de dizabilități neuro-motorii. Aceștia nu doar fac progrese de recuperare mult mai repede, ci își doresc foarte mult să îndeplinească sarcinile care duc spre recuperare.

2,630 RON Raised:
29 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic!

27,009 RON Raised:
197 Donations:
19 Supporters:
Status Inchis

Dragoș Condescu este un copil extraordinar, aflat într-o luptă împotriva celei mai grele boli – cancerul. Deși are numai 6 ani, peste jumătate din scurta lui viață, Dragoș s-a confruntat numai cu traiul în spital.

 

16,470 RON Raised:
106 Donations:
2 Supporters:
Status Financed

170 copii sunt integrați în programe de terapie, în cele 2 centre ATCA. 15 dintre aceștia sunt copii orfani sau proveniți din familii nevoiașe. 

30,940 RON Raised:
342 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Octavian, un băiețel de numai 2 ani, a fost diagnosticat cu cancer rabdomiosarcom de tip alveolar.

Pentru a fi salvat, Octavian trebuie să ajungă la Clinica Emsey Hospital din Istanbul, dar costurile ajung la 60.000 de euro, ceea ce depășește cu mult posibilitățile financiare ale familiei, Doinița și Cristi Bornaz, care au disponibili din economiile personale numai 4.000 de euro.

În acest moment timpul se scurge în defavoarea lui, dar din fericire, există o șansă ca micuțul să fie operat.

18,198 RON Raised:
141 Donations:
19 Supporters:
Status Inchis

Asociația noastră sprijină copiii cu boli cronice și familiile lor prin organizarea de tabere experiențiale terapeutice gratuite, unde ei învață că pot avea o viață completă în pofida bolii cu care trăiesc.

______________________

Szervezetünk a krónikus beteg gyerekeket és családjaikat támogatja olyan ingyenes élményterápiás táborokon keresztül, ahol megtapasztalhatják, hogy ők is élhetnek teljes életet a betegségük ellenére.

260,443 RON Raised:
1,240 Donations:
61 Supporters:
Status Financed

1 din 59 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar al tau. Împreună cu tine, le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la incluziune, la educație și la copilărie.

70,040 RON Raised:
567 Donations:
21 Supporters:
Status Financed

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

50,401 RON Raised:
546 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

NOUTATI

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de Darius, ajutandu-l sa treaca cu bine peste acest greu obstacol din viata sa.

Este sanatos si isi traieste acum din plin copilaria, umpland sufletele parintilor si tuturor celor care il cunosc cu imensa bucurie si recunostinta.

Fiecare dintre voi, care ati donat pentru el sunteti o parte din aceasta MAGIE!

-------------------------------------------------------------------------

 

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

10,230 RON Raised:
77 Donations:
10 Supporters:
Status Financed

De completat.Onko Olimpiada este cea mai importanta competitie sportiva din Europa dedicată copiilor cu afecțiuni oncologice.

2,850 RON Raised:
26 Donations:
1 Supporters:
Status Financed
 

DHL as one împotriva cancerului

742 RON Raised:
11 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

RECUPERARE, ACCEPTARE ŞI DRAGOSTE NECONDIŢIONATĂ!

3,235 RON Raised:
42 Donations:
5 Supporters:
Status Financed

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic!

7,103 RON Raised:
71 Donations:
14 Supporters:
Status Inchis
130 RON Raised:
3 Donations:
2 Supporters:
Status Financed

Ea este Lele Alexia Maria si are 7 anisori. Alexia s-a nascut prematur la 34 de saptamani si are probleme medicale printre care Sindromul Wolf Hirschhorn si agnezia corpului calos.

 

727 RON Raised:
14 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Policlinica Socială Regina Maria nr. 1 a fost înfiinţată în 2011 şi oferă servicii medicale gratuite persoanelor care nu au venituri, nu au adăpost şi nu beneficiază de serviciile sistemului naţional de asigurări de sănătate.

4,525 RON Raised:
58 Donations:
9 Supporters:
Status Financed

Ajuta-i pe Serban, Tudor, Eva si pe multi altii sa se bucure de activitati distractive si educative in afara Centrului Covorasul Fermecat. 

3,760 RON Raised:
31 Donations:
7 Supporters:
Status Inchis

După patru ani de diagnostice gresite, tratamente medicamentoase care i-au făcut din ce în ce mai rau și este în incapacitatea de a se mișca fără să îsi rupă vreun os, Irina a primit un diagnostic și un plan de recuperare.

Irina Galușcă suferă de o boală rară, Boala Cushing, o boală care afectează un om la 1 milion.

Strângem bani ca să îi acoperim cheltuielile pentru operația din luna noiembrie 2020 dar și pentru refacerea ei fizică și psihică ulterioară.

7,154 RON Raised:
50 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Un centru de recuperare a copiilor abandonați în spital, a celor care provin din familii cu probleme sociale, care au suferit intervenții chirurgicale complexe sau care au nevoie de un mediu atent controlat pentru o perioadă de timp, după externare. Casa BLONDIE e un centru de tranzit, un spațiu temporar în care acești copii se întremează, își recapată forțele înainte de a merge spre “casă”.

18,534 RON Raised:
170 Donations:
33 Supporters:
Status Inchis

Proiectul își propune abordarea a 2 nevoi esențiale pentru rapidă recuperare post-mastectomie: procurarea unui set personalizat format din proteze de sân cu sutien special; invățarea tehnicilor de gimnastică și masaj, pentru prevenirea, amanarea sau combaterea limfedemului 

35 RON Raised:
1 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

HOSPICE Casa Sperantei isi propune amenajarea unui spațiu dedicat coafurii, masajului si ingrijirii mainilor pacienților: colțul ‘ Beauty and care’ din cadrul Centrului de zi - Brasov. Inițiativa este menită să contribuie la creșterea încrederii în sine, la eliminarea discriminarii de care suferă persoanele diagnosticate cu cancer și la îmbunătățirea imaginii corporale a pacientilor.

465 RON Raised:
7 Donations:
2 Supporters:
Status Inchis

Achiziţionarea a 3 kit-uri cu instrumente de gestionare și monitorizare a dietei ketogenice medicale.

3,750 RON Raised:
22 Donations:
2 Supporters:
Status Financed

ÎMPREUNĂ în SĂNĂTATE pentru COPIII din CĂSUŢA CID

1,130 RON Raised:
27 Donations:
2 Supporters:
Status Financed

Andreas-Rares a fost diagnisticat la varsta de un an cu un sindrom extreme de rar numit Allan-Herndon-Dudley.

2,435 RON Raised:
22 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

20,565 RON Raised:
188 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Proiectul “Luptă pentru viață!” își propune să strângă 100.000 de Euro pentru dotarea Secției de Neonatologie a Spitalului Județean Teleorman, care ocupă locul I într-un top negru al mortalității infantile din România, din cauza lipsei de aparatură medicală și ustensile.

300 RON Raised:
2 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Andrei are 38 de ani si din pacate a avut un accident rutier in anul 2014, in urma caruia a suferit un politraumatism grav la piciorul drept, cu o serie de complicatii medicale.

20,237 RON Raised:
279 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Cu totii ne dorim sa o vedem iar mergand, razand! Dar are nevoie urgenta de un transplant renal si de continuare a terapiilor de recuperare neuro-motorie.

34,456 RON Raised:
189 Donations:
27 Supporters:
Status Financed

"Tot ce imi doresc este sa raman acelasi om cu zambetul pe buze mereu, sa pot continua sa fac sport si sa ma pot bucura de viata normala in continuare."

100 RON Raised:
1 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Ne apropiem de un Crăciun care pare atipic. Multe dintre bucuriile pe care le-am avut în toți anii trecuți par să fie suspendate. Cu toate acestea, rămâne bucuria supremă: Hristos se naște! Poate că nu vom reuși să colindăm anul acesta, dar putem vesti Nașterea Lui oferindu-le tuturor dragostea noastră și fiicele ei: empatia, dăruirea, suportul fizic și emotional.

4,200 RON Raised:
24 Donations:
6 Supporters:
Status Financed

Centrul ALIVE este locul pentru terapie oferită copiilor cu boli severe (județul Prahova).

130 RON Raised:
2 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

25,375 RON Raised:
317 Donations:
29 Supporters:
Status Inchis

Recuperarea si integrarea copiilor cu paralizie cerebrala infantila si alte afectiuni neurologice.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

12 ani, boala Hodgkin

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Părintii micutei Evelynn, un copil cu un zambet contagios de-a dreptul, au descoperit de curand ca fetita lor are o malformatie congenitala la inima care se numeste Persistenta Canal Arterial.

4,546 RON Raised:
38 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

20,152 RON Raised:
86 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Viața noastră stă în mâinile lor. Medicii de la spitalul Colentina au nevoie de mănuși, halate și măști de protecție. Donează cât te lasă inima*, ajută-i să lupte cu acest virus care nu iartă pe nimeni.

E nevoie de 1000 de halate chirurgicale ranforsate, 1000 mănuși chirurgicale 1000, 10 cutii de, mănuși examinare 10 cutii, măști ffp2 sau ffp3

7,915 RON Raised:
64 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

10,470 RON Raised:
85 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Nici o mamă nu ar trebui să moară dând viaţă!

 

12,461 RON Raised:
107 Donations:
6 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

10,710 RON Raised:
79 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Proiectul «Împreună pentru Ionel» își propune să strângă fonduri pentru tratamentul și investigațiile post-operatorii pentru Ionel, un tata de 41 de ani...

723 RON Raised:
17 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

35,826 RON Raised:
121 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

29,578 RON Raised:
215 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

”Sănătate pentru comunitate în Stoenești” este proiectul Grupului de Inițiativă cu același nume care s-a organizat în jurul unui medic și a prietenilor săi care au înțeles implicațiile pe care bolile cardiovasculare si diabetul le au nu numai asupra pacienților, dar și asupra familiilor lor și comunității căreia îi aparțin.

Proiectul își propune să ajute comunitatea să conștientizeze aceste aspecte și să găsească în interior resurse pentru a le diminua impactul negativ și a crește coerența comunității locale în general.

1,650 RON Raised:
5 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

14,943 RON Raised:
92 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 700.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

11,525 RON Raised:
90 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Am creat un cabinet stomatologic mobil (un van echipament cu echipamente stomatologice specifice unui cabinet stomatologic) pentru a asigura tratament gratuit împreună cu o echipă de medici dentiști voluntari, copiilor din comunități sărace și copiilor cazuri medicale. 

 

47,974 RON Raised:
458 Donations:
40 Supporters:
Status Financed

Copiii cu dizabilități au mai mari șanse să își atingă potențialul maxim dacă sunt stimulați corespunzător. Fiecare achiziție a unui copil cu dizabilități reprezintă un real succes și demonstrează că în ciuda dizabilității, există multiple abilități, iar fiecare deprindere nou dobândită este un pas sigur spre o viață mai bună.

Le suntem alături pentru a le dezvolta noi și noi abilități și pentru a îi ajuta sa devină membri deplini în societatea noastră!

5,300 RON Raised:
38 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 700.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Financed

Proiectul „Copil ca tine sunt și eu” este o campanie care are ca scop creșterea gradului de conștientizare a opiniei publice cu privire la respectul și atenția acordată vieții copiilor cu nevoi speciale, precum și asupra necesității de integrare socială a acestora.

145 RON Raised:
3 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 700.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

29,714 RON Raised:
172 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 700.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

9,895 RON Raised:
34 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 700.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

53,385 RON Raised:
382 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Inspirata de Aura Ion, eroina voluntar care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni impreuna cu pilotul Adrian Iovan, Laura Cristina Cratau, va organiza voluntar mai multe campanii de fundraising (printre care si un concert caritabil pe 26 Martie), pentru a ajuta 5 tineri care se lupta cu boli grave, pentru viata. 

150 RON Raised:
1 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 800.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

3,670 RON Raised:
27 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Sute de cadre medicale din spitale sunt infectate, în timp ce unele spitale au secții în carantină sau medici în auto-izolare. România riscă să rămană fără medici chiar înainte de vârful epidemiei. În aceste condiții, protejarea personalului medical și a pacienților devin probleme de securitate natională și orice întârziere poate costa vieți omenești. 

1,131 RON Raised:
14 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Clinic Județean de Urgență ARAD. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

4,106 RON Raised:
61 Donations:
11 Supporters:
Status Inchis

Din pacate nu toate basmele care incep cu “a fost odata ca niciodata” au acelasi final fericit. Este si cazul micutei Eveline Maria Enache, acum in varsta de an si 8 luni dar care din pacate nu mai poate face nici macar gesturi specifice unui bebelus de cateva luni. De ce? Din pacate nici macar unii dintre cei mai titrati experti in domeniul neurologiei nu pot da un raspuns la aceasta intrebare.

965 RON Raised:
10 Donations:
6 Supporters:
Status Inchis

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgoviște. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

875 RON Raised:
9 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Ajuta-ne sa strangem 10.000 ron pentru a dota si mobila aceasta bucataria, astfel incat sa putem gati o masa calda pentru copii si tinerii cu dizabilitati severe ce vin zilnic la noi in centru.

580 RON Raised:
5 Donations:
2 Supporters:
Status Inchis

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Municipal „Dr.Alexandru Simionescu” Hunedoara. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

1,335 RON Raised:
14 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Alex are 12 ani şi aproape toată viaţa a stat prin spitale. S-a născut în Vaslui, dar o mare parte din timp şi-a petrecut-o prin spitale, în Iaşi. Băiatul s-a născut cu o problemă pe partea dreaptă a corpului, membrele sale, în loc să aibă două oase, au numai câte unul, şi acela nu ţine pasul cu creşterea celorlalte.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Inchis

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

10,335 RON Raised:
100 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

> Suntem Cristina și Octavian Olteanu și vă suntem extrem de recunoscători pentru ca investiti din timpul dumneavoastră pentru a afla povestea băiatului nostru Răzvan.

> We are Cristina and Octavian Olteanu we are thankfully because you invest your time to find our boy's story Razvan

4,305 RON Raised:
25 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 800.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

10,391 RON Raised:
132 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 800.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

16,648 RON Raised:
102 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Copiii care se nasc în 2020 și mamele diagnosticate cu Covid-19 trebuie să găsească maternitățile pregătite pentru ei.
Ajută-ne să cumpărăm un ventilator neonatal performant la Oradea și două incubatoare pentru spitalele Bucur și Universitar.

Prima lor zi nu așteaptă!

16,937 RON Raised:
128 Donations:
15 Supporters:
Status Inchis

M-am născut într-o superbă zi de sfârşit de vară pe data de 20 august, în anul eclipsei totale de Soare, în anul 1999 şi am primit două prenume frumoase: Alexandru– Dumitru.

Pe atunci nimeni nu a bănuit nimic. Eram un bebeluş normal. Mâncam, plângeam, râdeam…iar zilele au trecut urmându-şi drumul lor, normal şi firesc.

 

190 RON Raised:
5 Donations:
3 Supporters:
Status Financed

Vom merge alături de voluntari liceeni în comunități rurale, în unitățile de învățământ să vorbim despre sănătate, educație și despre importanța stabilirii obiectivelor în viață.

Începem cu câteva comunități rurale din Prahova și ne vom adresa copiilor din școala primară și gimnazială.

2,238 RON Raised:
24 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 2.900.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

82,428 RON Raised:
394 Donations:
21 Supporters:
Status Financed

De cand COVID 19 a trecut granitele Romaniei, mai mult de 500 de cadre medicale au fost infectate, în timp ce altele au intrat în auto-izolare. La nivel national, întregul sistem medical este testat la limită. Capacitatea de a proteja personalul medical și de a-i pune la îndemână echipamentele și materialele necesare actului medical nu a fost niciodată mai importantă. In acelasi timp, o modalitate importanta de a lua din presiunea de pe sistemul medical este crearea de centre suport in care sa poata fi tratati pacientii cu simptome usoare, permitand astfel spitalelor sa se ocupe eficient de bolnavii in situatii critice.

20,865 RON Raised:
193 Donations:
13 Supporters:
Status Inchis

In perioada iunie 2019 - mai 2020, un grup de initiativa format din tineri din Iasi va organiza campania KIND: o serie de evenimente, intalniri in cadrul companiilor si alte initiative in comunitatea lor pentru a strange fonduri, online si offline.

Fondurile stanse vor fi folosite pentru a ajuta 3 copii:

- Cristina, 7 ani, din Botosani, diagnosticata cu hepatoblastom (cancer hepatic)
- Vlad, 6 ani, din Botosani, diagnosticat cu leucemie 
- Bianca, 15 ani, din Focsani, diagnosticata cu leucemie

14,404 RON Raised:
97 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Prin proiectul "Ne dotam pentru RECUPERARE", intentionam sa achizitionam noi materiale educaționale special concepute pentru lucrul cu micutii cu autism din APCA Galati

3,154 RON Raised:
24 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Vrem să dotăm minimum 30 de ambulanțe din București și Ilfov cu sisteme pentru decontaminare, eficiente împotriva COVID-19. Vrem să reducem riscul de contaminare pentru persoanele vulnerabile, aflate în stare critică, care sunt nevoite să fie transportate de ambulanțe. Vrem să protejăm personalul medical, care se află în prima linie a luptei împotriva COVID-19.

 

UPDATE = Campania noastră se apropie de final. Am reușit să strângem aproximativ 22.000 de lei. După mai multe căutări am găsit un furnizor și este unul local, BIOCOM o companie din Iași înființată în 1991. 

Am comandat toate cele 30 de lămpi UV-C pe care le vom dona ambulanțelor din București și Ilfov. Mulțumim foarte mult celor 175 de donatori și celor 9 galantomi care s-au alăturat campaniei noastre. 

Împreună suntem fapte!

21,283 RON Raised:
175 Donations:
8 Supporters:
Status Inchis

Anamaria vine în fiecare săptămână la ședințele de terapie în apă ale Asociației Școala mamei Junior și mereu am văzut bucuria pe fața ei, deoarece în apă se poate mișca fără nicio problemă, dar de câteva săptămâni, starea ei s-a înrăutățit și nici măcar apa nu o mai bucură, obosind repede. Ne-am hotărât că nu vrem să mai avem un copil care vine la terapie în scaunul cu rotile, ci vrem să facem apel la toată lumea pentru a o ajuta pe Anamaria, înainte de a fi prea târziu!

50,373 RON Raised:
64 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Eu sunt Evelina Stefania din Galati, am1 anisor si am fost dignosticata cu o boala genetica rara – fibroza chistica (mucoviscidoza).

 

9,710 RON Raised:
90 Donations:
2 Supporters:
Status Financed

Andreea Stafie are opt ani, a luptat cu leucemia, iar când toată lumea credea că a învins boala, Andreea, o fetiţă cu părul bălai şi ochii mari, a făcut atac cerebral şi a intrat în comă. După o lună, fetiţa s-a trezit însă viaţa i s-a schimbat la 180 de grade. A orbit, nu mai vorbeşte şi este dependentă de mama ei. Medicii din Italia îi dau Andreei o şansă, însă pentru familia greu încercată, banii sunt o piedică.

2,396 RON Raised:
19 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

În 2019 ne-am propus strângerea sumei de 90.000 de euro pentru achiziționarea unui aparat de afereza în vederea dotarii laboratorului de hematologie din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. 

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Inchis

Anamaria Gogu are 17 ani și este din Timișoara. Pentru ea, copilăria nu a existat, iar acum duce o luptă grea deoarece se deplasează cu ajutorul cârjelor, dar în orice secundă poate să rămână imobilizată într-un scaun cu rotile. Poate scăpa de paralizie doar cu ajutorul unei operații care costă 17.000 de euro, o sumă enormă din care familia ei a strâns abia 7000 de euro.

1,455 RON Raised:
17 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Eu sunt David si am 1 an si 6 luni, iar de curand am fost diagnosticat cu o boala care nu-mi da voie sa copilaresc si sa cresc asa cum orice copil ar trebui sa o faca. Doctorii spun ca am cancer in faza lV, eu fiind atat de mic nu stiu ce inseamna asta, insa ii vad pe mami si pe tati atat de tristi si inteleg ca, ceva rau se intampla cu mine.

7,843 RON Raised:
43 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Csilla are nevoie de noi pentru a învinge cancerul din nou!

6,457 RON Raised:
42 Donations:
3 Supporters:
Status Inchis

Clinica Pedatrie 1 din Cluj deserveste anual aproape 5000 de copii din toata tara (clinica deserveste la nivel regional îngrijirea copiilor cu boli genetice rare). Am zugravit 2 etaje ale cinicii si am cumparat pana acum frigidere, saltele, cantare pt nou nascuti, diverse consumabile. Vrem sa dotam clinica cu pulsixometre, perne, pilote, huse pt saltele, o masina de spalat, sa innoim vesela bucatariei clinicii. De asemenea ne propunem sa dotam cu apatura cabinetele de recuperare meducala de la clinicile de Neurologie pediatrica si Chirurgie Pediatrica Ortopedica din Cluj.

9,651 RON Raised:
82 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Din păcate la varsta de 6 luni Elena a fost diagnosticata cu o boala genetica rara, amiotrofie spinala tipul 1, boala numarul 1 la mortalitatea infantila.

1,500 RON Raised:
8 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Teen Line - Pentru că nu mai vrem „să le dăm cu seen”

În Ianuarie, vrem să le spunem adolescenților că nu e nevoie să facă față singuri crizelor emoționale sau problemelor generate anxietate și depresie, indiferent de mediul de proveniență și de condițiile de viață! CUM? Prin suport psiho-emoțional dedicat: helpline gratuit, cu acoperire națională, disponibil 24/7. Prin psihoeducație: facem o platformă online dedicată și o populăm cu articole și materiale video de la psihologici, cu informații de specialitate, pe înțelesul tuturor.

Teen Line va fi primul proiect integrat de sănătate emoțională/prim ajutor emoțional din România dedicat adolescenților între 13 și 21 de ani.

Teen Line va fi o mână întinsă de care să se prindă atunci când simt că îi înghite negura unor gânduri greu de pătruns. Teen Line va fi o platformă unde pot să calce ferm și liberi, liberi de propriile temeri și liberi de judecățile și prejudecățile altora. 

 

14,772 RON Raised:
152 Donations:
44 Supporters:
Status Inchis

Fundaţia Mihai Neşu a deschis Centrul de recuperare şi recreere pentru copii cu afecţiuni neuromotorii Sfantul Nectarie în Oradea. 

In cadrul centrului de recuperare 100 de copii cu dizabilitati fac in prezent terapii precum hidroterapie, kinetoterapie, psihopedagogie speciala, echitatie, Therasuit in regim caritabil. Pe langa acestia alti 60 de copii au mai urmat terapiile fundatiei in perioada 2015-2018

Copiii au varste cuprinse intre 2-14 ani si diagnostice precum paralizie cerebrala, autism, sindrom Down, sindrom Angel Man, Sindrom Cri du Chat. Centrul are 9 terapeuti specialisti (kinetoterapeuti, psihopedagog) si alti 5 angajati pe partea adminstrativa. Cheltuilelile lunare ale centrului ajung la 12 000 euro si continuarea terapiilor copiilor are mare nevoie de sustinerea oamenilor din tara. Progresele copiilor care fac terapii constant, pe lunga durata sunt vizibile: acestia invata sa stea in picioare, sa se tarasca, sa mearga in patrupedie, in picioare, cu cadru sau de manuta, invata primele cuvinte, sa inoate, sa isi tina echilibrul- sunt progrese pentru care se lucreaza zilnic si care usureaza viata parintilor, care au copii cu dizabilitati si mai ales viata copiilor.

7,808 RON Raised:
67 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Cartea prezintă aventurile unui dinte de lapte, Dințică spre regatul Zânei Merciluță și vânzarea ei va susține cabinetului stomatologic mobil “Zâna Merciluță”.

1,153 RON Raised:
16 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Pentru a creste speranta la o viata cat mai functionala, copiii cu tulburari neurologice profunde necesita interventii terapeutice specifice de recuperare si stimulare senzoriala.

205 RON Raised:
4 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Andreea Dumitrescu este un copil născut prematur, pe 1 iulie 2020. A trecut printr-o operație extrem de dificilă imediat după naștere, iar în prezent este diagnosticată cu multiple afecțiuni severe. Andreea nu se ridică în picioare, nu merge, nu se rostogolește și are nevoie de kinetoterapie, terapie pe care până în prezent familia nu și-a permis-o deloc.

605 RON Raised:
7 Donations:
5 Supporters:
Status Inchis

Florina are leziuni cerebrale si lupta sa se recupereze! Are nevoie de ajutorul nostru pentru a urma un tratament de recuperare costisitor!

30,808 RON Raised:
18 Donations:
2 Supporters:
Status Financed

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic.

16,160 RON Raised:
146 Donations:
24 Supporters:
Status Financed

Buna numele meu este Ciobanu Alexandra, mamica a unei fetite speciale!

5,218 RON Raised:
44 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

De cele mai multe ori, pe geamul lor se vede GRI - blocuri gri, trafic gri. Ei bine, in IUNIE vrem sa aducem in viata lor un strop de bucurie, un mesaj conceput pentru ei, care  sa-i incurajeze si sa-i faca sa zambeasca.  ZID de BINE - cu ajutorul prietenilor de la E.D.I.T. si Sweet Damage Crew, un perete urias va prinde culoare.

19,286 RON Raised:
172 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Tamara are 3 ani si 5 luni. E foarte frumoasa, dupa cum se vede in poza. Ce nu se vede este ca este diagnosticata cu tulburari de spectru autist. 

18,383 RON Raised:
115 Donations:
5 Supporters:
Status Inchis

Acest proiect vizeaza reconstructia si modernizarea Sectiei de Terapie Intensiva Nou-Nascuti si a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

13,069 RON Raised:
73 Donations:
5 Supporters:
Status Financed

Mihai are tetrapareză spastică, dar își dorește să meargă. Trebuie să ajungă la spitalul de copii St. Louis din Statele Unite să facă rizotomia dorsală selectivă. Ca să poată reuși să meargă și să se trateze, are nevoie de ajutorul nostru.

1,663 RON Raised:
10 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Centrul Sf. Tereza din Fălticeni, județul Suceava va avea mereu porțile deschise pentru copiii cu dizabilități, oferindu-le recuperare GRATUITĂ și suport familial.

Suceava încă este zona roșie a pandemiei covid-19 în țara noastră, comunitățile sărace fiind cele mai afectate și în risc permanent de contaminare. Centrul Sf. Tereza pentru copii cu dizabilități a fost mereu o oază de liniște, atât pentru prichindei, cât și pentru părinții acestora, iar scopul nostru, odată cu redeschiderea centrului, este acela de a oferi în continuare același mediu sigur și primitor de până acum, în același timp urmând protocolul legislativ de protecție.

În momentul de față, Centrul Sf. Tereza oferă servicii de recuperare unui număr de 81 de copii cu vârste cuprinse între 0 și 16 cu dizabilități psihice/motrice, majoritatea provenind din comunități defavorizate, fără acces la materiale sanitare sterile. Pentru a asigura redeschiderea centrului și bunul mers al lucrurilor dorim să ne îngrijim și de siguranța familiilor copiilor, pe lângă cea a personalului nostru. Așadar, achiziționarea echipamentelor de protecție este esențială (39 cutii cu măști per lună pentru staff, 81 cutii cu măști per lună pentru familii, 6 cutii cu mănuși sterile de diferite mărimi per lună pentru angajați și aparținători, săpun, dezinfectanți atât de pardoseli și suprafețe, cât și pentru mâini, termometre cu infraroșu) iar costurile sunt pe măsură.

Alege Proiectul nostru pentru evenimentul tău de fundraising și oferă copiilor cu dizabilități din Suceava, acces sigur la recuperarea de care au nevoie!

4,200 RON Raised:
30 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Amelia are doar 10 luni, la această fragedă vărstă suferă de o formă agresivă de cancer (Rabdomiosarcom embrionar).

 

 

2,195 RON Raised:
14 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Andreea este o fetita in varsta de 14 ani diagnosticata cu tumora la trunchiul cerebral.

205 RON Raised:
2 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Majoritatea cunoastem tragedia din Colectiv. Cosmin Patlageanu  a fost prezent in acea seara. A suferit arsuri si a fost intoxicat cu gaz.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Andrei suferă de tetrapareză spastică dar are o șansă la o viață independentă. Băiețelul a fost acceptat la o operație pusă la punct în ultimii 20 de ani de un celebru medic din Barcelona. Ca să poată reuși să înlăture spasticitatea din mușchi, Andrei are nevoie de ajutorul și de donațiile noastre.

0 RON Raised:
0 Donations:
0 Supporters:
Status Financed

Cu toții visăm la debut de an, cu toții dorim în acest început de ianuarie 2016 să ne bucurăm și putem face asta dacă și aproapele nostru se poate bucura la fel ca și noi.

8,265 RON Raised:
31 Donations:
2 Supporters:
Status Financed

Naşterea Dianei a luminat viaţa familiei sale, dar a şi răsturnat-o. La un control medical de rutină, doctorul nu și-a ascuns îngrijorarea legată de icterul persistent şi de faptul că Diana nu a luat în greutate. Au urmat analizele. Așa au descoperit părinții că micuța lor are un diagnostic crunt, și anume atrezie de căi biliare. 

835 RON Raised:
10 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Pandemia ne-a vorbit inca o data, in termeni extrem de duri, despre igiena si importanta ei. Despre cum spalatul pe maini nu e un moft, ci o necesitate. In lipsa lui ne putem pune viata in pericol.

Multe dintre problemele de sanatate apar sau sunt potentate de igiena precara. Apa si sapun. Si sa stii cum sa le folosesti. Doneaza pentru ca in comunitatile rurale sarace apa si sapunul sa fie regula si nu exceptia.

MicroDUS este felul captivant in care putem sa-i atragem pe copii si, de ce nu, si pe parintii lor, in discutii despre cum putem avea grija de sanatatea noastra. Un microbuz tern adaptat intr-o masina colorata, dotata cu dus, toaleta si chiuveta care le permite si exercitiu si practica in materie de igiena. MICRODUSUL va porni in caravana, cu statii multiple prin satele Moldovei. Apoi va poposi la Fundatia Bethany, care are in grija copii si adulti aflati in situatii vulnerabile.

60,741 RON Raised:
516 Donations:
128 Supporters:
Status Inchis

“Pentru unii dintre copiii de care se ocupă Asociaţia MagiCAMP, să alerge e doar un vis. Ei sunt nevoiţi să petreacă saptămâni întregi în patul de spital, departe de bucuriile copilariei. Parinţi şi copii, “campionii sănătăţii”, participă însă la crosul organizat de Asociaţia EMOVERE, Elite Running şi RoClub Maraton pentru ca cei care mai au încă de luptat să mai facă un pas spre o viaţă ca cea de dinainte de cancer“,  declară Melania Medeleanu şi Vlad Voiculescu.

17,957 RON Raised:
129 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

"Cum schimbam lumea?

Pas cu pas, cu cate un mic act de generozitate."

Morgan Freeman

108,428 RON Raised:
1,035 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Secția de Cardiologie de la Marie Curie are nevoie de holtere noi! Vrem să cumpărăm cel puțin 2 holtere bune și să le reparăm pe cele vechi. 

În fiecare zi, 5 dintre copiii bolnavi de inima consultați aici au nevoie de holter. Și prea adesea nu găsesc niciunul disponibil. 

44,614 RON Raised:
390 Donations:
3 Supporters:
Status Financed

Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia ajută sute de copii cu paralizii cerebrale sau accidentați din întreaga țară, să meargă, să vorbească sau cel puțin familiile lor să spere asta. Împreună putem sprijini ca centrul să beneficieze de dotările necesare pentru a a asigura aprox. 300 de ședințe de recuperare pe zi, pentru cei peste 500 de copii care sunt beneficiari ai centrului într-un an de activitate.

 

11,611 RON Raised:
83 Donations:
9 Supporters:
Status Financed

Acasă, locul în care fiecare copil poate visa în siguranţă!

28,272 RON Raised:
272 Donations:
47 Supporters:
Status Financed

Alergam împreună pentru a-l ajuta pe Robert Cadar.

 

5,985 RON Raised:
48 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Iris are 1an și 8 luni și s-a născut cu o tumoră de aproximativ 10 cm pe coapsa stângă. După 2 diagnostice greșite în România, am ajuns în Roma, unde diagnosticul este de sarcom nediferențiat.

1,622 RON Raised:
17 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Proiectul, ”Un zâmbet – O îmbrățișare„ își propune să asigure continuarea terapiei ABA începută în cadrul fundației, pentru a dezvolta abilitați de comunicare, autoservire, cognitive și de socializare, adică activitați de viața independentă.      

1,005 RON Raised:
8 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Până la finele anului 2016, Asociația “Salvează o inimă” și-a propus să salveze 45 de copii bolnavi cu inima. De la începutul anului, ONG-ul românesc a strâns fondurile necesare pentru intervențiile chirurgicale a 15 copii bolnavi de inimă

14,197 RON Raised:
97 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania, Inima Copiilor a construit la spitalul Marie Curie din Bucuresti cea mai moderna sectie de terapie intensiva nou-nascuti din Europa. Asta vom face si la Constanta in parteneriat cu Asociatia Daruieste Aripi si cu sustinerea Fundatiei Vodafone Romania: o sectie moderna, mare, cu locuri suficiente, cu aparatura performanta  si spatii separate, sterile, cu aer tratat,  primitoare pentru pacienti si parinti.

68,225 RON Raised:
573 Donations:
14 Supporters:
Status Financed

APCA Botosani dorește să achiziționeze 2 table interactive, care vor avea un rol important în terapia copiilor cu TSA.

 

6,093 RON Raised:
71 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Asociația APCA Botoșani îngrijește în prezent un număr de 46 copii cu TSA (tulburare din spectru autist) ce urmează diverse terapii de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de a fi integrați în societate.

27,555 RON Raised:
163 Donations:
14 Supporters:
Status Financed

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

39,319 RON Raised:
300 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

Ma numesc Potcovaru Gheorghita si sunt mama a trei copii (baieti). Cu o durere nemarginita in suflet, vreau sa va impartasesc o parte din suferinta mea si al baiatului cel mai mic care are grave probleme de sanatate dar cu sanse de vindecare 50%.

13,260 RON Raised:
102 Donations:
1 Supporters:
Status Financed

"Daca eu am cancer in stadiul trei si inca lupt, lasati smiorcaiala!"

116,643 RON Raised:
872 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Proiectul consta in organizarea unei tabere tematice de vara in perioada 24-27 iulie 2018, in judetul Caras Severin (Muntele Mic), adaptata si special conceputa pentru nevoile copiilor cu dizabilitati. 

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:
Status Inchis

Yuppi Camp își propune să organizeze în 2020 o nouă serie de 4 tabere de terapie prin experiență pentru 150 de copii și tineri cu boli oncologie, diabet sau alte boli autoimune. 

Din păcate pandemia nu ne-a dat voie să ne vedem față în față în 2020 însă nu ne-am dat bătuți. Ne-am mutat în online și am organizat activități și tabere online pentru 100 de copii și adolescenți cu boli cronice și am trimis pachete cu materiale necesare pentru 100 de copii cu diabet aflați în dificultate.

Acum mergem mai departe și deși nu știm ce ne va oferi 2021, suntem pregătiți să le fim alături copiilor și de acum încolo, prin întâlniri și activități online, pachete cu materialele necesare activităților și specifice nevoilor

 

20,833 RON Raised:
205 Donations:
40 Supporters:
Status Inchis

Program de voluntariat profesionist dedicat copiilor internați la Terapie intensivă nou-născuți la spitalul Marie Curie din București

15,564 RON Raised:
140 Donations:
12 Supporters: